Kidsproof

15 augustus 2013

Op pad gaan met Reva wordt nu steeds leuker. Ze stapt driftig in de rondte, is ontzettend nieuwsgierig en wil op ontdekkingstocht. Via, via hoor je zo nu en dan wat ‘hot’ is om met je kleine ukkie te doen. Enigszins ben ik op de hoogte van de kinderactiviteiten in mijn omgeving maar het is voor mij vooral een nieuwe wereld. Want wat is er in de buurt allemaal voor leuks te doen voor een dametje van haar leeftijd?

Op Kidsproof.nl vindt je volop tips en inspiratie voor kinder- en gezinsactiviteiten in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Leuke kinderuitjes, fijne kinderclubjes, originele kinderfeestjes, mooie kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Ideaal voor de papa’s en mama’s die er met hun kids op uit willen. Maar ook handig voor de opa’s en oma’s die een dagje komen oppassen.

De site is in categorieën verdeeld en werkt heel simpel. Je kan op leeftijd selecteren wat het vinden van de juiste activiteit nog makkelijker maakt. De zoektocht kun je verfijnen met wat leuk is voor de jongens of voor de meisjes. Ben je op zoek naar een low budget of gratis activiteit? Wil je lekker naar buiten of blijf je liever binnen? Maak je keus en daarna verschijnen er op je scherm genoeg geschikte uitjes voor je kleintje. De uitagenda moet je ook zeker goed in de gaten houden. Ingedeeld per maand vindt je hier nog meer leuke activiteiten. Vooral handig om te weten voor vakantie periodes.

Inmiddels zijn er 6 Kidsproof-regio’s: Amsterdam, Amersfoort, Almere, Den Bosch, t’ Gooi, Haarlem en Tilburg. Binnenkort volgen er nog meer nieuwe Kidsproof regio’s.

Voor mijn ‘poppen aanbidster’  heb ik op de site een leuke poppentheater voorstelling gevonden. Daar gaan we Reva binnenkort heel blij mee maken.

Smulpaapje
Met gemak in de gezinsbak

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter