Zonnebril met garantie

29 juli 2014

Het woord voorzichtig komt nog niet echt in het vocabulaire van mijn peuterpuber voor. Als Finn ’s ochtends wakker wordt, hoor je hem aan komen trappelen op de gang en voor je het weet duikt hij ons bed in, terwijl hij ondertussen een knie tussen je ribben of elleboog in je oog parkeert. Ook met het heel laten van zijn babybroertje heeft hij wat moeite. Dat Charlie niet uit zichzelf opzij gaat als hij aan komt rennen, gaat er bij Finn gewoon niet in. Laat staan dat onze olifant in een porseleinkast zijn zonnebril heel kan laten. In een jaar tijd heeft hij er drie versleten. Over nummer één is hij heen gesleed tijdens de wintersport, nummer twee is waarschijnlijk op de peuterschool blijven liggen en nummer drie is het slachtoffer geworden van een experimentje. Namelijk of de pootjes ook de andere kant op kunnen buigen. Niet dus! Het heeft me er bijna van weerhouden om een nieuwe zonnebril voor mijn kind aan te schaffen. Totdat ik de supergave Babiators zonnebrilletjes tegen kwam.

zonnebrillen, brillen, kinderen, baby's, peuters, kleuters, stuk, kwijt, veilig, garantie, breken, rubber, onbreekbaar, babiators, trend, amerika, hollywood, hip, stoer, pilotenbril, kinderzonnebril, kinderbril, babybril, zwart, roze, blauw, wit, kwijtrak De Babiators baby en kinder zonnebrillen zijn overgewaaid vanuit Amerika – waar ze al razend populair zijn – naar Nederland. Ze zijn ontworpen door een voormalig F-18 piloot wat het stoere pilotenmodel van deze zonnebrillen verklaart. Maar het is niet alleen vanwege de stoere looks dat deze bril zo gretig aftrek vindt. Hij heeft namelijk nog een andere geweldige eigenschap; hij is onbreekbaar. En daar is de ontwerper zo zeker van, dat hij een verlies & breuk garantie bij iedere bril geeft. Raakt de bril binnen 1 jaar kwijt of gaat hij toch stuk, dan wordt hij gratis vervangen door een nieuwe.

De pilotenbrillen zijn gemaakt van sterk en flexibel BPA-vrij rubber, waardoor ze behalve niet stuk te krijgen, ook een stuk comfortabeler zijn. En sabbelen op de brillenpootjes is ongevaarlijk. De glazen van de bril beschermen de gevoelige kinderogen bovendien voor 100% tegen UVA en UVB stralen. De Babiators zijn nu in Nederland verkrijgbaar bij KidsPlaza.nl. Een zonnebril kost €29,95, en er is keuze uit 4 kleuren (zwart, wit, blauw en roze) en 2 maten (0-3 jaar en 3-7+ jaar).

zonnebrillen, brillen, kinderen, baby's, peuters, kleuters, stuk, kwijt, veilig, garantie, breken, rubber, onbreekbaar, babiators, trend, amerika, hollywood, hip, stoer, pilotenbril, kinderzonnebril, kinderbril, babybril, zwart, roze, blauw, wit, kwijtrak

Van romper naar ondergoed
Inkie pinkie ... roze!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter