Binnenkijken bij Senna

10 augustus 2016

Senna (9) woont samen met haar mama Lisa in hartje centrum Arnhem. Lisa is interieur ontwerper en eigenaar van de winkel en het kindermeubel merk June Interiors. Senna vindt het maar al te leuk dat haar kinderkamer-binnenkijken-meisje-zwart-pastelkleur-roze-mint-meubels-juneinteriors-accessoires-inspiratie-ladylemonade_nl3mama samen met haar tante de mooiste spulletjes voor de kinderkamer ontwerpt. Senna weet zelf ook heel goed hoe ze haar eigen kamertje wilt inrichten. Zo spaart ze regelmatig geld om weer iets moois te kunnen kopen voor haar slaapkamer. We mogen een kijkje nemen in deze stoere meidenkamer. Kijk maar snel verder.

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de kinderkamer?

“Basic, stoer, Scandinavisch en grafisch. Je ziet regelmatig de kleuren zwart en wit in Senna haar kamertje terugkomen. Ze heeft zelf uit de collectie van ons eigen interieur merk ‘By June Interiors’ het bureau Senna en het meisje Noor behang uitgekozen. Toen ze jarig was heb ik als verrassing haar kamer helemaal opnieuw geverfd en ingericht, ook met accessoires die ze van familie en vrienden heeft gekregen. Senna is ontzettend trots dat mama samen met haar tante Berinda een eigen interieur label heeft gelanceerd. En ze was zo blij als een ei dat de items die ze uit onze collectie zo mooi vindt nu op haar eigen kamertje staan.”

Waar ben je het meest trots op?

“De slaapkamer van Senna is behoorlijk ienieminie en eigenlijk ben ik daardoor heel erg trots op het eindresultaat. We hebben er toch een hele gezellige meidenkamer van kunnen maken. Natuurlijk ook met een aantal items uit onze eigen lijn. Senna heeft ook met haar zelf gespaarde centjes spulletjes voor haar eigen kamer geshopt. Zelf vind ik het wereld prikbord geweldig en dit past ook helemaal bij Senna. Ze heeft inmiddels al een paar hele mooie plekken van de wereld mogen zien, zoals Indonesië, Ibiza, Curacao, Turkije, Marrokko, Dubai en Parijs.”mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Wat is het favoriete plekje van Senna in haar slaapkamer?

“Senna is dol op lezen en dit doet ze het liefst zittend voor haar bed. En de rekstok is favoriet, daar kan ze zich heel goed op vermaken samen met haar vriendjes en vriendinnetjes.”

Wat zijn je favoriete shops?

“Een inkoppertje, maar uiteraard slaag ik altijd bij mijn eigen shop June Interiors. Ik kan ook heel goed shoppen bij De Gele Flamingo. Hier kom je vaak leuke nieuwe merken en producten tegen voor de kinderkamer. En de Hema natuurlijk, altijd leuk! mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

1.Lightbox A4 € 39,- 2.Wereld prikbord kurk € 36,45 3.Kussen hert € 7,99 4.IJsjes slinger € 23,50 5.Klamboe € 39,95 6.Kussen Noor € 38,50 7.Bureaulamp zwart € 16,- 8.Rekstok € 16,99 9.Behang meisje Noor € 52,- 10.Schommelstoel Acapulco € 275,- 11.Bureau Senna € 399,- 12.Rabbit lamp € 45,-

Oproep!

Heeft jouw kindje ook een kamer die gezien mag worden? En vind je het leuk om die met onze lezers te delen? Stuur dan een mail met wat foto’s naar info[at]ladylemonade.nl. Wie weet staat jouw kinderkamer binnenkort ook op Lady Lemonade!

Witlof for kids: Nooit meer losgetrapte dekens!
DIY: woord punniken voor aan de muur

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Kleine Prinses 10 augustus 2016 at 8:03 pm

    zo gezellig!

  • Laat een reactie achter