Papieren dierenkoppen voor aan de kinderkamer muur

9 oktober 2019

Ken je het toffe merk Assembli al? Dit label ontwerpt te gekke eye-catchers voor aan de kinderkamer muur. Vooral de 3D papieren dierenkoppen zijn een aanwinst voor iedere kinderkamer. Moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat je eerst wel even zelf flink aan de knutsel moet, voordat je deze prachtige wanddecoratie mag aanschouwen. Deze lieve dieren moeten namelijk eerst van scratch af aan in elkaar gevouwen worden. Dit mag de pret niet drukken toch?!

Dierenkoppen in elkaar zetten

Het knutselpakketje zit in een koker samen met de lijm, een vouwlatje en een gebruiksaanwijzing. Het enige wat je zelf nog tevoorschijn moet toveren is een schaar en een flinke dosis engelengeduld. De gemiddelde tijd dat je lekker aan het knippen, vouwen en plakken bent is namelijk circa drie uur. Lijkt mij de perfecte ‘mama do-it-yourself’ als je enorm veel zin hebt in een momentje verstand op nul en fröbelen maar. De papieren hoofden zijn in verschillenden kleuren en varianten verkrijgbaar, zoals de giraffe, de beer, de neushoorn, haai, hert, eenhoorn, flamingo, panda, orka en de dolfijn. Je kunt deze papieren dierenkoppen onder andere shoppen bij Bol.com.

Originele wanddecoratie voor aan de kinderkamer muur

Check het filmpje om een idee te krijgen van het knutselproces van het papieren nijlpaard hoofd. Have fun!

Lees ook: De mooiste kindertekeningen bewaren? Zo doe je dat!

Assembli heeft nog veel meer prachtige 3D papieren kunstwerken, zoals verschillende insecten of vogels die je aan de muur kunt ophangen. Het is zo’n simpele manier om een kale muur op te leuken. Alle ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor in de kinderkamer, in de woonkamer kun je natuurlijk ook een mooi exemplaar ophangen. Kijk voor nog meer inspiratie op het Instagram account van Assembli!

Kun je nog meer leuke kinderkamer inspiratie gebruiken? Check dan onze kinderkamer categorie op de blog, waar je nog veel meer leuks kunt vinden. Denk aan toffe wandplankjes voor aan de muur of coole lampen voor in de kinderkamer.

Herfstbladeren vouwen - Super simpel én vrolijk
Pauw knutselen - Super leuk én simpel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter