Kurio | De beste en veiligste kinder tablet & winactie!

13 november 2020
Kurio | De beste kinder tablet & Waarom ieder kind deze moet hebben!

Toen ik zelf nog klein was, beperkte schermtijd zich tot het kijken van Telekids en een race spelletje spelen op een grote, brommende kast van een computer. Maar deze generatie kinderen – mijn kinderen – kunnen én willen veel meer. YouTube filmpjes kijken, zelf grappige foto’s en video’s maken en lekker gamen. Er ligt een enorme digitale wereld aan hun voeten; van telefoon, game console tot tablet, apps en internet. Maar net zoals in het gewone leven is ook het digitale leven niet altijd een geschikte plek voor kinderen. Nadat mijn jongens twee keer gestuit waren op content die niet voor hun ogen bedoeld is, wilde ik daarom een veilige digitale omgeving voor ze creëren. En die vond ik in de vorm van de Kurio Tab Ultra, de nieuwste & beste kinder tablet waar ze veilig op kunnen spelen. In dit blog vertel ik je er alles over. En we mogen ook zo’n tablet aan één van jullie weggeven. Lees dus snel verder!

Kinder tablet helemaal voor je kind alleen

De Kurio Tab Ultra is een échte tablet, maar dan helemaal voor een kind alleen. Alles aan deze kinder tablet is kindvriendelijk. Het enige waarbij papa of mama nog even om het hoekje komen kijken, is bij het installeren. Maar daarna kan je kind er gelijk zelfstandig mee aan de slag. Ik was er verbaasd over hoe snel mijn jongste zoon zijn weg op het apparaat wist te vinden. Het leuke is ook dat de tablet komt met een heleboel leuke van te voren geïnstalleerde games en apps, zoals Pokémon TV en de Studio 100 app waarin mega veel video’s, spelletjes, boeken en muziek te vinden is. De Sinterklaas video’s daaruit zijn bij mijn kids nu natuurlijk super populair. En verder kan je kind via de Kidoz store zelf ook nog zijn of haar eigen favoriete apps aan het apparaat toevoegen.

Kurio | De beste kinder tablet & Waarom ieder kind deze moet hebben!
De Kurio tablet komt met veilige, voorgeïnstalleerde apps en kan dus gelijk in gebruik genomen worden.

Behalve eindeloos veel apps met speelplezier heeft de Kurio tablet ook nog een aantal andere leuke én handige functies. Natuurlijk zit er ook een camera op waarmee foto’s en videos gemaakt kunnen worden. Ook kan je kind ermee surfen over het internet. Maar wat ik vooral ook erg leuk vind, is de twinme-app. Daarmee kunnen kinderen bellen of videochatten met hun vriendjes, vriendinnetjes of familieleden. Het is een erg kindvriendelijke communicatie-app, want er kan alleen gebeld worden met de mensen die jij als ouder in de contactenlijst zet. En als je de app zelf ook installeert op je eigen telefoon, dan kun je je kinderen zelf ook een berichtje sturen.

Veilig & kindvriendelijk

Maar de grootste plus van deze kinder tablet zit hem wat mij betreft toch vooral in de online veiligheid. In tegenstelling tot je eigen telefoon of tablet hoef je je bij de Kurio niet druk te maken over wat er allemaal aan de ogen van je kind voorbij gaat. De kinder tablets zijn namelijk uitgerust met een internet filtersysteem dat miljarden webpagina’s filter zodat je kind niet in aanraking komt met ongepaste content. Zo kun je zelf gerust even wat anders doen als je kind schermtijd heeft. Ook kun je in het profiel aangeven welke apps en websites je kind wel en niet mag gebruiken. En je kunt er invoeren hoe oud je kind is, zodat hij of zij alleen maar spelletjes en apps ziet die bij de leeftijd passen.

Kurio | De beste kinder tablet & Waarom ieder kind deze moet hebben!
Speciale sensoren op de Kurio tablet controleren of kinderen een goede zithouding hebben en of ze genoeg afstand houden tussen hun ogen en het scherm.

Goede houding & schermtijd

De Kurio Tab Ultra heeft naast al deze veiligheidsmaatregelen ook nog speciale sensoren die controleren of kinderen een goede zithouding hebben of genoeg afstand houden tussen hun ogen en het scherm. Als Charlie met zijn neus bovenop de tablet zit, dan springt er een pop-up tevoorschijn die hem waarschuwt dat hij meer afstand moet nemen. En ik heb al gemerkt dat dit stukken beter werkt dan wanneer ik er zelf iets van probeer te zeggen terwijl mijn zoon volledig in zijn scherm opgaat. Om de ogen verder te beschermen heeft de tablet ook nog een blauwlicht filter, zodat het scherm in de avond minder belastend is.

‘Lees ook: Schoencadeautjes | 30+ Originele kleine Sinterklaas cadeautjes voor jongens & meisjes.’

Het risico van zo’n toffe tablet is natuurlijk dat je kind hem niet meer weg kan leggen. Daarom kun je op de Kurio tijdlimieten instellen. Je kunt invoeren op welke momenten de tablet gebruikt mag worden en voor hoe lang. Wanneer de speeltijd erop zit geeft de kinder tablet dit aan en zal hij vanzelf uitgaan. Ideaal, want zo weet je kind precies waar hij of zij aan toe is, zonder eindeloze discussies of seintjes geven.

Kurio | De beste kinder tablet & Waarom ieder kind deze moet hebben!
De kinder tablets zijn uitgerust met een internet filtersysteem dat miljarden webpagina’s filter zodat je kind niet in aanraking komt met ongepaste content.

De Kurio Tab Ultra is geschikt voor kinderen vanaf twee tot en met acht jaar. Er zit een rubberen ‘bumper’ omheen in het roze of blauw waardoor hij tegen een stootje kan. En hij kost €129,99 en is onder andere te koop bij Bol.com. Voor meer informatie over de tablet kun je ook nog even kijken op de website van Kurio zelf.

Kurio kinder tablet winnen?

Lijkt zo’n Kurio Tab Ultra jou ook wel wat? Doe dan mee met onze winactie. We mogen namelijk zo’n te gekke kinder tablet weggeven! Een super leuk cadeautje voor in de zak van Sinterklaas natuurlijk. Wat moet je doen?

 • Schrijf je hieronder in voor deze winactie.
 • Laat ons in een reactie op dit blog of onder onze post op Facebook en/of Instagram weten welke kleur jij zou willen winnen. Hier kun je die nog even goed bekijken.
 • Volg @kuriobenelux op Instagram en tag iemand die deze nieuwe kinder tablet ook moet zien!

Veel succes. Volgende week maken we de winnaar van deze winactie bekend!

UPDATE! Inge is de winnares van de Kurio Tablet. Heel veel plezier ermee!

*Wie zich inschrijft geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

Kurio | De beste kinder tablet & Waarom ieder kind deze moet hebben!
Het leukste creatieve speelgoed & de tofste knutselsets voor in de zak van Sint of schoen
Sinterklaas cadeautjes trends | Dit speelgoed staat dit jaar bovenaan de verlanglijstjes

Dit vind je misschien ook leuk

69 Reacties

 • Reply Sietske 13 november 2020 at 8:53 pm

  Heel tof dit!
  Ik ga meteen naar Facebook en Instagram om te liken.. gewoon omdat ik het leuk vind om likes uit te delen! ? Whoop whoop!
  Ik doe tegelijkertijd graag mee voor onze Joep!

 • Reply Marion de Vries 13 november 2020 at 8:54 pm

  Wat een super leuke winactie zeg!!
  Ik was daardoor bijna van de leg.
  Het lijkt wel sinterklaas.
  Of misschien was het zijn pieterbaas?

  De kurio tablet lijkt me perfect voor onze 4 jarige meid.
  Want voor haar wordt het ook zo langzamerhand wel eens tijd….

  Dat ze echt een eigen roze tablet mag!
  Daarmee tover je bij haar een grote glimlach!

 • Reply Tineke; tiendan op instagram 13 november 2020 at 8:58 pm

  Wat een leuke actie. En dit lijkt me perfect zo’n tablet. Precies om die reden dat je niet weet wat ze allemaal gaan kijken geef ik liever m’n telefoon niet af. Daarbij hebben we geen tablet. Het is oke dat ze niet altijd op zo’n tablet of telefoon hoeven, want spelen is veel leuker en beter. Maar wat zou t fijn zijn als we wel een tablet aan ze kunnen geven waar ze voor een bepaalde tijd hun dingen op kunnen zien. Het lijkt me erg leuk om te winnen voor onze dochter Myrthe van 6 . Zij zit net op het speciale basis onderwijs en heeft moeite met veel drukte. Met zo’n tablet kan ze zich af en toe even terug trekken zonder last te hebben van haar broertje of andere drukte.
  De roze zou dan super zijn!!

 • Reply elisabeth maria martina 13 november 2020 at 8:59 pm

  wat een geweldig gebaar
  verras mijn jarige kleindochter maar
  met dit prachtige exemplaar
  haar schoen staat al klaar
  ik zou zeggen vul hem maar
  ze gaat vast helemaal uit haar plaat
  als dit mooie kado straks naast haar schoen staat

 • Reply Wilitha van berlo 13 november 2020 at 9:00 pm

  Ja hier staat ie bovenaan de verlanglijst met een plaatje . Wel de blauwe want 8 jarige meisjes willen niet meer alles in het roze hebben . En mama wil niet dat dochterlief haar tablet steeds maar in beslag neemt ??

 • Reply Lotte 13 november 2020 at 9:01 pm

  Fantastisch mooi cadeau!

 • Reply Martine 13 november 2020 at 9:01 pm

  Een roze voor Maxime (3Y). Wiens lievelingskleur ook roze is. En hoe fijn een veilige tablet met veel goede doordachte functionaliteiten. Leuk voor haar maar ook super fijn voor mij als ouder dat ik niet hoef mee te kijken of het goede content is.

 • Reply Sharon Romijn-Hoekstra 13 november 2020 at 9:03 pm

  Super leuk!! ❤️ Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van bijna 4 jaar. Hij is gek op spelletjes spelen en gebruikt nu vaak mijn telefoon. Het zou zo fijn zijn als hij zijn eigen tablet heeft . ?

 • Reply May Janssen-Swinkels 13 november 2020 at 9:03 pm

  Super gaaf voor onze Pepijn!
  Blauw is zijn lievelingskleur ??

 • Reply Ilona 13 november 2020 at 9:04 pm

  Wauw, super gaaf!! Dit zou ik graag mijn kindjes willen laten winnen. Omdat ze de allerliefste zijn! ❤ In de kleur blauw.

 • Reply Sharon Romijn-Hoekstra 13 november 2020 at 9:04 pm

  Oja de kleur vergeten… mijn zoontje zal de blauwe geweldig vinden!! ?

 • Reply Ilse 13 november 2020 at 9:05 pm

  Wat een toffe actie! Wij doen graag mee voor onze kids! Dit zou een fantastisch cadeau zijn.

 • Reply Ilse 13 november 2020 at 9:07 pm

  De kleur vergeten door te geven, maar dan gaan we voor de roze! Aangezien dit de lievelingskleur is van Liv, maar ook van Finn! ??

 • Reply Lenny 13 november 2020 at 9:08 pm

  De blauwe is leuk voor onze dochter Sharon. Super fijn om zich even terug te trekken in moeilijke tijden. Die we helaas weer te vaak hebben door ziekenhuisopnames van haar zusje

 • Reply Jessica 13 november 2020 at 9:17 pm

  Ik doe graag mee voor de blauwe voor mijn zoontje van 3! Zijn grote zus heeft een eigen tablet. Zou voor hem super leuk zijn als hij spelletjes kan doen en filmpjes kan kijken op zijn eigen blauwe tablet!

 • Reply Mari-Carmen van Boven 13 november 2020 at 9:21 pm

  Heel graag de blauwe voor mijn 2 zoontjes lijkt me echt ideaal in gebruik zowel voor hun als voor mij

 • Reply Inge 13 november 2020 at 9:28 pm

  Ik zou deze graag voor mijn zoon en dochter willen winnen, doe dan mee voor de blauwe en dan heb ik hopelijk mijn iPad weer terug ?

 • Reply Jasmijn 13 november 2020 at 9:38 pm

  Ik doe graag mee voor de blauwe. Ik wil deze heel heel graag, want mijn zoon pikt steeds mijn eigen telefoon in om spelletjes te doen. ? Heel onhandig! ?✌?

 • Reply William 13 november 2020 at 9:45 pm

  Heel gaaf voor onze dochter van 5!! Hebben hem op het lijstje staan zou een mooie verrassing zijn om voor haar te winnen. Doe graag mee voor de roze ?

 • Reply Miranda 13 november 2020 at 9:46 pm

  Heel gaaf voor onze dochter van 5!! Hebben hem op het lijstje staan zou een mooie verrassing zijn om voor haar te winnen. Doe graag mee voor de roze ?

 • Reply Petra 13 november 2020 at 9:46 pm

  Wat een leuke actie!! Ik zou graag de blauwe willen winnen voor mijn zoontje

 • Reply Froukje 13 november 2020 at 9:57 pm

  Wat een súper leuke actie!!
  Met twee stoere jongens in ons gezin is deze tablet meer dan welkom 😉
  En kunnen ‘heit & mem’ ze gerust hun gang laten gaan met deze coole tablet!
  We gaan dan voor de stoere blauwe kleur!

 • Reply Ilja 13 november 2020 at 10:04 pm

  Sorry heb geen gedicht,
  Maar hoop dat je toch voor ons kiest.. ehm zwicht 😉

  Ps: De blauwe is superkoel!

 • Reply Goele H 13 november 2020 at 10:09 pm

  Met 3 kinderen in huis lijkt een extra tablet me wel fijn. Dan kan mama toch ook rustig zelf eens op de tablet bezig zijn zonder ineens 3 nieuwsgierige snoetjes die naast haar opduiken. Ik gun het hen, kunnen ze lekker ook eens een spelletje spelen.

 • Reply Goele H 13 november 2020 at 10:10 pm

  Blauw lijkt me de ideale kleur.

 • Reply Christa 13 november 2020 at 10:18 pm

  Roze roze roze is de keuze.
  Maar wat was de keuze reuze.
  Sinterklaas verras ons maar
  Me schoentje staat al klaar.
  Ik heb mijn verlanglijstje al opgehangen
  En mama zit me maar te stangen.
  Blijf lief en zoet
  Want gluurpiet ziet wat je doet..
  Met wat lekkers bij de schoen
  Hoop ik op wat moois wat hij erin zal doen.
  Gr mama van jenna en chloë

 • Reply Lotte 13 november 2020 at 11:02 pm

  Blauw graag ?

 • Reply Melanie 13 november 2020 at 11:03 pm

  Wat een fantastische actie! Ik denk dat mijn kinderen door het dolle zijn met zo’n coole tablet. De blauwe vinden ze het mooiste. En nu duimen maar ??

 • Reply Wendy van der Neut 13 november 2020 at 11:34 pm

  Wij zouden heel graag de Blauwe willen winnen!

 • Reply Linda 13 november 2020 at 11:40 pm

  Dit zou Super zijn voor onze kids, hoeven ze niet altijd meer op mama’s telefoon ?. Graag een blauwe zou heel gaaf zijn ?

 • Reply Suzanne 13 november 2020 at 11:42 pm

  Oh de blauwe zou wel heel gaaf zijn voor mijn dochter !!

 • Reply Dani van Rhoon 13 november 2020 at 11:48 pm

  Wauw, die Kurio is tof, daarmee boek ik vast veel lof. Gaaf een blauwe kleur die komt er hier vast wel ‘deur’. ?‍?

 • Reply Kelly 14 november 2020 at 1:48 am

  Graag voor educatieve apps voor mijn 4 jarige en vooral piano spelen voor mijn 1 jarige! We hebben nu een oude gewone tablet van ik gok een jaar of 6/ 7 oud, dus die is eigenlijk wel een beetje klaar. Heel traag en slecht geheugen (beetje zoals ik sinds de laatste bevalling hahaha), dus flink aan vervanging toen! Blauwe is zeer zeker welkom, maar roze zou mijn zoon helemaal geweldig vinden!

 • Reply Mireille 14 november 2020 at 4:06 am

  Wow! Wat een te gekke winactie!
  De kleur is me om het even. Het lijkt me geweldig handig, zo’n kids tablet!

 • Reply Jessie 14 november 2020 at 8:09 am

  Deze zou hier heel hard welkom zijn! En liefst een blauwe. Ik duim ?

 • Reply Susanne 14 november 2020 at 8:19 am

  Jaaa een roze voor onze jongste. Ze wordt over 2 weken 3 jaar en de iPad is helaas stuk gegaan. Met deze gave tablet weet ik zeker dat ze geschikte dingen kijkt en doet en niet net als haar grote broers te stoere dingen kijkt. Dit kadootje is heeeel erg welkom!!

 • Reply Hilde 14 november 2020 at 8:23 am

  Wat een mooi leuk ding voor Fons (6) en Wende (4). Voel me soms een ontaarde moeder als ik ze op de ‘gewone’ iPad last kijken/spelen. Komt veel troep voorbij… Een blauwe lijkt ze (vermoedelijk) wel wat…

 • Reply Annemarie Venhorst 14 november 2020 at 9:02 am

  Goedemorgen!
  Dit is vandaag nog eens leuk wakker worden, Daan (7) werd helemaal enthousiast toen hij deze winactie zag. Ik ook want dit scheelt mij het controleren van wat hij op zijn tablet doet. Helaas is de andere tablet al oud en wordt daar niks meer ondersteunt en zijn we wel toe aan een nieuwe kindvriendelijke tab. Blauw vindt daan t stoerst

 • Reply Diane de Koster 14 november 2020 at 10:10 am

  Dít is echt een toffe actie en komt als geroepen. Perfect voor mijn dochtertje van 4 jaar. Ze is al zo handig. Haar broer deelt niet (graag), dus haar eigen roze tablet wordt natuurlijk helemaal top!
  Ik duim mee!

 • Reply Sandrijn 14 november 2020 at 10:13 am

  Yes fantastische winactie!!! Ik doe graag mee voor mijn zoon Jack (3) die eigenlijk het liefst de hele dag op de telefoons van zijn zussen zit voor spelletjes en youtube filmpjes. Dat vinden zijn zussen natuurlijk niet fijn dus een eigen (blauwe) Tablet zou natuurlijk geweldig zijn! ??

 • Reply Chris 14 november 2020 at 10:56 am

  Wij doen mee voor de blauwe!

 • Reply Mandy 14 november 2020 at 1:45 pm

  Super leuk in het blauw!

 • Reply Marian B 14 november 2020 at 5:49 pm

  Mijn zoon heeft dit jaar voor zijn verjaardag een nieuwe tablet gehad. De oude kindertablet zou mijn dochtertje (net 4) krijgen, maar daar heeft ze niet van kunnen genieten door een dom ongelukje (tablet stuk, beeld)
  Wat zou het leuk zijn om haar met een eigen tablet te kunnen verrassen, dat wil ze zo graag. Voorkeur voor een roze. Ik ga duimen! ???

 • Reply Amber Bordewijk 14 november 2020 at 9:11 pm

  Wat een toffe winactie. Onze meiden zijn niet weg te slaan van de ipad dus deze kan goed van pas komen om het schermgebruik verantwoordelijker te laten verlopen. Een blauwe zou te gek zijn.

 • Reply Kim 14 november 2020 at 9:14 pm

  Mega gave actie dit, ik doe mee voor de blauwe voor onze zoon die in januari 4 wordt. Dit zou een top verrassing zijn, zeker omdat hij graag op onze tablet spelletjes doet of een filmpje kijkt. Nu dan op een verantwoorde tablet die helemaal van hem is ?

 • Reply Lotte 15 november 2020 at 7:12 am

  Te gek, wies zou heel blij worden van een blauwe. Ze is hard Aan het sparen voor een tablet dus zou een geweldig cadeau zijn!!

 • Reply Marlies Costerus-de Jong 15 november 2020 at 7:40 am

  Wat een gave actie! Onze dochter Juul van 5 jaar zou heel blij zijn met de blauwe!

 • Reply Sjoerd hendrikse 15 november 2020 at 11:08 am

  Wat lijkt me dit fijn zeg, zo veilig! We hebben helaas slechte ervaringen met een “gewone” tablet met onze oudste dochter en daar willen we ons jongste meisje voor beschermen. Ze wil dolgraag een eigen tablet en met de roze zou ze helemaal blij zijn! Ik doe graag mee voor Noa.

 • Reply Daan moerland 15 november 2020 at 3:45 pm

  Wat gaaf zeg!! Doe graag mee voor onze jongste die toch wel wat anders is dan onze oudste ? dit is echt een uitvinding.. met een eigen tablet zou hij zo blij zijn en zou er hier zoveeeeeel minder ruzie zijn.. een mooier sintkado kan hij niet krijgen.. Blauw voor Jason ???

 • Reply Liset 15 november 2020 at 8:34 pm

  Gaaf!! Voor onze 2 jonge meiden. Roze is goed:)

 • Reply Chantal Obbink 15 november 2020 at 10:16 pm

  Wauw wat een te gekke prijs. Onze zoon heeft de blauwe Kurio. Wat zou het gaaf zijn voor de jongste een roze te winnen. Dan hebben ze allebei één

 • Reply Phuong 16 november 2020 at 12:55 am

  Wat een leuke actie. Graag doe ik mee voor mijn stoere 6-jarige zoon. Hij moet veel geduld hebben, omdat hij niet altijd op de mobiel mag (klein scherm). Met deze eigen blauwe tablet kan ik minder oplettend zijn vanwege de kinderfilters. Een mooi cadeau met Sinterklaas.

 • Reply Elke 16 november 2020 at 9:06 pm

  Voor mijn jongste zoontje van 6 jaar een blauwe! Die speelt nu geregeld op de tablet van papa, het kunnen instellen van tijdslimieten en het filteren van de inhoud geschikt voor kinderen zijn echter heel erg grote pluspunten van Kurio!

 • Reply Ria Venhovens 17 november 2020 at 9:53 am

  Wat een fantastische geweldige leuke actie, zo’n tablet zou ik ontzettend graag willen winnen voor mijn allerliefste kleindochtertje Yara,omdat ze door haar astma aanvallen vaak school moet missen, en 2 weken geleden uit het ziekenhuis is, een tablet voor haarzelf staat zeker op haar verlanglijstje nu hebben ze weer nieuwe medicijnen die hopelijk snel aanslaan,wat zou het een geweldig mooi Sinterklaas cadeau zijn

 • Reply J. 17 november 2020 at 11:25 am

  Heel erg graag alsjeblieft..Kleurtje blauw. Dankjewel! x

 • Reply Laura 17 november 2020 at 12:01 pm

  Suuuuuper graag de blauwe voor mijn kindjes !

 • Reply Mark N. 18 november 2020 at 6:03 pm

  Perfect; een eigen tablet voor de kids! Zo hoef ik de mijne niet mee af te staan ?? blauw

 • Reply Lucas de Jong 18 november 2020 at 8:12 pm

  Wat een super prijs! We hebben 3 kinderen en maar één tablet( die deze papa eigenlijk altijd nodig heeft voor zijn werk) dus hij zou hier heel erg welkom zijn! De pluspunten die je schrijft maken me erg enthousiast, vooral het afstand houden tot het scherm. Ik merk zelf dat aan het eind van de dag mijn ogen zeer doen dus echt een plus voor de kids! Duimen!

 • Reply Gé Geurtsen 18 november 2020 at 9:40 pm

  Wat leuk en handig zo’n kindertablet! De blauwe alstublieft 🙂

 • Reply Ruud S. 18 november 2020 at 10:05 pm

  Mooi winactie! Graag zou ik willen mee loten voor een blauwe, want die kleur is hier toch echt de favoriet!

 • Reply Bets 18 november 2020 at 11:29 pm

  WOH Dit zou echt helemaal te gek zijn zo gave Kurio Tab Ultra kinder tablet voor onze Bjorn. Het is echt een super prijs om te winnen en met dit pracht ding heeft hij helemaal zijn eigen tablet. Met die mooie blauwe maak je hem zeker weten ontzettend blij en het is een geweldig extra mooi cadeau van de Sint!!

 • Reply Alida 19 november 2020 at 11:29 am

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor de stoere blauwe!

 • Reply Denise Hendrikse-Groffen 19 november 2020 at 10:16 pm

  Wauw! Een eigen, ROZE tablet ? Blijer zou je Noa niet kunnen maken ?❤

 • Reply Yvonne W. 20 november 2020 at 12:20 am

  Een extra laptop speciaal voor de kids is zeer welkom! De pluspunten zijn erg fijn! Wij zouden de blauwe kiezen.

 • Reply Marianne vd M 20 november 2020 at 12:22 pm

  Wat een gave actie doe graag mee voor de roze.

 • Reply nicky 20 november 2020 at 2:49 pm

  Denk dat je deze gerust een keer kan laten vallen of niet 😉 De blauwe aub!

 • Reply Diny Frijters 20 november 2020 at 2:54 pm

  Mooie actie! Blauw zou super zijn!

 • Reply Wessel 21 november 2020 at 2:24 pm

  Hartstikke top cadeau, deze laptop voor mijn oudste zoon! Doe mee voor blauw.

 • Reply elizabeth 23 november 2020 at 4:34 pm

  De blauwe het liefst!

 • Laat een reactie achter