Ugh! Zo geef je een indianenfeest

26 juni 2015

Sinds Finn vorig jaar een indianenfeest had op zijn peuterspeelzaal is dit thema bij ons thuis helemaal hot. Het opperhoofd zet zijn zelf gemaakte verentooi op, we bouwen een wigwam met oude lakens en hij is urenlang zoet met indiaantje spelen. Oeh-woe-woe-woe-woe! Nu de chief volgende week 4 jaar wordt, moet er dan ook een heuse indianenverjaardag georganiseerd worden. Zelf ben ik ook dol op verkleedpartijtjes, dus heb ik me meteen op de invulling van het feest gestort.

indianen-feest-verjaardag-partij-kind-ladylemonade_nl2Voor de aankleding van een themafeest moet je bij Talking Tables zijn. Dit feestlabel geeft ieder partijtje – van tuinfeest tot babyshower, bruiloft en kinderverjaardag – een sausje humor en stijl.  En de nieuwe Pow Wow Party collectie van het merk biedt alles wat Finn zijn indianenfuif nodig heeft. Papieren bordjes met totempalen, bekers bezaaid met tipi’s en cactussen, rietjes met toppers, bont gekleurde veren slingers, snackbakjes in de vorm van een bootje of wigwam, traktatiezakjes met etnische print en verentooien voor zijn gasten. Wij zijn klaar voor een onvergetelijk indianenfeest! Ugh!

Heb jij ook een kleine Hiawatha of Pocahontas thuis? En staat er binnenkort een feestje op de agenda? Wij mogen van snoepwinkel De Kleine Zebra een Pow Wow Party feestset weggeven die bestaat uit 6 snack kano’s, de bont gekleurde veren slinger, 12 papieren bekers, 12 borden, 6 verentooien en rietjes. Laat ons hieronder weten waarom jij wilt winnen. Ugh! indianen-feest-verjaardag-partij-kind-ladylemonade_nl1

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!
DIY: Traktatie klei monsters

Dit vind je misschien ook leuk

7 Reacties

 • Reply Elvera 26 juni 2015 at 7:10 am

  Leuke site de kleine Zebra!!
  De pow wow party feestset zou te gek zijn voor Jens zijn verjaardagsfeestje in Aug. Hij is gek op tenten/hutten of iets wat er maar ook op lijkt, dus een Indiaan thema feestje zou het helemaal afmaken!’

 • Reply Yvonne Glaser 26 juni 2015 at 7:32 am

  dit zou geweldig zijn voor mijn 2 indianen van 4 en 10 maanden. Beide allebei bijna jarig.
  Én geweldige “props” voor mijn fotoshoots!

 • Reply kim 26 juni 2015 at 8:28 am

  Ja zo gaaf voor onze stoere meid Sammie-Jo. Ook zij mag volgende week haar vierde verjaardag vieren en zal dus na de vakantie op avontuur gaan op school. Het zou super gaaf zijn om voor haar een knalfeestje te geven en daar past dit thema geweldig bij.

 • Reply sandra 26 juni 2015 at 10:12 am

  Onze dochter wordt over 4 weken 2 jaar& over 2 weken ben ik uitgerekend van onze 2e dochter. Spannend! Dan is ‘t wel heel leuk dat tijdens de kraamtijd, waar t vooral om de baby draait, onze oudste dochter op d’r verjaardag extra in t zonnetje wordt gezet met die leuke spulletjes:)

 • Reply Ciska 26 juni 2015 at 1:40 pm

  Kleine pocahontas bijna jarig ugh feestje fijn ugh wigwam aanwezig ugh te klein voor vredespijp ugh

 • Reply Non 27 juni 2015 at 8:34 pm

  Oh lijkt me helemaal leuk zo’n indianenfeest geven voor Olan’s eerste themafeestje! Dan zou een feestpakket super zijn. Duimen!!

 • Reply Annemieke 20 juli 2015 at 10:55 pm

  Elvera, dat wordt een extra leuke verjaardag voor Jens! Jullie hebben het feestpakket gewonnen. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter