Uit tip: Sprookjeswinterwonderland

7 december 2015

Eén van de voordelen van mama zijn is dat ik ook gewoon mezelf rustig ongegeneerd kan onderdompelen in de magische wereld van sprookjes. Wil Reva een ‘old school’ Disneyfilm zien dan kijk ik net zo hard mee en ben ik niet meer van de bank af te krijgen. Dus zet mij in het Sprookjeswonderlandpark neer en mijn dag kan niet meer stuk. Regelmatig hoorde ik al enthousiaste verhalen over dit attractiepark, dus afgelopen herfstvakantie zijn we met z’n viertjes een kijkje wezen nemen. En wat was het leuk!!!!!!!!!!!

Het hele park ademt een sprookjessfeer uit waar je heerlijk een dagje kunt vertoeven met de kinderen. Vind je een groot attractiepark voor je kindje nog iets too much dan is dit een perfecte warmloper. Kleinschalig, overzichtelijk en genoeg te doen. Een ritje op een paard, een rondje varen in het dobberbootje, de meiden sloegen meteen al op hol. Toen we bij het sprookjesbos arriveerde was het hek van de dam en sjeesde ze als een dolle door de wereld van kabouters en andere schattige bewoners die in de meeste lieve ieniemienie huisjes wonen. In kasteel Violinde kunnen de kids genieten van een mooie voorstelling. En vergeet niet langs de grote slapende reus te lopen en een kijkje te nemen bij de kinderboerderij. Wij hebben niet eens alles gezien, want toen we in de speeltuin aankwamen werd het laatste restje energie er nog eventjes uitgegooid. En na het schommelen in een zwaan, rondjes draaien op een ezel en zweven in een eekhoorn waren Reva en Lucy volledig ‘kaput’.

En helemaal leuk vanaf 12 december is het hele park omgetoverd in warme winterse sferen, Sprookjeswinterwonderland gaat van start. Met een kerstboom van maar liefst 15 meter hoog waan je je meteen in een betoverende wereld. Door het hele park zorgen vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes voor een op en top sprookjes gevoel. En met allerlei leuke nieuwe activiteiten is het zeker een aanrader om een bezoekje te brengen. Check voor de exacte openingsdagen en -tijden de site van Sprookjeswonderland.
vakantie-oppad-winter-kerst-kind-attractie-park-sprookjeswonderland-kleuter-tip-sfeer-ladylemonade_nl20vakantie-oppad-winter-kerst-kind-attractie-park-sprookjeswonderland-kleuter-tip-sfeer-ladylemonade_nl23vakantie-oppad-winter-kerst-kind-attractie-park-sprookjeswonderland-kleuter-tip-sfeer-ladylemonade_nl22vakantie-oppad-winter-kerst-kind-attractie-park-sprookjeswonderland-kleuter-tip-sfeer-ladylemonade_nl25vakantie-oppad-winter-kerst-kind-attractie-park-sprookjeswonderland-kleuter-tip-sfeer-ladylemonade_nl24

DIY: Kerst in een potje
'All time' interieuraccessoires

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter