Haar in de twist

15 oktober 2014

Sinds kort kunnen we de vlag uithangen! Zonder problemen kunnen we eindelijk Reva haar haartjes wassen. Van een hysterisch badritueel gaan we naar een lekker ontspannen baddermomentje.

En als ik na het badderen denk huppakee lekker snel het bed in. Forget it! Het wellness vertroetelritueel begint dan namelijk met bodylotion, gezichtscrème, haartjes kammen, nagels knippen en lakken. Reva wil natuurlijk net als mama ook haar natte haartjes in een handdoek gewikkeld. Daarvoor gebruikte ik altijd een hydrofieldoek die na een paar hoofdbewegingen weer in elkaar stortte.

douchen-bad-kind-nat-haren-droog-meisje-handdoek-ladylemonade_nl5En tadaaaa, de Cuddletwist is daar nu de ultieme oplossing voor. Een speciaal handdoekje dat super makkelijk in de natte haren gedraaid en bovenop het hoofd vastgezet kan worden met een elastiekje. Zo blijft de handdoek perfect zitten en heb je geen last meer van druppende haren. Gemaakt van zachte bamboestof absorbeert deze handdoek 60% meer dan met een katoenen handdoek. Heel fijn, want dan gaat Reva tenminste niet met een nat koppie naar bed. De Cuddletwist stretched gewoon mee, dus kids kunnen hier heel lang plezier van hebben. Ook de mama’s kunnen deze haarhanddoek met een gerust hart lenen van hun spruit. Gewoon even vragen aan je kleine of het mag. Het is tenslotte samen delen, samen spelen en dat geldt voor alles, ha,ha.

Badritueel: Van wassen tot drogen een feest!
Sprayen is het nieuwe smeren

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter