Binnenkijken bij Daks

20 april 2016

Een creatieve mama met een flink portie lef die geen interieur uitdaging uit de weg gaat. Zodra Anne Marie – binnenkijkenbij-kinderkamer-babykamer-inspiratie-commode-monochrome-hout-zwart-jongen-inrichting-interieur-muur-pallet-idee-tipitent-ladylemonade_nl4interieur freak en docent op het voortgezet onderwijs – iets in haar hoofd heeft moet het meteen gebeuren. En dan begint ze rustig met het slopen van het stucwerk in de woonkamer of flanst ze een geweldige tipi tent in elkaar. Het kan natuurlijk niet anders dat het kamertje van haar zoontje Daks (16 maanden) ook de plek is om flink los te gaan. Daks woont samen met zijn papa en mama in Tilburg en wij mogen een kijkje nemen in zijn mega coole kinderkamer.

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de kinderkamer? 

“Het kamertje van Daks is een mix van industrieel, monochrome, stoer en met een touch of vintage.”

Waar ben je het meest trots op?

“Toch wel op de muur! En ook op mijn DIY tipi tent. Toen ik aan mensen vertelde dat ik de muur in Daks zijn kamer zwart wilde verven keken de meeste mensen me met grote ogen aan inclusief de boyfriend. ‘Zwart is toch geen kleur voor een kinderkamer?’ Ik heb het gewoon gedaan en krijg nu zoveel toffe reacties. Het is net alsof het plafond naar beneden drupt. Helemaal het effect zoals ik het van tevoren in gedachte had.”

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Wat is het favoriete plekje van Daks in zijn slaapkamer?

“Haha, zijn bed, what else?! Nee grapje, zonder dat ik hem erin duw, is Daks wel oprecht fan van zijn tipi en alle spulletjes die erin en omheen liggen!”

Bij welk merk en/of webshop slaag je altijd?

“Ik ben groot fan van Krijtwit, Minilearners, Huusjedesign, Once Upon A Pink Cloud, VanPauline, Photogeniki. Ze hebben veel stoere, zwart/wit producten die super goed passen bij onze stijl. Voor deze toffe webshops ben ik ook brandrepresentative op InstagramLucky us! Daarnaast word ik ook altijd blij van de Zara, de H&M en ook de Zeeman! Bij die laatste hebben ze prima rompertjes en basic shirts. Ideaal als je kind groeit als kool! Ik ga ook regelmatig naar kringloopwinkels, ‘Het goed’ is de leukste. Het liefst loop ik daar iedere week even naar binnen. Voor een paar euro heb ik daar de twee stoeltjes en het hobbelpaard geshopt. Een kloddertje verf erover heen en tadaaa! De pallet tegen de muur komt gewoon uit de tuin van mijn zusje. De commode, gemaakt van sloophout, het duurste item van de kinderkamer hebben we op maat laten maken.”

Tip!

Vind jij de zwarte/witte muur met het druppel effect ook ontzettend gaaf? Anne Marie heeft de druppels gemaakt door de witte verf met water te mengen en langs de rand te duwen. Daardoor loopt de verf dunnetjes naar beneden. Vervolgens heeft zij alle druppels nogmaals ingekleurd met een dun kwastje. Piece of cake!

binnenkijkenbij-kinderkamer-babykamer-inspiratie-commode-monochrome-hout-zwart-jongen-inrichting-interieur-muur-pallet-idee-tipitent-ladylemonade_nl2

1.Lamp ster € 39,99 2.Yay poster  € 4,95 3.KG Design spaarpot robot € 15,95 4.Kussen driehoek zwart/wit € 9,95 5.CarlijnQ opbergzak papier € 14,95 6.Noodoll konijn € 23,95 7.Geo pants € 27,95 8.Mini Learners Best kid ever € 21,95 9.CarlijnQ ledikantdeken plus € 64,95 10.Draadmand rechthoek € 14,99 11.You are the greatest adventure poster € 21,50

Oproep!
Heeft jouw kindje ook een kamer die gezien mag worden? En vind je het leuk om die met onze lezers te delen? Stuur dan een mail met wat foto’s naar info[at]ladylemonade.nl. Wie weet staat jouw kinderkamer binnenkort ook op Lady Lemonade!

De poppen van Alimrose
DIY: Pom pom dieren

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter