Een kinderkamer vloer met kleur

10 november 2017
Kinderkamer vloer mint

Steeds vaker zie ik het voorbij komen, houten vloeren in de kinderkamer. Persoonlijk vind ik het vaak heel tof om te zien. Het geeft een ruimte meteen sfeer en het is ook nog kindvriendelijk. De vloer is makkelijk schoon te maken, niet geheel onbelangrijk. Het kan tegen een stootje of honderd, is comfortabel en veilig. En wil je de kinderkamer vloer extra bijzonder maken dan geef je deze gewoon een likje verf in een mooi kek kleurtje.

We ♥ hout!

Het is uiteraard afhankelijk van je budget of je kiest voor een massief houten vloer of voor de andere talloze opties die er zijn voor hout op de vloer. Je bent echt een lucky lady als je toevallig al gezegend bent met een houten vloer in de kinderkamer. Het is dan misschien alleen nodig om de vloer weer een keertje op te frissen. Mocht je wel op jacht zijn naar zo’n mooie vloer, laat je in ieder geval heel goed adviseren over de mogelijkheden.

‘Lees ook: 10 x Verf op de kinderkamer muur.’

En de kleur wordt…….

Kies je voor de echte warme houten kleuren of ga je voor het strakke wit? Bedenk van tevoren goed hoe je de kamer wilt indelen en aan welke kleuren je denkt voor de inrichting. Een lichte kleur maakt een ruimte groter. Een donkere kleur maakt een kamer weer iets kleiner maar juist ook weer gezellig. Hou je wel van een beetje lef? Verf de kinderkamer vloer in een toffe kleur die helemaal matched met de rest van het kamertje. Het is gedurfd, maar je hebt meteen groots resultaat! Check wel eerst wat je precies nodig hebt en wat je moet doen om de vloer te verven. Verderop in de blog geef ik je inspiratie hoe een gekleurde vloer eruit zou kunnen zien.

Vloerkleed kinderkamer

Een vloerkleed geeft de prachtige vloer helemaal de finishing-touch en is ook nog een fijn plekje om op te spelen. De webshops Gras onder je voeten, Wonen met Lef, maar ook de Kwantum en de Xenos hebben vaak mooie exemplaren.

Kinderkamer vloer inspiratie

Interior Magasinet

Bolig Magasinet

Bolig Magasinet

Royal Roulotte

Marieke le blog

Lykkeoglykkeliten

Darling things 

Elle décoration Sweden 

Rafa Kids

Devouvrir Design

My Scandinavian Home

IKEA keukentje pimpen met toffe stickers
Trends gespot op de tofste nieuwe babybeurs - We Are Pregnant

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter