Lastige et(t)ers

14 januari 2014

Je hoort jezelf Tjoeke…tjoeke… tjoeken of heel hard BRRRRRRRRRoemen, terwijl je met een lepel in je hand wilde rij- of vliegbewegingen maakt richting de mond van je kleine, die zijn kaken stijf op elkaar houdt. Wie houd je hier nu voor de gek?! Je kind snapt heus wel dat die hap boerenkool of spinazie niet ineens transformeert in een trein of vliegtuig. Het ziet er nog steeds hetzelfde uit! Maar dat verandert als je dezelfde maaltijd opdient in een bordje met een eyecatcher van een lepel van Oogaa.

voeding, eten, kinderen, baby's, peuters, dreumes, kleuters, 0 jaar, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, bestek, lepel, vork, bordje, melamine, onbreekbaar, vliegtuig, trein, moeilijke, lastige, kidsproof, kindvriendelijk, veilig, cadeau, kraamcadeau, De lepels van Oogaa hebben namelijk wél de looks die bij jouw geluidjes passen. Een trein, vliegtuig of duikboot maken van de maaltijd alsnog een feest. In plaats van zich blind te staren op het eten, kijkt je uk nu alleen nog maar naar het fel gekleurde voertuig dat op hem afkomt en dan gaat die mond vanzelf open. Mijn lastige eter vraagt nu zelfs wanneer we aan tafel gaan en zit als eerste op zijn stoel met zijn lepel in zijn hand. Klaar om aan te vallen!

voeding, eten, kinderen, baby's, peuters, dreumes, kleuters, 0 jaar, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, bestek, lepel, vork, bordje, melamine, onbreekbaar, vliegtuig, trein, moeilijke, lastige, kidsproof, kindvriendelijk, veilig, cadeau, kraamcadeau, Maar ook – of misschien wel vooral – voor kleine kinderen is Oogaa heel geschikt. Het bordje en de lepels zijn namelijk gemaakt van veilige soft siliconen en voelen dus super zacht in de mond. Ideaal voor de eerste hapjes. En het bordje wordt niet heet in de magnetron, dus je kunt alle prakjes er rechtstreeks in opwarmen en daarna meteen opdienen. En als je baby of dreumes het bordje onverwachts van de kinderstoel afveegt, dan gaat er niks stuk.

voeding, eten, kinderen, baby's, peuters, dreumes, kleuters, 0 jaar, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, bestek, lepel, vork, bordje, melamine, onbreekbaar, vliegtuig, trein, moeilijke, lastige, kidsproof, kindvriendelijk, veilig, cadeau, kraamcadeau, De lepels en bordjes zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen of roze. Een lepel kost €5,95, een bordje €8,95. En voor een set die bestaat uit een bordje en twee lepels betaal je €14,95.

En we noemen ze Sem en Tess
DIY: Naambordje

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter