Gered!

18 december 2014

Finn heeft een nieuwe verzameltic. Alles wat hij krijgt, wil hij bewaren. Maar dan ook echt ALLES. Het cadeaupapier van het Sinterklaascadeautje, het bonnetje van de supermarkt, het plastic dat om een nieuwe pyjama heen zat, de enveloppen van de post, de doosjes van de rozijnen en zelfs het cellofaantje dat zijn kwarktoetje afsluit. “Mama! Wil jij hem voorzichtig open maken, want ik wil het papiertje bewaren!” Je begrijpt dat het gros ‘s avonds – als mijn kleine verzamelaar in bed ligt – alsnog in de prullenbak verdwijnt. Maar een heleboel durf ik niet weg te gooien. Want wat ik troep vind, is voor Finn een treinticket, een schat of een bal en dus van veel grotere waarde. Bij het Hollandse label RESCUED! kijken ze met dezelfde kinderblik naar afval. Want ook daar wordt het van de vuilnisman gered en krijgt het een tweede leven.

RESCUED! is voor recyclen. Maar vooral specialist in upcyclen. In slimmer en leuker hergebruiken. Ze ‘redden’ overal vergeten, verweesde en verwaarloosde partijen en spullen. Daaruit ontstaan verrassende mooimakers voor je interieur met een goed verhaal, waarin je de gebruikssporen vaak nog terug ziet. Met hier en daar een nieuw element. En soms in beperkte oplage. Zo schenken ze afgedankte, afgeschreven en afgekeurde materialen een mooi tweede leven. Stuk voor stuk uniek. En ook goed om te weten; alle RESCUED! producten worden ook nog eens vol passie gemaakt door enthousiaste mensen met een (arbeids)beperking. Want ook hen helpen ze graag weer een stapje verder.

kerst, cadeaus, tips, recycled, kleinigheidje, kerstmis, kerstboom, kerstcadeaus, ideeën, kinderen, kaarsen, alternatief, milieubewust, eco, kerstballen, kerstdecoratie, interieur, accessoires, kerstspullen Voor de aankomende feestdagen heeft RESCUED! weer zo’n selectie unieke producten. Allemaal met een bijzonder verhaal, voor een extra stralend Kerstfeest. De X-Tree kerstboom, gemaakt van hergebruikt staaldraad, steelt de show met zijn stoere silhouet. De Ceramichearts en stars hangers, gemaakt van restjes klei, hangen schitterend in de boom. PictureThis gemaakt van steigerhout, zet alle lieve kaartjes nog even in the picture. Kaarslicht maakt het feestje compleet. Nieuw zijn de SkinnyCandles met vuurrode lont, de CupSideDown kaarsenhouder gemaakt van vergeten theekopjes en kaarsenhouder BurnOut gemaakt van laagjes verlijmd hout. Leuk voor onder de kerstboom of om als kleinigheidje mee te nemen voor de gastvrouw die jullie ontvangt met Kerstmis.

Het perfecte geboortekaartje
Kerstvakantie tip: Kerstkoekjes bakken & versieren

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter