One of a kind-erkamer

19 juni 2014

Daar sta je dan met je bolle buik bij de baby grootgrutter. Geen flauw benul van wat je allemaal ook alweer nodig had, of je alle spullen eigenlijk wel leuk vindt die je hier ziet en in welke sfeer je de babykamer überhaupt wilt inrichten. Want oh oh oh, die hormonen schoppen het daarboven flink door de war. Het enige juiste wat je dan ook kunt doen, is je omdraaien, het pand verlaten en naar huis gaan. Daar zet je voor jezelf een heerlijk kopje thee, waarmee je ontspannen achter de computer kruipt. En dan bezoek je CozyKidz, een heerlijk originele online winkel waarmee je van iedere babykamer of kinderkamer een uniek paradijsje maakt.

babykamer, kinderkamer, inrichten, inrichting, tips, ideeën, accessoires, sfeer, thema, pastel, stoer, lief, retro, hip, modern, scandinavisch, baby's, kinderen, zwanger, jongen, meisje, cozykidz, uniek, origineel, op maat gemaakt, zelf, gemaakt, meubelsBij CozyKidz vinden ze dat iedere babykamer uniek hoort te zijn, net als ieder kind. Een antwoord op al die andere aanbieders in kinderkamerland waar je doorgaans vooral terecht kunt voor veel van hetzelfde. Daarom stel je bij CozyKidz zelf je unieke kinderkamer samen. De webwinkel heeft alles in huis om een kinderkamer in te richten, waarvan er geen andere op de wereld is. Je kiest uit de one-of-a-kind kasten of commodes of laat een bedstee of ledikant op maat maken. Wat verkocht wordt, is letterlijk onvervangbaar en daarom wisselt het aanbod continu. Daarnaast kun je er ook terecht voor de mooiste soorten behang, verlichting en andere accessoires. Zo ontstaat er vanzelf een heerlijk kamertje om van te genieten, om in te spelen of te dromen.

babykamer, kinderkamer, inrichten, inrichting, tips, ideeën, accessoires, sfeer, thema, pastel, stoer, lief, retro, hip, modern, scandinavisch, baby's, kinderen, zwanger, jongen, meisje, cozykidz, uniek, origineel, op maat gemaakt, zelf, gemaakt, meubelsKom je er zelf niet helemaal uit? Maak dan gebruik van het kinderkamer stylingadvies dat CozyKidz biedt. Wedden dat jouw uk het dan straks heerlijk toeven vindt in zijn eigen kamer!

babykamer, kinderkamer, inrichten, inrichting, tips, ideeën, accessoires, sfeer, thema, pastel, stoer, lief, retro, hip, modern, scandinavisch, baby's, kinderen, zwanger, jongen, meisje, cozykidz, uniek, origineel, op maat gemaakt, zelf, gemaakt, meubels Om alvast een beetje te proeven uit deze snoepwinkel, mogen wij 3 DIY viltslingers van 2,5 meter met viltballetjes naar keuze weggeven. Je krijgt de door jou gewenste kleuren, inclusief naald en draad, dus hoeft de balletjes er alleen nog maar aan te rijgen in een door jezelf bedachte volgorde. Hoe komt die voor jouw kleine eruit te zien. Laat het hieronder weten en wie weet hangt hij dan straks bij jouw in de baby- of kinderkamer.

Het nieuwe vriendje van Sophie
Kinderkapstok

Dit vind je misschien ook leuk

12 Reacties

 • Reply Yvonne 19 juni 2014 at 9:36 am

  Ik vind die sloophouten versie van de slinger super. Mijn zoontje is net van een ledikant naar een groot bed gegaan. We hebben een kast en bed van sloophout gekocht, dus zo’n slinger zou zijn kamer helemaal afmaken!

 • Reply marit 19 juni 2014 at 10:28 am

  SLINGER BOY/BLUE vind ik mooi,leuke kleuren,zoiets past mooi op de kinderkamer

 • Reply Yvonne 19 juni 2014 at 10:37 am

  Ik zou kiezen voor de sterren slinger helder. Onze babykamer wordt neutraal, maar met fel gekleurde accessoires wil ik het heel vrolijk maken. De sterren slinger zou daar perfect bij passen. En dan hang ik hem van de ene hoek van de muur naar de andere, zodat als we in de babykamer komen, we nog vrolijker worden 🙂

 • Reply Mamavan3meiden 19 juni 2014 at 10:38 am

  Ik zou voor de pastel kleuren gaan! Mijn dochtertje (6weken) haar kamer is heel licht roze 😀 alhoewel ze nu nog lekker bij mama op de kamer ligt, is zon slinger voor straks natuurlijk erg leuk!

 • Reply Sofie Dekkers 19 juni 2014 at 11:22 am

  Oooh, de droomkleuren voor mijn meid haar kamer zijn fuchsia, lichtroze, knalrood, paars, oranje, kleuren die knallen en waar je vrolijk van wordt!

 • Reply Ameline 19 juni 2014 at 11:41 am

  Ik ben zwanger van mijn eerste kindje. Een dochter!! En ik vind het leuk om van haar kamertje iets super moois te maken, maar ben er gewoon niet goed in. Wat ik leuk vind wel, maar hoe je het dan moet combineren enzo geen idee. Dit is een super leuke site om inspiratie op te doen. Ik zou de slinger in allerlei roze tinten willen!

 • Reply Ameline 20 juni 2014 at 6:34 am

  Eindelijk een slinger die ook leuk is voor jongens! De meeste vlaggetjeslijnen die je ziet zijn veel meer voor meiden. Mijn stoere Milo zou heel blij zijn met de pastelkleurige bolletjes voor een jongen.

 • Reply Shermaine 20 juni 2014 at 7:44 am

  Eindelijk een diy die ik ook kan!! Ik hou van creativiteit, maar heb echt twee linkerhanden. Maar bolletjes aan een draad rijgen lukt mij zelfs. En wat zal mijn dochter trots zijn op haar gekleurde slinger die gemaakt is door haar eigen moeder!

 • Reply lotte 20 juni 2014 at 5:35 pm

  Ik ben inmiddels 22 weken zwanger en meubeltjes aan het verzamelen voor de kinderkamer. Hierbij word ik erg geïnspireerd Door cozykidz.nl! Ik zou graag een slinger winnen met in ieder geval mintgroen en grijs erin! Dat wordt duimen!

 • Reply Charlotte 21 juni 2014 at 4:42 am

  Mijn schatje is nu 3 maanden en er staat een vrolijk kamertje op haat te wachten als ze uit de wieg naast mijn bed gegroeid is. Zo’n multicolor slinger zou het kamertje helemaal afmaken en de overgang van onze kamer naar haar eigen kamer vast een stuk verzachten!

 • Reply Yasmine 24 juni 2014 at 2:05 pm

  Heel leuk! Ik heb zelf wat houten meubels opgeknapt voor de kamer van Fehla. Daar zou zo’n slinger heel leuk bij staan. Ik zou er dan zelf 1 samenstellen met vrolijke kleuren!

 • Reply Annemieke 2 juli 2014 at 3:53 pm

  Yasmine, Charlotte & Ameline, gefeliciteerd! Jullie hebben een viltslinger gewonnen voor jullie kleintje. Heel veel plezier ermee. Liefs, Annemieke

 • Laat een reactie achter