De trendy kinderfiets van Veloretti

28 maart 2016

Op de bakfiets scheur ik met twee dametjes dagelijks de stad door. Niet de meest charmante fiets, maar voor nu wel de meest praktische. Het duurt nog eventjes voordat die de deur uit kan. Tot die tijd vergaap ik me aan de prachtige stijlvolle fietsen van het Amsterdamse fietsenmerk Veloretti. Betaalbare, tijdloze designfietsen waar je met liefde elke dag een ritje mee wilt maken. Wat zijn ze leuk! Strakke modellen in de meest te gekke kleurtjes, doe mij maar de Minty Mint. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de kinderfiets collectie die een tijdje geleden is toegevoegd.  

Kinderfiets

De mini exemplaren zijn te leuk, er kan gekozen worden uit kinderfietsjes (16 inch) en uit loopfietsen (12 inch). Allemaal in de meest frisse en trendy kleurtjes waar de kids de show mee stelen op straat. Samen met je kindje kun je nu als duo setje de weg op. Niet geheel onbelangrijk, er zijn ook trendy modellen te koop voor de papa’s. Alle Veloretti fietsen zijn online te bestellen, zonder tussenhandel.

‘Lees ook: Peuters eerste fietsles!

fiets-kinderfiets-loopfiets-peuter-kind-kleuter-cadeau-verjaardag-meisje-jongen-veloretti-retro-trendy-design-model-dames-heren-ladylemonade_nl2

Het spiraaltje - mijn ervaring (Auw!)
12 Geluksmomenten van een mama

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter