Slaap zzzzacht!

5 januari 2016

Ja hoor! Uitgerekend nu de kerstvakantie erop zit, besluit Koning Winter zich eindelijk ook eens te laten gelden door het kwik een paar graden naar beneden te laten kelderen. Ik ben echt niet uit dat warme bed te slepen. Gelukkig heb ik een heel effectief wekkertje dat – klokslag 6:30 – niet stopt met loeien totdat hij uit bed getild wordt: “Mama, maaa-ma, MÁÁÁMÁÁÁÁ!” Waren we gisteren tóch nog op tijd op school. Fijn! Maar ik snap niet hoe ik – als avondmens – twee van die enorme vroege vogelaars op de wereld gezet heb. Van mij hebben de jongens het in ieder geval zeker niet. En aan hun beddengoed ligt het ook niet. Want laat ik nu eens een super tof, zacht én betaalbaar merk gevonden hebben om heerlijk onder weg te dromen. En dat deel ik graag met jullie. Pssst… Er valt ook nog een dekbedovertrek te winnen! Lees dus snel verder.

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Ik heb het over Covers & Co! Bij dit label zijn de dekbedovertrekken en sierkussens altijd net even anders dan anders en dus echte blikvangers in de kinderkamer. Zo steken er soms oren of een staart uit een kussen of zijn ze gemaakt in dezelfde vorm als de afbeelding. En de meeste dekbedovertrekken zijn aan beide kanten verschillend, waardoor je het bed van je kinderen iedere dag anders op kunt maken. Je draait het dekbed gewoon even om en een tekening maakt plaats voor een stoere streepjesprint of een stippeltjes patroon. En alles is gemaakt van 100% katoen, waardoor de overtrekken altijd lekker soepel en zacht aanvoelen.

kinderen, peuters, kleuters, beddengoed, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, kinderbed, juniorbed, twijfelaar, 1 persoons, hoeslaken, covers co, hipdekbedovertrek, winter, vrolijk, print, twee, persoons, 2, lits jumeaux, peuters, kinderkamer, slaWie heeft er echte sneeuw nodig als je ook op dit dekbedovertrek – met beer in de sneeuw – een sneeuwengeltje kunt maken voordat je naar dromenland sleet? Vanaf €34,95. Bijpassend sierkussen met echte oren €24,95

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Van dit zoete dekbedovertrek raakt ieder kind toch in de wolken? Vanaf €34,95

kinderen, peuters, kleuters, beddengoed, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, kinderbed, juniorbed, twijfelaar, 1 persoons, hoeslaken, covers co, hipdekbedovertrek, winter, vrolijk, print, twee, persoons, 2, lits jumeaux, peuters, kinderkamer, slaStop je kleintje lekker knus in onder dit stoere dekbedovertrek met grijze kat. Nu in de sale voor €19,95! Voor hetzelfde bedrag is er ook een meisjes variant met een schattig zachtroze konijn.

kinderen, peuters, kleuters, beddengoed, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, kinderbed, juniorbed, twijfelaar, 1 persoons, hoeslaken, covers co, hipdekbedovertrek, winter, vrolijk, print, twee, persoons, 2, lits jumeaux, peuters, kinderkamer, slaWrauw! Als je kleine onder dit leeuwendekbed niet beestachtig lekker slaapt, weet ik het ook niet meer! €38,95

kinderen, peuters, kleuters, beddengoed, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, kinderbed, juniorbed, twijfelaar, 1 persoons, hoeslaken, covers co, hipdekbedovertrek, winter, vrolijk, print, twee, persoons, 2, lits jumeaux, peuters, kinderkamer, sla Buiten is het droog, maar binnen regent het pijpenstelen. Kom maar op met die bui! Vanaf €34,95

kinderen, peuters, kleuters, beddengoed, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, kinderbed, juniorbed, twijfelaar, 1 persoons, hoeslaken, covers co, hipdekbedovertrek, winter, vrolijk, print, twee, persoons, 2, lits jumeaux, peuters, kinderkamer, slaVoor de wereldreiziger die graag naar dromenland vertrekt. €39,95 Dit dekbedovertrek met wereldkaartprint is er trouwens ook voor de avontuurlijke papa’s en mama’s in 2-persoons en lits jumeaux formaat.

kinderen, peuters, kleuters, beddengoed, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, kinderbed, juniorbed, twijfelaar, 1 persoons, hoeslaken, covers co, hipdekbedovertrek, winter, vrolijk, print, twee, persoons, 2, lits jumeaux, peuters, kinderkamer, slaEen wolf in schaaps… eh jongenskleren. Net zo ongevaarlijk als dat hij eruit ziet. €39,90

Winnen?

Van Hipdekbedovertrek.nl, de verkoper van al dit mooie beddengoed, mogen we één van jullie met een 1 persoons dekbedovertrek naar keuze blij maken! Wil je kans maken? Like ons op Facebook en laat hieronder in een reactie weten met welk dekbedovertrek jij het bed van je kind graag wil opmaken!

De speelkleden van Mister Rabbit
DIY: Speelgoedzak

Dit vind je misschien ook leuk

18 Reacties

 • Reply Marion 5 januari 2016 at 9:55 am

  Mijn dochter vraagt bijna iedere dag wanneer het nou gaat sneeuwen. Helemaal nu opa en oma gisteren een foto van hun witte achtertuin stuurden. Dus ik zou zeker weten voor het berendekbedovertrek met sneeuwvlokken gaan!

 • Reply Helena 5 januari 2016 at 10:00 am

  Ik zag op de site een mintkleurig dekbed met krokodil erop. Die zou helemaal in de kamer van mijn zoon Bing passen. En hij zou die krokodil geweldig vinden!

 • Reply Antoinette 5 januari 2016 at 10:01 am

  Dat dekbed met regendruppels erop en die slak! Love it!

 • Reply linda 5 januari 2016 at 11:00 am

  Regen hagel of sneeuw…we zijn hier helemaal in de wolken van dat prachtige wolkendekbed ☁☁

 • Reply Monique 5 januari 2016 at 11:38 am

  De leeuw vind ik te leuk vooral ook die kleur. Mijn dochtertje zal daar heel blij van worden. Fingers crossed!

 • Reply Jessica 5 januari 2016 at 11:42 am

  Wat een leuk merk en betaalbaar. Fijn! Mijn zoontje gaat zeker weten voor de stoere grijze kat. Zijn lievelingsdier dus als we deze prijs winnen kan zijn dag niet meer stuk.

 • Reply Leonie 5 januari 2016 at 1:00 pm

  Zeker weten het dekbed met wereldkaart! Kay heeft net een nieuwe grote jongenskamer en dit zou het helemaal af maken!

 • Reply linda 6 januari 2016 at 5:10 pm

  En…zelfs met code rood…oranje ….of geel….zijn we nog voor die mooie weerwolken hoor!! 🙂

 • Reply C.Engelbrecht 6 januari 2016 at 6:26 pm

  graag die met de leeuw! zoontje van goede vriendin is dol op leeuwen! <3

 • Reply Suzanne B. 6 januari 2016 at 6:29 pm

  Wii zitten hier door de ijzer en kou helemaal in winterse sferen alleen de sneeuw ontvbreekt nog. Dus wij zouden heel blij worden van dat berendekbed met sneeuwvlokken!

 • Reply Lisanne 6 januari 2016 at 6:32 pm

  Die lieve beer in de sneeuw heeft hier het hart van mijn dochter verovert! Wat zou ze daar heerlijk onder slapen. We duimen keihard!

 • Reply Stephanie 7 januari 2016 at 5:07 pm

  Die wereldkaart is gaaaaaaf! Wij doen graag mee voor een kansje!

 • Reply Kim 8 januari 2016 at 10:37 am

  Mijn dochter Evi zou heel graag slapen onder dat toffe roze dekbed met die panda. Ze is zelf net zo kleurrijk als het dekbedovertrek dus het is de perfecte match!

 • Reply Mechelien 8 januari 2016 at 3:21 pm

  Het wolkendekbedje met regendruppels past perfect in de nieuwe vliegtuigenkamer met wolken op de muur van ons zoontje!

 • Reply Alyt 11 januari 2016 at 10:30 am

  Voor mijn dochter die bijna 6 jaar wordt zou ik graag het dekbedovertrek “wereldreiziger” willen winnen.
  Wat een prachtige kwaliteit en een origineel design.
  We zijn bezig om op zolder een kamer voor haar te maken. En het wordt een thema kamer namelijk De Wereld. Ze heeft al een Amerikaanse Vlag op haar kamer hangen, daar is ze dol op. En voor Sinterklaas heeft ze een wereldbol gekregen. En onlangs de junior bosatlas. Ze wil graag weten waar alles ligt.
  En wat zou het fantastisch zijn dat ze onder haar eigen “WERELDSE” dekbed kan gaan liggen. Daarom kies ik voor de 1 persoons wereldreiziger dekbedovertrek.
  Nu kunnen we er alleen nog maar van dromen.
  Natuurlijk de hipdekbedovetrek pagina geliked!

 • Reply Feikje 11 januari 2016 at 2:35 pm

  De wereld reiziger ! Dat dekbed lijkt ons wel wat. Kan ons zoontje er lekker onder slapen en wij dromen over verre reizen die er eerst toch nog niet gaan komen 😉

 • Reply Monique 11 januari 2016 at 9:49 pm

  Mijn zoon gaat verhuizen naar een groter bed. Spannend! Ik heb hem deze dekbedovertrekken laten zien en hij vindt de wolf super leuk. Het zou de overstap van ledikant naar groot bed denk ik een stuk makkelijker maken!

 • Reply Annemieke 15 januari 2016 at 11:49 am

  Alyt, leuk nieuws! Jij bent de winnaar van het dekbedovertrek. Veel plezier en succes met het afmaken van de nieuwe kamer van je dochter. En stuur ons vooral een foto als het af is! Liefs, Annemieke

 • Laat een reactie achter