Cursusje aankleden

4 augustus 2014

Elke dag hoor ik herhaaldelijk ‘mam, zelluf doen’. Sinds een paar weken ben ik ‘mama’ af, maar word ik ‘mam’ genoemd. Mijn peuter vindt dat denk ik beter bij haar leeftijd passen. Reva is namelijk al een hele grote meid zegt ze zelf, maar dat terzijde. De fase waarin ze alles zelf willen doen doorlopen we allemaal met onze kids. Denk je eerst, ideaal heb ik mijn handen weer een beetje vrij. Hoor ik na een kwartier een gefrustreerde Reva gillen en schreeuwen. De gesp van haar sandaaltje, die ze zelf wel even uit zou trekken, zit nog steeds muurvast. Haar kleine voetje is inmiddels rood aangelopen met dikke striemen van al het duwen en trekken. Hulptroep mama is inmiddels gearriveerd en ik verlos mijn kleine boze meisje van haar ellendige rot schoenen.

Gelukkig wordt het mama’s steeds makkelijker gemaakt en krijgen we hulp vanuit alle hoeken. Het speelgoedmerk Janod komt nu wel met een heel handig speeltje de I Wood bodyzip. Je kleine eigenwijze peuter krijgt op een speelse manier een cursusje aankleden. Clip, ritssluiting, riem, veter, gesp en knoop. Met deze 6 soorten sluitingen kunnen kids binnen rap tempo zichzelf van top tot teen in de kleertjes hijsen inclusief schoenen aantrekken. Er is er één speciaal voor de meiden en één voor de jongens. Je kunt dit handige speelgoed hier shoppen.

Een loopfiets voor snelheidsduiveltjes
Lief dagboek,

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter