Jeanius

10 november 2015

Een aantal weken geleden schreef ik hier al over mijn grootste kleding ergernis: kapotte knieën! Heb ik net een jeans gescoord met de perfecte fit die mijn best kritische boys ook graag dragen, zit er na een paar keer spelen al een gat in. Grrr… Finn en Charlie houden geen enkele broek heel en dus had ik voor alle moeders met hetzelfde probleem de tien leukste lapmiddelen voor gaten in broeken verzameld. Maar met de spijkerbroek die ik nu gevonden heb, zijn die totaal overbodig. Hij is namelijk niet kapot te krijgen!

spijkerbroek, jeans, skinny, baggy, fit, pasvorm, slim, regular, normaal, jongens, meisjes, kinderen, stuk, gaten, onverwoestbaar, kapot, kapotte, knieën, oplossing, tips, ideeën, mad monkey, kniestukken, niet, sterk, onbreekbaar, school, netjes, kledinDe spijkerbroek van het nieuwe unieke Nederlandse kledinglabel Mad-Monkeys is echt de jeanius onder de jeans. Zelfs Finn – die een kleutercompetitie broeken slopen nog met twee vingers in zijn neus zou winnen – krijgt er geen gat in. Dankzij een paar slijtvaste kniestukken kan hij zo vaak over de grond kruipen, knikkeren, ‘stuntdansen’, vallen, op zijn knieën van de glijbaan af, slidings maken en al die andere dingen doen die hij zo leuk vindt en waarbij zijn broeken normaal sneuvelen; deze blijft heel.

spijkerbroek, jeans, skinny, baggy, fit, pasvorm, slim, regular, normaal, jongens, meisjes, kinderen, stuk, gaten, onverwoestbaar, kapot, kapotte, knieën, oplossing, tips, ideeën, mad monkey, kniestukken, niet, sterk, onbreekbaar, school, netjes, kledinBehalve handig is dit bovendien een broek waarin je gezien mag worden. Want de kniestukken geven hem een super vette look. En de pasvorm is ook briljant: Een Mad-Monkey is er in een straight fit en skinny fit in stretch, dus zit heerlijk. De maten range is wel wat breed; Finn is te groot voor 98-104 en verzuipt nog een beetje in 110-116. Maar opgerolde pijpen passen bij de worker look en de broek is niet al stuk voordat hij eruit gegroeid is, dus het is een goede investering.

spijkerbroek, jeans, skinny, baggy, fit, pasvorm, slim, regular, normaal, jongens, meisjes, kinderen, stuk, gaten, onverwoestbaar, kapot, kapotte, knieën, oplossing, tips, ideeën, mad monkey, kniestukken, niet, sterk, onbreekbaar, school, netjes, kledinMad-Monkeys heeft niet alleen jeans, maar ook hele mooie gekleurde broeken in de collectie en nog veel meer originele wassings. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website. Het label is er speciaal voor jongens van 3 tot 11 jaar – het slooptijdperk tijdens het opgroeien zeg maar – en je hebt al een broek voor €39,95.

 

Voor een prikkie
Duimelot hoe kom je er van af?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter