De Vreemde Vogel

5 mei 2014

Je zal ’s ochtends maar wakker worden in een vliegtuig of in een vogelhuis hangend in een boom. Op en top origineel overnachten kun je bij De Vreemde Vogel. Dit bijzondere buitenhotel in Vlaardingen ligt op de rand van de natuur en de stad en biedt ongewone slaapplekken die je niet zo snel meer zal vergeten.

De beleving staat hier centraal en je kunt volop kiezen uit een paar vreemde vogels. De struisvogel of de Afrikaanse vogel, een ijzeren vogel (= het vliegtuigverblijf), een papegaai, een waterhoen of een vogelhuisje. De struisvogel vind ik fantastisch. Met het hele gezin moet je naar boven klauteren om op je unieke verblijfplaats te arriveren. Je spulletjes worden naar boven gehesen. En je hebt uitzicht over de dierenweide. Spannende happening voor de kleintjes om hoog in de lucht te slapen. De locaties zien er allemaal anders uit maar hebben dezelfde voorzieningen; een uitgebreid streekontbijt, opgemaakte bedden, privé sanitair, verwarming en een live vogelconcert.
hotel-kinderen-weekendweg-overnachten-ladylemonade_nl2De Vreemde Vogel houdt van gezelligheid en organiseert veel activiteiten. Zoals wijnproeverijen, muziekoptredens, rondleiding over de moestuin, high-tea’s en allerlei leuke workshops. Voor het kleine grut is er ook genoeg leuks te doen, maak je eigen lipgloss, doe mee met een schatzoektocht of geef je op voor een stoere survivaltocht. Op het terrein is er een kinderboerderij, een (natuur) speeltuin en een knutselclub.

Naast het buitenhotel is er een tuincafé waar je kunt relaxen met een drankje en huisgemaakte taartjes, verse broodjes, ijsjes of een borrel. De Vreemde Vogel is ook geschikt als locatie voor een bruiloft, verjaardag, kinderfeestje of een vriendenborrel. Voor een avontuurlijk weekendje weg moet je zeker naar deze coole plek gaan. Trek als je weer thuis bent wel alvast je kluskleding aan want geheid moet de slaapkamer van je hummel omgetoverd worden tot een vliegtuig of een vogelparadijs.

De ideale reisgenoot!
Freak de hydrofiel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter