Kleurrijk nieuw kinderkamermerk KnuZi

5 november 2013

De inrichting van de slaapkamer van je kleintje is een ‘never ending story’. Dit geldt in iedergeval voor mij. Een deskundige ben ik in het bedenken van een goed excuus om iets nieuws te kopen. Helaas is Reva nog te klein voor een groot bed. Maar ik kan nu al wegdromen bij de geweldige alles-in-één bedstee van het nieuwe kinderkamer merk: KnuZi.

Knuzi is een nieuw Hollands merk wat zich kenmerkt door speelse en kleurrijke producten. Precies waar ieder kind vrolijk van wordt, inclusief deze mama. Een bedstee, kledingkast en speelgoedkist zijn de eerste producten in deze nieuwe lijn. Alle meubelstukken komen in zes opvallende kleuren, met een warme ondertoon en verouderde ‘look’. Het merk liet zich hiervoor inspireren door de gekleurde huisjes aan de handelskade op Curaçao.

knuzi, kinderkamer, babykamer, bed, bedstee, stapelbed, hoogslaper, speelgoedkist, kleurrijk, meisje, jongen, slapen, spelen, knuss.nl, kind, baby, peuter, kleuter, slaapkamer, vrolijk, hip, trendy, kinderslaapkamer, bed, groot, winkeltje, slaapkamermerk, Slapen is voor kids belangrijk maar spelen nog meer. KnuZi combineerde dit in een alles-in-één bedstee. Het is namelijk niet alleen een bed maar ook een poppenkast met gordijntjes en winkeltje met toonbank, een deelbare deur, bel en vlag! Het heeft zelfs een bureautje en onderin is plaats voor een tweede matras. Met een stapel kussens wordt de benedenruimte een fijne relaxplek of extra slaapplaats; met een tafeltje, stoeltjes en speelgoed juist weer een speelplek. Ik zie het al helemaal voor me. Reva heerlijk keutelen in het winkeltje met haar zusje Lucy. Of gezellige logeersessies met haar vriendinnetje Bo.

knuzi, kinderkamer, babykamer, bed, bedstee, stapelbed, hoogslaper, speelgoedkist, kleurrijk, meisje, jongen, slapen, spelen, knuss.nl, kind, baby, peuter, kleuter, slaapkamer, vrolijk, hip, trendy, kinderslaapkamer, bed, groot, winkeltje, slaapkamermerk,

Het merk komt ook met een bijpassende kledingkast met twee standaard prenten en een ruime speelgoedkist op wielen, die tevens als tafeltje of nachtkastje kan dienen. De kastdeur van de kledingkast kun je zelf ook nog customizen. Het ontwerpbureau van Knuzi kan jouw eigen gekozen afbeelding bewerken tot passende prent voor op de kastdeur. Ik hoop dat het merk met nog veel meer vrolijke praktische meubeltjes komt. I love it!!!!

knuzi, kinderkamer, babykamer, bed, bedstee, stapelbed, hoogslaper, speelgoedkist, kleurrijk, meisje, jongen, slapen, spelen, knuss.nl, kind, baby, peuter, kleuter, slaapkamer, vrolijk, hip, trendy, kinderslaapkamer, bed, groot, winkeltje, slaapkamermerk,

 

 

 

 

 

 

 

Tentjes om in te spelen
Muurtje stickeren

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Shannon 5 november 2013 at 2:51 pm

  Wat een gaaf bed!!!!! Leuk om in te slapen en om lekker te spelen onwijs leuk

 • Reply malena 3 februari 2015 at 8:24 pm

  ik vind het leuk

 • Reply malena 3 februari 2015 at 8:28 pm

  gaaf bed en leuk

 • Reply Geydis Zieltjens 5 juli 2016 at 6:27 am

  Waar koop ik deze bed

 • Laat een reactie achter