DIY: Papieren dierenhoofd

9 oktober 2015

Het is haast onmogelijk om met lege handen Loods 5 te verlaten. Dit woonwarenhuis is een walhalla voor op en top prachtige interieur spullen. Heel vervelend natuurlijk, maar onlangs moesten we weer eventjes langs om inspiratie op te opsnuiven. Zo kwam ik tijdens mijn speurtocht ook deze grote dierenvrienden, van het merk Assembli, voor aan de muur tegen. Een onwijs gave eye-catcher voor aan de kinderkamer muur. Moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat voor je het prachtige resultaat mag aanschouwen eerst even flink aan de knutsel moet. Ze zijn namelijk van papier en moeten van scratch af aan in elkaar gevouwen worden. Dit mag de pret niet drukken toch?!

Het knutselpakketje zit in een koker samen met de lijm, een vouwlatje en een gebruiksaanwijzing. Het enige wat je zelf nog tevoorschijn moet toveren is een schaar en een flinke dosis engelengeduld. De gemiddelde tijd dat je lekker aan het knippen, vouwen en plakken bent is namelijk circa drie uur. Lijkt mij de perfecte ‘mama do-it-yourself’ als je enorm veel zin hebt in een momentje verstand op nul en fröbelen maar. De papieren hoofden zijn in verschillenden kleuren en varianten verkrijgbaar, zoals de giraffe, de beer, de neushoorn en de wolf.

Vind je het een hels karwei en heb je echt geen puf in dit creabea project, de hoofden zijn ook in uitvoering verkrijgbaar. Yeahh!!! Ze zijn onder andere te koop bij Loods 5 en Store Without a Home.

Check het filmpje om een idee te krijgen van het knutselproces van het papieren nijlpaard hoofd. Have fun!

knutselen-creatief-dieren-kinderkamer-diy-zelfmaken-inspiratie-babykamer-interieur-inspiratie-woonkamer-wanddecoratie-decoreren-ladylemonade_nl knutselen-creatief-dieren-kinderkamer-diy-zelfmaken-inspiratie-babykamer-interieur-inspiratie-woonkamer-wanddecoratie-decoreren-ladylemonade_nl9 knutselen-creatief-dieren-kinderkamer-diy-zelfmaken-inspiratie-babykamer-interieur-inspiratie-woonkamer-wanddecoratie-decoreren-ladylemonade_nl7 knutselen-creatief-dieren-kinderkamer-diy-zelfmaken-inspiratie-babykamer-interieur-inspiratie-woonkamer-wanddecoratie-decoreren-ladylemonade_nl4 knutselen-creatief-dieren-kinderkamer-diy-zelfmaken-inspiratie-babykamer-interieur-inspiratie-woonkamer-wanddecoratie-decoreren-ladylemonade_nl5 knutselen-creatief-dieren-kinderkamer-diy-zelfmaken-inspiratie-babykamer-interieur-inspiratie-woonkamer-wanddecoratie-decoreren-ladylemonade_nl15

DIY: Lego gummies
DIY: Vogelvoerkoekjes

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Merel 9 oktober 2015 at 10:15 am

    Wat onwijs gaaf!!!!!!!

  • Laat een reactie achter