Deurtje stickeren

12 juni 2015

De meeste kids hebben denk ik wel een witte slaapkamerdeur. Eigenlijk best saai toch? Een beetje de boel opleuken kan geen kwaad en dat kan heel simpel met deze grappige deurstickers van het merk DecoDeco. De stickers worden geleverd op één vel, waar je gemakkelijk de onderdelen vanaf haalt. Heel fijn, want zo passen ze in ieder geval op iedere deur. Eventjes plakken en klaar is Kees en er pronkt een schattig konijntje, een poes, een lieve panda of een grote rendier op de kinderkamer deur. Door het basic kleurgebruik passen de stickers sowieso in het interieur van iedere kamer. Ze zijn ook perfect voor als je weinig ruimte hebt in de slaapkamer van je kindje.

De nieuwe deurstickers kun je shoppen bij Klein & Fijn, een webshop boordevol leuke, mooie en lieve merken voor de kinderkamer.

deur-stickers-sticker-kinderkamer-slaapkamer-inspiratie-versieren-decoreren-ladylemonade_nl2 deur-stickers-sticker-kinderkamer-slaapkamer-inspiratie-versieren-decoreren-ladylemonade_nl4 deur-stickers-sticker-kinderkamer-slaapkamer-inspiratie-versieren-decoreren-ladylemonade_nl3

In the spotlight: Done by Deer
Het jongensparadijs

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter