Binnenkijken bij Maylin

15 juni 2016

Mignon heeft van haar passie haar beroep kunnen maken. Deze duizendpoot is interieurontwerper, stylist, kinderkamer-meisje-bedhuisje-meubels-interieur-binnenkijken-stoer-roze-kast-inspiratie-mignonvandebunt-roze-pasteltinten-geel-tipitent-ladylemonade_nl3 freelance productdesigner (www.mignonvandebunt.nl) en ze heeft haar eigen kindermeubellijn Bedhuisje. Of dat al niet genoeg is zit ze zelf momenteel volop in een flinke verbouwing waarbij alles zelf gedaan wordt. Een bezig bijtje deze dame! Met haar man Erik en drie kinderen, Joshua 12 jaar, Jonah 5 jaar en Maylin 2 jaar woont ze in Vragender, een klein plaatsje in de Achterhoek. Is Mignon voor haar werk continu bezig met mooie interieur plannen te maken voor anderen, bij haar thuis blijft nagenoeg alles hetzelfde. Alleen heeft deze mama een lampen verslaving, regelmatig hangt er weer een nieuw mooi exemplaar in het interieur. En met zo’n creatieve moeder kan het niet anders dat je dan een prachtige kinderkamer hebt. Vandaag gaan we een kijkje nemen in het kamertje van Maylin. Kijk snel mee!

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de kinderkamer?

“Ik heb niet één bepaalde stijl, eigenlijk is het een mix van verschillende stijlen en spulletjes die ik de afgelopen jaren verzameld heb. De kamer van de jongens is stoer en ik vond het wel heel leuk om hier echt een meisjeskamer van te maken. In de basis is de slaapkamer wel hetzelfde gebleven toen haar broertje nog op deze kamer sliep. Ook wel leuk vind ik dat, een meisjeskamer mag ook best stoer zijn. De kleuren op de muren zijn van het merk L’Authentique, ik heb toen gekozen voor Franse Luikjes, Dons en Zink & Zo.

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Waar ben je het meest trots op?

“Dat is toch wel onze eigen kindermeubellijn! Geheel onverwacht heb ik 1,5 jaar geleden Bedhuisje gelanceerd. In tegenstelling tot wat iedereen denkt stonden de meubels tot voor kort nog niet bij onze eigen kids op de kamer. Inmiddels heeft Maylin en ook haar broer Jonah de meubels van Bedhuisje op hun kamer en slapen ze beiden in een Bedhuisje.”

Wat is het favoriete plekje van Maylin in de slaapkamer?

“In eerste instantie had ik het huisje gecombineerd met het kledingrekje, alleen kroop Maylin iedere keer op het rekje om in het huisje te kunnen zitten. Onlangs heb ik haar ledikant in het huisje geplaatst. En ik weet niet of het toeval is, maar sindsdien slaapt ze ook veel beter!”

Bij welk merk slaag je altijd?

“Mijn favoriete merken (naast Bedhuisje uiteraard ;-)) zijn Imps & Elfs en Numero74. Beiden zijn heel basic, maar zo mooi afgewerkt met ontzettende leuke details.”

Wat zijn je favoriete shops?

“Eigenlijk vind ik het juist heel leuk om steeds weer wat nieuws te ontdekken, ik heb niet echt één specifieke winkel. Bij Lidor vind je wel heel veel Numero74! En ik ben dol op Franse merken, dus ik bezoek ook regelmatig de shop van Je Suis Petit en de winkel en webshop Store of Daydreams.” kinderkamer-meisje-bedhuisje-meubels-interieur-binnenkijken-stoer-roze-kast-inspiratie-mignonvandebunt-roze-pasteltinten-geel-tipitent-ladylemonade_nl5 1.Bedhuisje kledingrek met lade € 450,- 2.Fabelab knuffel konijn € 24,50 3.Fabels neushoorn wafel grijs € 34,95 4.KEK Amsterdam vogel muursticker € 4,95 5.Bedhuisje € 395,- 6.Les Gambettes roze kinderstoel € 89,- 7.Studio Ditte vogelhuisje muursticker € 7,95 8.Engelpunt honeycomb bal € 1,95 9.Nachtlampje konijn € 7,50 10.Les Gambettes roze kindertafel € 169,- 11.Bedhuisje ledikant € 495,- 12.Studio Ditte sloophout behang € 199,-

Oproep!

Heeft jouw kindje ook een kamer die gezien mag worden? En vind je het leuk om die met onze lezers te delen? Stuur dan een mail met wat foto’s naar info[at]ladylemonade.nl. Wie weet staat jouw kinderkamer binnenkort ook op Lady Lemonade!

Babykamer en kinderkamer trends
14 x Pastelkleuren in de kinderkamer

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter