Slaaptrainer Sam voor vroege vogels

21 maart 2014

Met weemoed denk ik terug aan ‘the good old times’ waarin slapen zo normaal was. De tijd van uren liggen ronken in je bed en je ’s ochtends tien keer omdraaien die zijn met de komst van kids compleet voorbij. Nu word je euforisch wakker als je überhaupt een nacht aaneengesloten kan doorslapen. Jammer genoeg kennen kleine vroege vogeltjes geen genade. Zodra de oogjes open gaan wordt van mama ook verwacht dat ze meteen in opperste staat van paraatheid staat. Dit schattige schaapje kan jou en je kindje helpen de dag fris en uitgeslapen te beginnen.

Schaap Sam is een kinderwekker, slaaptrainer en een nachtlampje in één. Op een kindvriendelijke manier leert het schaapje kindjes meer besef van tijd te krijgen. Sam opent en sluit zijn ogen om te laten zien wanneer het tijd is om te slapen en op te staan.

De slaaptrainer kent drie verschillende kleurmomenten
wekker, nachtlamp, slaaptrainer, trainen, nachtlampje, nachtlampje, uitslapen, tip, tips, schaapje, zazu, baby innovation award, schaap, sam, 2,5 jaar, 3, 4, 5, 6, jaar, ouders, accessoires, kinderkamer, kinderkameraccessoires, kind, moeilijk slapen, slapen, vroeg, wakker, uitslapen, korte nacht, slaapproblemen, tijdstip, wekken, bed, uit bed gaan, kinderen, baby's, peuters, dreumes, slapen, moeite, moeilijk, inslapen, vroeg wakker, gebroken nachten, slaap, vallen, tijdsbesef, leren, schaapjes, hippe, hip, kinderkamer, cadeau, kraamcadeau, hulp, tips, helpen, ideeën, bedje, huilen, wekker, slaapproblemen, problemen, lampje,

Tijd om te slapen:
De display is donkerblauw en dat betekent dat het voor je kindje tijd is om lekker te gaan slapen en net als Sam de oogjes te sluiten.

Nog heel even!:
Ligt je kleine altijd te trappelen om uit bed te komen dan is dit een hele handige functie. Een groen schermpje geeft aan dat hij nog heel eventjes geduld moet hebben voordat Sam wakker wordt. Door 12 kleine sterretjes 1 voor 1 te laten verdwijnen en zo de 30 minuten af te tellen krijg je kind een idee hoe lang het nog duurt.

Je mag opstaan!:
Eindelijk doet Sam zijn oogjes open en gaat het scherm wit oplichten. De zon komt tevoorschijn en het is tijd om uit bed te gaan. De dag kan beginnen!

Sam doet deze momenten gelukkig allemaal geruisloos. Mocht je kleine namelijk nog diep in dromenland zijn dan wordt hij niet wakker gemaakt. Het tijdstip van geluidsalarm en het openen van de ogen kan verschillend ingesteld worden. Het LCD scherm kan de hele nacht als nachtlampje dienen. Je kan ook instellen om het nachtlampje na een aantal minuten automatisch uit te laten gaan. Slaaptrainer Sam is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar en te koop voor € 39,95

 

Van inloopkast naar babykamer
Gespot!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter