Nooit meer bang in het donker

22 oktober 2015

Monsters, krokodillen, tijgers, spoken en ander onguur gespuis zijn dol op deze periode van het jaar. Het is ineens weer donker rond kinderbedtijd en dat betekent dat ze bange peutertjes en kleutertjes de stuipen op het lijf kunnen jagen. Gisteravond heeft het me een kwartier gekost om met zo’n monster af te rekenen. Eerst zat hij achter de gordijnen, toen in de kast, daarna achter de deur en uiteindelijk heb ik hem onder Finn zijn bed vandaan gekregen en hem zo het raam uit gebonjourd. “En nooit meer terugkomen!!” bulderde ik er achteraan. Voor Finn was hij levensecht. Hij heeft momenteel een enorme fantasie waardoor hij zich allerlei enge schaduwen, griezelige geluiden en monsters inbeeld. Gelukkig blijkt er een geloofwaardige ‘ghostbuster‘ in mij schuil te gaan. Maar wat ook helpt om de spoken te verjagen, is het aanzetten van een nachtlampje.

kinderen, peuters, kleuters, nachtlampje, lichtje, babykamer, kinderkamer, bang, donker, tips, idee, veilig, zzzoolight, led, stopcontact, stekker, zwak, kleuren, blauw, geel, groen, oranje, rood, paars, wit, licht, olifant, uil, vis, beer, pinguin, klappEnge schaduwen verdwijnen als er licht brand. Zeker als het een leuk lichtje is! Finn en Charlie hebben nu een Zzzoolight Mini LED lampje dat van kleur wisselt als je twee keer in je handen klapt. Blauw, groen, paars, rood, aqua, geel, wit… * Klap-klap * en de sfeer in de kamer verandert. Hoppa, weg monsters! Toen de lampjes net nieuw waren, kostte het alsnog veel tijd voordat de jongens eindelijk gingen slapen. Eerst moest er uiteraard een klapconcert worden gegeven. Maar nu de nachtlampjes ingeburgerd zijn, is het alleen een kwestie van één keer een kleurtje kiezen en dan is het klaar.

kinderen, peuters, kleuters, nachtlampje, lichtje, babykamer, kinderkamer, bang, donker, tips, idee, veilig, zzzoolight, led, stopcontact, stekker, zwak, kleuren, blauw, geel, groen, oranje, rood, paars, wit, licht, olifant, uil, vis, beer, pinguin, klapp Naast het levendige effect is ook de vorm van de Zzzoolight nachtlampjes erg leuk. Ze zijn gemaakt van een simpel wit, lichtgewicht kunststof waardoor ze in iedere babykamer of kinderkamer staan. En je kunt kiezen uit verschillende dierenvormen, zoals een poes, pinguïn, olifant of vis. Omdat het lichtje niet warm wordt, is het veilig in de onderzoekende handjes van kinderen. En dat vind ik heel fijn!

kinderen, peuters, kleuters, nachtlampje, lichtje, babykamer, kinderkamer, bang, donker, tips, idee, veilig, zzzoolight, led, stopcontact, stekker, zwak, kleuren, blauw, geel, groen, oranje, rood, paars, wit, licht, olifant, uil, vis, beer, pinguin, klapp Naast het leuke assortiment Mini LED lampjes heeft Zzzoolight trouwens ook grotere lampen in het assortiment of mooie lichtgevende dierenkoppen voor aan de muur. Wij mogen van Zzzoolight een Mini LED lampje in de vorm van een olifant weggeven. Heb jij ook een bange peuter die wel een vriendje kan gebruiken in het donker? Laat dat ons in een reactie hieronder weten en wie weet komt ‘Ollie’ de kinderkamer bij jullie binnenkort verlichten.

 

DIY: Posterhouder
DIY: Papieren dierenhoofd

Dit vind je misschien ook leuk

14 Reacties

 • Reply Anita 22 oktober 2015 at 7:09 am

  Ohhh wat een leuke lampjes! Dat zou perfect zijn voor mijn zoontje Finn. Die het liefsten een lampje aan slaapt!

 • Reply Janine 22 oktober 2015 at 7:29 am

  Wij zijn net verhuisd en dat vindt onze Fedde allemaal best spannend. Hij heeft een grotere kamer gekregen en dat zal hij later fantastisch vinden maar nu mist hij de geborgenheid van zijn oude kamertje. Ik weet zeker dat dit lampje hem meer op zijn gemak zal stellen in zijn nieuwe kamer. En hij is dol op olifanten!

 • Reply Wendy 22 oktober 2015 at 7:49 am

  Onze zoon Faas heeft weer grote moeite met in slaap vallen. Soms ligt hij nog 1.5 uur wakker. Mama ik ben bang, mama kom je even bij me liggen…….. Dit lampje zou zo leuk zijn voor onze grote dierenfan!!!! Wie weet helpt het en is hij minder bang met zo’n stoer lampje op zijn kamer!!

 • Reply Mirjana 22 oktober 2015 at 8:07 am

  Maaaaahaaaaaaam er zit een enge chaduw( de sch-klank ontbreekt nog in het vocabulaire van Lynn). Ik ben bahaaaaaaaang.
  Met deze olifant zal ze vast niet meer op de chaduwen letten maar op het leuke lampje. En hopelijk valt ze er dan ook nog bij in slaap 🙂

 • Reply Diana Oppelaar 22 oktober 2015 at 9:21 am

  Geen bange peuter of kleuter maar een dame van 6 die opeens weer bang is in t donker. Ze slaapt ook wel helemaal op de zolder.

 • Reply Cindy Framke 22 oktober 2015 at 11:59 am

  Oooohhhh wat een supergaaf lampje!! Dit zou echt top zijn. Hier een klein meisje die in een periode zit dat ze bang is in het donker. Zo erg dat ze helemaal d’r bedje niet meer in wil. Ze heeft nog geen nachtlampje want ze heeft het al die tijd nog niet nodig gehad want het ging altijd goed. Maar sinds kort dus niet meer. Deze is echt zo schattig. Ze is gek op “ollies” zoals ze ze zelf ook noemt. Ze is bijna 2. Hopelijk wil ze dan wel weer lekker slapen met ollie naast haar bedje zodat papa en mama ook weer lekker kunnen slapen 😉

 • Reply Loes D. 22 oktober 2015 at 12:22 pm

  Wat een mooi en schattig lampje. We hgebruiken bij mijn dochter nog de babyfoon als nachtlampje. Niet echt een sierraad voor haar kamer dus zo’n leuk lampje is van harte welkom ♡♡♡

 • Reply Yonina 22 oktober 2015 at 2:27 pm

  Te gek voor in mijn zoon zijn safarikamer! Dit lampje past helemaal in het thema en ik weet zeker dat hij er erg blij mee zal zijn!

 • Reply Ines 22 oktober 2015 at 2:38 pm

  Onze stoere kleine dierenvriend van bijna 2 heeft sinds kort een hele nieuwe grote kamer waar een super lampje als deze heel mooi zou staan!
  Hij vertelt vaak nog hele verhaaltjes, dus leuk kadootje voor zijn verjaardag op 2 december!

 • Reply Babette van Rooden 22 oktober 2015 at 6:42 pm

  Onze stoere kleuter (overdag dan) is verzot op olifanten, zijn favoriete knuffel is een olifant. Hij slaapt sinds dat hij zijn dijbeen op 2 jarige leeftijd gebroken heeft niet meer zonder nachtlampje, zo’n stoere olifant zou dus wel een verrassing voor hem zijn. Ik ga duimen!

 • Reply Buitendijk 22 oktober 2015 at 9:00 pm

  Echt super geweldige lampjes vind ze zo mooi. Zou prachtig staan in de kamers van onze dochters mamaaaa lamp moet aaaaaan elke avond krijgen we dit te horen.

 • Reply Miranda Greeven 23 oktober 2015 at 12:53 pm

  Mijn dochter heeft zo’n grote fantasie dat als we haar moeten geloven haar kamer net een spookhuis is. Iedere avond voor het slapen gaan kijken onder het bed onder de dekens in de kast en achter de deur. Zelfs op de lamp moet ik kijken want daar zit ook vaak een monster. Dit bedlampje zou dan ook heel welkom zijn en zorgt er hopelijk voor dat ze sneller gaat slapen en niet meer zo bang is!

 • Reply Lieke Smit 24 oktober 2015 at 11:27 am

  Dat zou een fantastische oplossing zijn voor de slaapproblemen van mijn dochter. Ze doet al heel goed mee met klap eens in je handjes dus ik denk dat ze dit nachtlampje ook heel goed zou kunnen bedienen!

 • Reply Annemieke 28 oktober 2015 at 10:45 am

  Hoi Janine! Wij zijn nog niet zo lang geleden ook verhuisd. Jouw verhaal is dus heel herkenbaar en ik weet dat Fedde het lampje goed kan gebruiken. Daarom ben jij de winnaar van deze actie. Gefeliciteerd!

 • Laat een reactie achter