Fijne Kerstdagen!

25 december 2016
kerstkaart, kerstwensen, pastel, modern, hert, kerstboom, rendier, mint, kerst, kerstdagen, kerstgroet, oud en nieuw, gelukkig nieuw jaar, beste wensen, christmas, greetings, merry christmas, christmas greetings

Lieve mama’s!

Wat was het afgelopen jaar een mooi jaar! Zowel voor ons persoonlijk als voor de blog. Cynthia en ik hebben – nadat we in 2015 allebei na een flinke verbouwing verhuisden – helemaal onze draai gevonden in onze nieuwe woning. Dus er is rust, voor zover dat kan met jonge kids. Onze kinderen zijn er happy en Finn en Reva gaan inmiddels naar de basisschool. Poeh, wat gaat dat snel en wat zijn ze al groot! Letters leren, cijfers leren, al een beetje lezen… Lucy en Charlie zijn nog lekker aan het (puber) peuteren, maar zijn ook al zo wijs. Heerlijke draakjes met een hart van goud!

En wat zijn we blij met jullie als lezers! Zo leuk om te zien dat wat wij hier op dit stukje internet doen gewaardeerd wordt door jullie. Jullie lieve en leuke reacties op onze verhalen maken dat wij gemotiveerd blijven om hier steeds weer nieuwe leuke dingen en verhalen te delen. En nu we sinds twee weken een nieuwe website hebben – waar we nog steeds rete trots op zijn!! – hopen we dat jullie je hier nog meer thuis voelen. We hopen ook dat jullie deze laatste dagen van 2016 en straks in 2017 weer regelmatig langs komen. We hebben alweer veel leuke plannen gemaakt.

We willen jullie via deze weg hele fijne Kerstdagen wensen met veel gezelligheid en je dierbaren om je heen. Koester wat je hebt en geniet! Dat is hetgeen wat deze twee dagen telt.

Veel liefs,

Cynthia en Annemieke

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock.

TIP: Leuke uitjes in de Kerstvakantie
Worst case scenario! Kerst boodschappen doen met kids

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter