Nieuw: wintercollectie Billie Blush & Billy Bandit

1 september 2016

Iedere dag is hier thuis de ‘outfit van de dag’ een hot topic. Reva en Lucy smeken dagelijks om een jurk, het liefst een liefelijk exemplaar met pailletten en als het nog even kan graag in een vrolijk kleurtje. Het Franse kinderkleding merk Billie Blush weet wel raad met fashion prinsesjes, die in katzwijm vallen voor de mooiste glitters, liefste jurkjes en girly rokjes.

Dit meisjes meisjes merk verovert ieder seizoen weer de harten van de meiden. Vandaag laten we je de nieuwe wintercollectie zien en ook van haar toffe broer Billy Bandit

Billie Blush

Ik ben gek op stoere skinny jeans en hippe sneakertjes bij de meisjes, maar van dit romantische merk gaat mijn hart ook sneller kloppen. Als je echt op de girly tour wilt dan ga je deze nieuwe collectie helemaal te gek vinden. Ook dit seizoen word je onder andere weer in de watten gelegd met geweldige jurkjes en rokjes. Het vrolijke kleurenpalet tovert al meteen een big smile op je gezicht. De verfijnde details – kant, glitters, franjes -, funky prints, grafische vormen en mooie stoffen creëren een volledige stijlvolle en originele look. Ik krijg meteen zin om te shoppen! De gouden winterjas met de all-over gebroken print in een zachte teddy is mijn persoonlijk favoriet. Dit is echt zo’n jas die met iedere outfit matched, leuk op een kort rokje of op een stoere jeans.

Billy Bandit

Brutaal en zo eigenwijs als wat, een bandiet is nergens bang voor. De naam van dit eigentijdse kinderkleding merk dekt volledig de kledingstijl. Liefhebbers van Billy Bandit zijn niet bang voor een beetje kleur en houden wel van een beetje gekkigheid. Je doet ze een groot plezier met catchy en speelse prints en bijzondere details. Fashionable en opvallend, maar de stoere jongens moeten zich wel vrij en lekker kunnen bewegen. Een tof shirt met ‘glow in the dark’ accenten, een colbert die zowel trendy als klassiek gedragen kan worden of relaxte sweatpants met hippe patches. Geen outfit is deze winter hetzelfde! Billy Bandit en Billie Blush shop je beiden onder andere bij Kleertjes.com.

Wintercollectie 16/17

billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl13 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl16 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl3 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl12 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl1 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl6 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl2 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl18 billieblush-billiebandit-winter-kinderkleding-2016-jurk-kidsfashion-kindermode-trui-herfst-meisje-jongen-ladylemonade_nl4

De wintercollectie van Indian Blue Jeans & give away!
De winterkleding van Molo

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter