Uniek bordje: designed by…

11 augustus 2013

Zou het niet fijn zijn als je hummel elke avond zijn bordje leeg eet? Genoeg moeders klinkt dit waarschijnlijk als muziek in de oren. Met de zelf ontworpen melamine bordjes van KijkMijne kan het avondeten bij je dreumes niet meer stuk.

Het ontwerpen van een uniek bordje voor je kleintje is super simpel. Je gaat naar KijkMijne.nl en begint met de start knop.

melamine, bordjes, borden, melamine bord, foto, bordje met tekening, bordje met geboortekaart, zelf ontworpen bordjes, zelf ontwerpen, kind, peuter, kleuter, moeilijk, zelf maken, ontwerpen, KijkMijne, eten, kraamcadeau, baby, babyshower, hert, hertje, ba Stap 1 ‘kiezen’:

Je kunt kiezen uit 2 opties:

1. Bordje uit de collectie

2. Bordje met foto, tekening of geboortekaartje.

Ik kies voor optie 2, ik kan dan zelf kiezen welk beeld ik wil gebruiken.

 

 

melamine, bordjes, borden, melamine bord, foto, bordje met tekening, bordje met geboortekaart, zelf ontworpen bordjes, zelf ontwerpen, kind, peuter, kleuter, moeilijk, zelf maken, ontwerpen, KijkMijne, eten, kraamcadeau, baby, babyshower, hert, hertje, ba Stap 2 bewerken ‘upload’:

Kies een beeld vanuit je eigen bestand om te plaatsen op het bordje. Ik ben natuurlijk dol op lieve schattige hertjes. Op internet heb ik hiervan een leuk beeld gevonden. Klik op ‘uploaden’.

 

 

 

 

melamine, bordjes, borden, melamine bord, foto, bordje met tekening, bordje met geboortekaart, zelf ontworpen bordjes, zelf ontwerpen, kind, peuter, kleuter, moeilijk, zelf maken, ontwerpen, KijkMijne, eten, kraamcadeau, baby, babyshower, hert, hertje, ba Daarna kun je de ‘uitsnede’ aanpassen. Zodat de foto/tekening goed op het bordje uitkomt. Let op dat de kwaliteit van het beeld voldoende is.

 

 

 

 

 

melamine, bordjes, borden, melamine bord, foto, bordje met tekening, bordje met geboortekaart, zelf ontworpen bordjes, zelf ontwerpen, kind, peuter, kleuter, moeilijk, zelf maken, ontwerpen, KijkMijne, eten, kraamcadeau, baby, babyshower, hert, hertje, ba Stap 2 bewerken  ‘kies een rand’ : 

Je hebt volop keus uit verschillende leuke randjes voor het bord. Stippen, ruitjes, geboorte, feestdagen, patronen, hartjes. Mijn keus is gevallen op de blauw stippen rand.

 

 

 

 

melamine, bordjes, borden, melamine bord, foto, bordje met tekening, bordje met geboortekaart, zelf ontworpen bordjes, zelf ontwerpen, kind, peuter, kleuter, moeilijk, zelf maken, ontwerpen, KijkMijne, eten, kraamcadeau, baby, babyshower, hert, hertje, ba Stap 2 bewerken  ‘plaats tekst’ :

Kies een leuke tekst voor in de rand van het bordje. Allerlei kleuren en verschillende soorten lettertypen kun je hiervoor gebruiken.

Et voilá: je zelf ontworpen bordje is klaar!

 

Stap 3 ‘gegevens’ invullen en stap 4 ‘betalen’ is een makkelijke en snelle handeling en zo gedaan. Binnen een paar dagen werd het bordje via de post afgeleverd. De site spreekt voor zich en werkt heel makkelijk en snel. Kies je liever voor een bordje uit de collectie dan biedt de site je genoeg leuke ontwerpen. Voor € 15,95 (excl. verzendkosten) heb je een zelf gemaakt bordje voor je ukkie of als kraamcadeau.

Wil jij nu zelf ook lekker creatief aan de slag? KijkMijne geeft één ‘zelf ontwerp bordje’ inclusief verzendkosten cadeau. Laat ons hieronder weten hoe het favoriete bordje van jouw kleintje eruit ziet. En wie weet eet hij straks van zijn eigen bordje.

Powerfood
Aan tafel

Dit vind je misschien ook leuk

8 Reacties

 • Reply Mirjana 11 augustus 2013 at 9:52 am

  Ik zou er een plaatje van Nijntje op zetten met boerderijdieren. Lynn begint altijd meteen te lachen als ze Nijntje ziet en is gek op dieren. Met een rode stippelrand 🙂

 • Reply Esther 11 augustus 2013 at 10:32 am

  Ohhh wat een leuk idee! Mijn dochter haar eerste koppoter zal ik erop zetten. Ze was er ook zo trots op! 🙂

 • Reply Karen 11 augustus 2013 at 11:20 am

  KEI-Leuk & origineel geschenkidee !! Mijn kleine schat mij ongetwijfeld overladen met knuffels & kusjes als hij een UKI-bordje zou mogen uitpakken. Op de rand zou ik kiezen voor een print van dierenvriendjes 🙂

 • Reply Maaike 12 augustus 2013 at 1:29 pm

  hoe tof!
  ik zou een afbeelding van Plop en zijn vrienden kiezen omdat onze zoon er helemaal weg van is. de rand zou ik versieren met diertjes en kleurtjes. hij is enorm bezig met alle kleuren te benoemen en hij is nog maar 20 maand, teven is hij ook een grote dierenvriend! tussen de randen die je kan kiezen op de site staat er een afbeelding met
  diertjes (krokodil, vogel, olifant, tijger en giraf) met vrolijke kleuren dus ik zou die kiezen.
  omdat hij dikwijls niet wil eten zou dit misschien hem wel helpen om toch zijn bord leeg te eten zodat hij Plop kan zien!

 • Reply Laura 12 augustus 2013 at 3:34 pm

  Super leuk! Ik zou het leeuwtje van haar geboortekaartje op het bordje zetten! Binnenkort de eerste hapjes: dan helemaal een feestje!

 • Reply Bibi 13 augustus 2013 at 12:13 pm

  Mijn dochtertje wil zeker weten een bordje met haar grote vriend Bumba erop. Hopelijk vliegt het eten dan haar mondje in.

 • Reply Cynthia 14 augustus 2013 at 4:22 pm

  Maaike, gefeliciteerd!!! Jij mag aan de slag bij KijkMijne om een bordje te ontwerpen voor je zoontje. Zo te lezen moet dat helemaal goed komen. Veel plezier!

 • Reply Maaike 14 augustus 2013 at 4:32 pm

  ooooh joepie dank uuuuu! onze zoon gaat superblij zijn!

 • Laat een reactie achter