Funky disco

16 juni 2014

Let’s get the party started! Wij houden hier thuis wel van een dansje. Zodra de volumeknop van de muziekinstallatie vol aan gaat begint Reva fanatiek met haar billetjes te schudden. En ligt Lucy op haar buik in rap tempo van links naar rechts te shaken. Lange tijd waren de ouderwetse meezingliedjes helemaal hot. Geen idee hoe vaak ik ‘in de maneschijn’ heb gezongen of ‘alle eendjes zwemmen in het water’. Totdat Reva duidelijk kenbaar maakte dat ze toe was aan het ‘echte werk’. Natuurlijk kon ik hier heel makkelijk in mee gaan, want ook ik was toe aan een nieuwe peuter muziekdimensie.

dansen-kind-bewegen-kidzdj-muziek-ladylemonade_nl3 Reva en ik zijn tegenwoordig groupies van de enige echte Kidz-dj en zijn I love Disco cd. Deze dj draait op zijn cd’s de grootste wereldhits, die speciaal zijn voorzien van nieuwe Nederlandstalige kinderteksten. Lekker swingen op ‘Mijn papa die is cool’ afkomstig van de populaire Daddy Cool van Boney M. Of ‘Wij gaan op vakantie’ op de muziek van Celebration van Kool and the Gang. Ik verdwijn een momentje terug in de tijd en Reva zingt en springt lekker mee. De perfecte win-win situatie, mama blij en Reva blij.

De Kidz-dj is van alle markten thuis. Ben je een fervent jaren-80 fan dan kun je je hart ophalen met de I love 80’s cd. Voor de liefhebbers van muziek van eigen bodem is de I love Nederpop cd een uitkomst. Samen met je kleine mee brullen op bekende nummers in een nieuw tekstjasje. Wil je alvast in de stemming komen? Deze muziekfragmenten geven je alvast een voorproefje. Wedden dat je niet meer stil kan blijven zitten? Voor later in het jaar kun je ook nog genieten van de I love Sint en I love Christmas cd’s.

dansen-kind-bewegen-kidzdj-muziek-ladylemonade_nl2 Met de vakantie in het vooruitzicht moeten de kinderen onderweg wel een beetje geëntertaind worden. Wij mogen 3x een Kidz-dj vakantiepakket weggeven. Een I Love Disco cd en een Doeboek helpt jouw kindje dansend de lange autoritjes of saaie vluchten door. Vertel ons hieronder waarom jouw kleine dansfanaat dit coole pakket moet winnen.

 

Ik ga op reis en ik neem mee...
Poppenmoeder

Dit vind je misschien ook leuk

11 Reacties

 • Reply Ilona 16 juni 2014 at 8:08 am

  Wij hebben hier een kleine Michael Jackson in huis met de moonwalk en al. Hij begint ’s ochtends al met dansen totdat hij ’s avonds zijn bedje in gaat. Hij zou zo’n disco cd helemaal te gek vinden.

 • Reply Francine 16 juni 2014 at 8:54 am

  Wat geweldig dit! Onze zoon gaat ook los op onze cd’s met dance muziek. Hij noemt het Donald Duck muziek, geen idee waarom. ‘Mama, mag de Donald duck muziek aan?’ Dan springt en huppelt hij door het huis en staat hij te schudden met die mini billen. Zo schattig! Voor zijn verjaardag over een paar weken krijgt hij een cd speler met microfoon. Zo’n cd erbij zou zijn verjaardagsfeestje helemaal compleet maken!

 • Reply Mirjana 16 juni 2014 at 1:06 pm

  Lynn is muziek. Van ieder deuntje wordt ze blij. Bij dreumesdansen gaat ze altijd helemaal los. Dansen op muziek van reclames, tunes van series, kinderliedjes maar ook onze muziek. ‘Happy’ en ‘My love’ zijn favoriet. Lynn hoort in alles muziek. Schudden met billen, klappen en haar handen in de lucht gooien. Het belooft wat voor later! De disco-cd zou ze te gek vinden!

 • Reply Nienke 16 juni 2014 at 4:46 pm

  Onze Sofie is een echte dancing queen. Met de microfoon in haar hand en de prinsessenjurk aan swingt en zingt ze er op los.

 • Reply Nikki 16 juni 2014 at 6:37 pm

  Jelle zit net 3 maanden op peuterdans en hij heeft de smaak te pakken. Kom maar op met die disco moves.

 • Reply Sandy 16 juni 2014 at 10:42 pm

  Hier thuis een grote broer die samen met zijn kleine zusje de sterren van de hemel danst. Ze maken hun eigen dansjes. Deze disco cd zouden ze geweldig vinden. Genoeg leuke muziek voor nieuwe inspiratie

 • Reply Willemijn 16 juni 2014 at 10:55 pm

  Sowieso ben ik zelf fan van de oude disco klassiekers. Mijn dochter is er ook dol op. Het lijkt me helemaal te gek als we samen op deze cd kunnen swingen. Lekker meezingen met de Nederlandse teksten. Wij zijn er klaar voor.

 • Reply Anna 17 juni 2014 at 8:56 am

  dat lijkt me erg leuk en gezellig om op te dansen met de kleine

 • Reply Klio 17 juni 2014 at 9:07 am

  Wij zijn thuis allemaal wel een beetje muzikaal. Mijn man zit in een bandje en speelt gitaar, onze oudste dochter speelt piano en ik kan ook een aardige noot spelen. Met deze cd zou onze jongste zijn eigen muzikaliteit kunnen gaan ontdekken. Want we merken aan hoe hij op onze muziek reageert dat dat er al wel in zit!

 • Reply Wilma van 't Hof 17 juni 2014 at 9:24 pm

  Wat een gaaf pakket. Lijkt me leuk om te winnen voor een wel heeeeeeel erg speciaal jongetje. Ik noem hem “mijn kleine vriendje op afstand”. Hij is het zoontje van een lieve vriendin, die helaas beetje ver weg woont, en we zien elkaar maar af en toe.
  Maar vind het kei-leuk om hem af en toe iets speciaals te kunnen geven. En dit kadootje lijkt me echt iets voor hem. Misschien kan ik hem straks hiermee verrassen?

 • Reply Cynthia 21 juni 2014 at 11:08 pm

  Ilona, Francine en Mirjana jullie hebben alle drie een Kidz-dj vakantiepakket gewonnen. Succes met de disco moves!

 • Laat een reactie achter