Veilig op de fiets

5 oktober 2015

Lang leve Marktplaats! Onlangs hebben we daar een tweedehands fietsje voor Reva gescoord. Tuurlijk vind ik een spiksplinter nieuwe roze bling bling prinsessenfiets geweldig, maar ik doe het mezelf liever niet aan. Als ik zie hoe vaak Reva haar nieuwe ‘gebruikte’ fiets heeft laten kletteren op de grond, zou ik iedere keer een rolberoerte krijgen als dat ding strak in de verf zou zitten. Daarom is dit een mooi oefen exemplaar en als ze over een tijdje fluitend door de buurt fietst kijken we wel weer verder. Belangrijker vind ik een veilig fietshelmpje.

Steeds vaker zie je kinderen rond sjezen met een flitsende helm. Een fietshelm vangt de klap bij een valpartij op en zit als een extra laagje om het hoofd. Het vrolijke merk Crazy Safety bewijst maar weer dat een helm helemaal niet saai hoeft te zijn. De 3D fietshelmen van dit merk zijn zóóóó leuk dat het dragen ervan een feestje is. Deze dieren ontwerpen zijn tenslotte hartstikke cool, kleurrijk en ontzettend grappig en speciaal gemaakt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Ze zijn natuurlijk ook perfect om te dragen tijdens het skateboarden, steppen of skaten. Een witte haai, een giraf, een zebra, een draak, een luipaard of een eekhoorn één ding weet je zeker je kindje steelt de show op straat.
fietsen-kinderfiets-kind-veilig-kleuter-helm-fietshelm-oppad-vallen-leren-helmen-gekeurd-review-ladylemonade_nl11

Reva wilde zelf haar eigen fietshelm uitkiezen die perfect moest matchen met haar paarse fiets. Drie keer raden? Tadaaa, de keus is gevallen op de paarse Chesire kat. De helm is vooral functioneel bedoeld, maar voor Reva is het bijna een soort van speeltje. Ons nieuwe huisdier ligt nog net niet in de kinderwagen tussen de collectie poppen. Omdat ze er zo ontzettend blij mee is vindt ze het geen enkel probleem om de helm te dragen. Volledig in stijl betreedt ze het speelplein en ik kan je vertellen ze trekt nogal wat bekijks. Het gebruik van de helm is ontzettend makkelijk, met behulp van de verstelbare band aan de binnenkant kan deze helemaal op maat gemaakt worden. De kinband met de grote tanden zorgt voor de finishing touch. De ventilatiegaatjes zorgen voor frisse lucht en voorkomt dat je kindje met een zweethoofd in de rondte fietst. Reva vindt vooral het LED lichtje op de achterkant van de helm mega interessant. Als het aan haar ligt staat deze standaard aan, dit lampje zorgt uiteraard voor extra zichtbaarheid in het donker.

Kinderfietshelm.com is gespecialiseerd in veilige, vrolijke en betaalbare fietshelmen die passen bij de belevingswereld van de kinderen. En we hebben vandaag een te gekke actie met deze leuke webshop. We mogen namelijk een kleine man en dame blij maken met een fietshelm van het toffe merk Crazy Safety. Laat ons weten waarom jouw snelheidsduivel wel een helm kan gebruiken en voor welk exemplaar je zou kiezen.

fietsen-kinderfiets-kind-veilig-kleuter-helm-fietshelm-oppad-vallen-leren-helmen-gekeurd-review-ladylemonade_nl2 fietsen-kinderfiets-kind-veilig-kleuter-helm-fietshelm-oppad-vallen-leren-helmen-gekeurd-review-ladylemonade_nl4 fietsen-kinderfiets-kind-veilig-kleuter-helm-fietshelm-oppad-vallen-leren-helmen-gekeurd-review-ladylemonade_nl10

De trendy kinderfiets van Veloretti
Buggy + Skateboard = Hebben!

Dit vind je misschien ook leuk

29 Reacties

 • Reply Jikke 5 oktober 2015 at 7:27 am

  Madelief zou helemaal blij worden van het meisjes luipaard! Ze zit net op school en wil graag op de fiets en dat is best een eind fietsen, dus zo’n gave helm zou voor mama helpen om zich veilig te voelen. En deze wil ze vast en zeker op…..en waarschijnlijk ook niet meer af Hihihihi

 • Reply Kim 5 oktober 2015 at 7:27 am

  Oh mijn kleine meid wil zoooo graag een fietshelm! Ze zou zeker ook de paarse kat willen! Wat een prachthelmen!!

 • Reply Linda 5 oktober 2015 at 7:36 am

  Afgelopen weekend haar eerste fietsje gekocht. Nog met zijwieltjes. Met haar verjaardag krijgt ze een Micro Step. Daar moet dus echt een helm bij. Wat zou ze die paarse kat super vinden? En wij heerlijk veilig.

 • Reply Adelaide Balk 5 oktober 2015 at 8:03 am

  Wow dit kan misschien wel DE motivatie zijn voor onze 5jarige Jonathan om zonder zijwieltjes te gaan fietsen. Een haai zou hij heeeel stoer vinden. En ik denk dat hij dan ook echt mee naar bed gaat hahaha

 • Reply Netty 5 oktober 2015 at 8:20 am

  Wat een geweldige helmen. Ik snap dat kindjes die wel op willen. Mijn zoontje wil zeker weten de draak. Hij is nu ah leren zonder zijwieltjes te fietsen.

 • Reply tineke 5 oktober 2015 at 8:21 am

  Deze mama werkt met mensen met niet aangeboren hersenletsel. En ik ben dus een enorme voorstander van helmpjes. En deze zijn wel heeeeel erg gaaf. Die wil elk kind wel dragen!

 • Reply Marieke 5 oktober 2015 at 8:27 am

  Wat een coole helm! Zou ‘m zelf wel willen! Maar mijn bijna 3-jarige kan hem beter gebruiken. Ze gaat net beginnen met leren fietsen en dit is natuurlijk een extra stimulans. Zeker de Giraf-helm is erg leuk en past bij haar en haar fiets!

 • Reply Merel 5 oktober 2015 at 8:32 am

  Die zijn heul cool!!!! Onze held krijgt het voor elkaar om zelfs nog met zijwieltjes bij elke bocht te vallen… We hebben al wel gekeken naar helmen maar die met bandjes op het hoofd zijn zóó….. lelijk! Kick gaat zelf voor de CoConuts checkered blue!

 • Reply Leonie 5 oktober 2015 at 9:10 am

  Wat een gave helmen zeg. Had er laatst met mijn vriend nog over om een helm voor onze dochter Fenne van 3 jaar aan te schaffen. Maar deze zijn wel echt leuke exemplaren! Bij Fenne zou de Chesire Kat wel super passen. 🙂

 • Reply Bianca 5 oktober 2015 at 9:26 am

  Echt wat voor mijn dochter Robyn van 5 jaar!
  Ze gaat altijd met me mee skaten en Cherise Kat zou heel stoer zijn!

 • Reply Tineke Groen 5 oktober 2015 at 9:26 am

  Wat zijn ze inderdaad gaaf 🙂 zou voor mijn kleine kleutertje helemaal te gek zijn. Wil graag fietsen zonder zijdelings, maar zonder helm is dat wel beetje, beetje veel, eng! Als zij mag kiezen wordt het ook de paarse Chesire kat. Matcht helemaal ook met haar fietsje 🙂

 • Reply Agnes 5 oktober 2015 at 11:19 am

  Wat een super stoere helmen zeg!! Nog best moeilijk kiezen 🙂
  Maar ik denk dat de stoere tijger wel het meest in de smaak zal vallen.

 • Reply Moniek Koning 5 oktober 2015 at 11:21 am

  Gaaaf zeg die helmpjes !!! Zou Ilse geweldig staan als papa door de straat races op de quinny longboard stoler !
  Willen graag kans maken op de

 • Reply Moniek Koning 5 oktober 2015 at 11:22 am

  (Reactie was ineens ingrediënt) dus hierbij zouden graag kans maken op de Chesire Kat !

 • Reply Nicole 5 oktober 2015 at 11:42 am

  De Crazy Safety Tijger vind ik super voor mijn zoontje van 3. Hij is een echte stuntman! Binnenkort willen we gaan oefenen zonder zijwieltjes, dus dan is een helm een must en met zo’n leuke helm is het helemaal geen straf om deze op te zetten. Zal hij alleen maar stoer vinden!

 • Reply Maaike 5 oktober 2015 at 2:16 pm

  Te gek!!!!! Ik heb ze al een keertje gezien bij een jongetje in de straat. Toen dacht ik meteen die moet ik voor mijn zoontje gaan kopen. Hij vindt fietsen leuk maar wel heel spannend. Ik denk dat hij met zo’n fietshelm meer vertrouwen krijgt. Hij is gek van draken.

 • Reply Loes 5 oktober 2015 at 4:31 pm

  Ze verzinnen ook van alles, ha, ha. Mijn zoontje sjeest zo hard in de rondte dat ik dolgraag een helm op zijn hoofdje zie. De giraf is zijn lievelingsdier.

 • Reply Pien 5 oktober 2015 at 5:04 pm

  Hier een kleine meid die eekhoorns ontzettend leuk vindt en toevallig net een nieuwe fiets voor haar verjaardag heeft gehad.

 • Reply Hanneke Bosduin 5 oktober 2015 at 5:35 pm

  Wij zijn nog op zoek naar een mooie fiets voor onze dochter en daar hoort natuurlijk ook een gave helm bij. Als we mogen kiezen dan heeeeeeel graag de eekhoorn.

 • Reply Caren 5 oktober 2015 at 7:50 pm

  De luipaard is hier favoriet en we zijn druk bezig met de zonder zijwieltjes training dus wij gaan heel hard duimen.

 • Reply Iulia van empel-stamate 5 oktober 2015 at 10:29 pm

  We willen proberen fietsen zonder zijwieltjes. Zo gaaf helm zou erg leuk zijn voor mijn zoontje Marius. Tijger graag

 • Reply Chantal 6 oktober 2015 at 11:19 am

  Leuk!!!! Wat zijn deze dieren helmen grappig dat maakt het fietsen met helm zeker een feest. Mijn dochtertje zou ook zeker voor de paarse kat gaan

 • Reply Manja 6 oktober 2015 at 2:15 pm

  Wat een geweldige helmen. Mijn zoontje is aan het leren fietsen zonder zijwielen. Maar afgelopen weekend os hij languit gegaan, omdat hij schrok van een drempel op de weg, zijn stuur omgooide en we konden hem niet meer opvangen. Hij heeft nu twee flink geschaafde knieën en durft niet meer op de fiets te stappen. Maar met zo’n helm van een tijger of zwarte draak zou hij het vast wel weer aandurven en leert hij hopelijk snel helemaal zonder zijwielen te rijden. Het zou fantastisch zijn als we die konden winnen!

 • Reply Leonie 6 oktober 2015 at 2:20 pm

  Sinds Karel kan fietsen sta ik doodsangsten uit. Zie ik hem al slingerend wegrijden. Ik heb wel een helm overwogen, maar wil niet dat hij op school uitgelachen wordt. Bijna niemand heeft zo’n ding. Maar met deze te gekke helmen weet ik zeker dat dat niet gebeurt en denk ik zelfs dat hij een trendsetter zal zijn! Want welke stoere jongen wil nu niet zo’n stoere tijger op zijn hoofd. Dat is de helm die ik zou kiezen!

 • Reply Sandy 6 oktober 2015 at 4:20 pm

  Mijn zoontje Julian wil heel graag een skateboard en een helm hoort daar ook bij. Aangezien zijn slaapkamer vol met draken staat hoeven we niet heel lang na te denken welke helm het gaat worden 😉

 • Reply Marina 7 oktober 2015 at 9:32 am

  Wauw! Wat een gave dingen! Mijn zoon Max is bijna jarig en krijgt van ons een echt grote jongensfiest cadeau. Ik denk dat Max helemaal zou vlammen op zijn fiets met de haai of dino helm op zijn hoofd!

 • Reply Lisette 7 oktober 2015 at 12:18 pm

  Deze helmen zijn echt iets voor dierenvriendje Ruben alleen het kiezen is nog een beetje moeilijk, de witte haai die zal hij geweldig vinden. Hij fietst sinds kort zonder zijwielen

 • Reply Marlene Noteboom 7 oktober 2015 at 8:30 pm

  Leuk die stoere helmpjes! Helmpjes zijn gelukkig niet suffig meer. Onze zoon Joey 4 jaar die elke dag naar school fiets, vind haaien helemaal spannend en stoer. Hij zou dus voor de witte haai gaan.

 • Reply Cynthia 12 oktober 2015 at 2:55 pm

  Nicole en Marieke gefeliciteerd! Jullie kinderen kunnen binnenkort de weg op met een gave Crazy Safety fietshelm.

 • Laat een reactie achter