Nieuw: de rotan kindermeubels van KidsDepot

8 mei 2017
kindermeubels; kidsdepot; kinderstoel; rotan; kinderkamer; interieur; stoel; kindermeubelen; speelhoek; vintage; industrieel; speelhoek

De hangstoel is in interieurland al een tijdje mateloos populair. Wat ik overigens volkomen begrijp! Dit item staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje. Ik zie mezelf wel zitten, beetje schommelend weg dromen met een koffietje in mijn hand. Of het is juist een fijn relax plekje voor bij de meisjes op de slaapkamer. Het Nederlandse merk KidsDepot heeft sinds kort een aantal prachtige rotan kindermeubels – waaronder een geweldige hangstoel – aan hun collectie toegevoegd. Drie keer raden wat mijn favoriet is uit deze nieuwe collectie?

Rotan kindermeubels

De nieuwe rotan hangstoel is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk wit, grijs en naturel. Ik denk dat ik voor de grijze kleur zou gaan! Met het bijgeleverde touw kun je deze relaxstoel ophangen in de kinderkamer of op een ander fijn plekje in huis. Maar er is nog meer nieuws, de rotan kinderstoel. Niet alleen een praktische accessoire voor in de kinderkamer of voor in de woonkamer, maar ook meteen een te gekke blikvanger. Persoonlijk heb ik een zwak voor dit soort stoeltjes. Reva heeft zelfs nog een ouderwets exemplaar van mijn oma op haar slaapkamer staan. De kinderstoeltjes van KidsDepot kun je shoppen in de kleuren roze, wit en naturel.

kindermeubels; kidsdepot; kinderstoel; rotan; kinderkamer; interieur; stoel; kindermeubelen; speelhoek; vintage; industrieel; speelhoek

Nog meer KidsDepot

Als je van stoere kindermeubels houdt met een old look dan moet je zeker meer van dit merk zien. Kinderstoeltjes met een vintage uitstraling, metalen krukjes in frisse trendy kleuren. En wat dacht je van de mooie accessoires?! Draadmanden, handige wandrekken, stoere lampen en praktische metalen opbergbakken die ideaal zijn voor speelgoed en lego. KidsDepot wordt onder andere verkocht bij de webshop PSikhouvanjou.

kindermeubels; kidsdepot; kinderstoel; rotan; kinderkamer; interieur; stoel; kindermeubelen; speelhoek; vintage; industrieel; speelhoek

Winnen KidsDepot hangstoel

Zie jij het ook al helemaal voor je? Zo’n mooie hangstoel op de kinderkamer, waar je zoontje of dochtertje in alle rust heerlijk een boekje kan lezen? Misschien ben jij wel de gelukkige! In samenwerking met PSikhouvanjou mogen wij een KidsDepot hangstoel weggeven.

Wil je kans maken, dan moet je het volgende doen:

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram.
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie of repost ons bericht op Instagram.
 • Laat ons weten in een reactie welke kleur jij zou kiezen?

UPDATE: Gefeliciteerd Mi-choe Emanuelson jij ben de gelukkige winnares van de KidsDepot hangstoel. Heel veel plezier ermee!

Vintage kinderkamer accessoires
Binnenkijken bij Olle

Dit vind je misschien ook leuk

59 Reacties

 • Reply Vanessa Raffaela Sibma 8 mei 2017 at 7:31 am

  Hi Cynthia, wat een leuke review en winactie! Kidsdepot heeft ontzettend gave producten. Ik doe heel graag mee!! Zowel via Instagram als Facebook. De witte (klassiek en tijdloos) vind ik het mooist. Handig voor de onrustige nachten van mijn newborn 😉

 • Reply Natascha 8 mei 2017 at 8:02 am

  Superleuk maar weer! Ik doe graag mee voor mijn dochter jade.

 • Reply Iris Hiddink 8 mei 2017 at 8:08 am

  O wat ga ik graag meedoen aan deze actie!!
  We moeten onze kyra al zoooo vaak luid tegenstribbelend uit zo’n toffe hangstoel halen.
  Complete ‘dramaqueen’ taferelen levert het op. Dus als ze zo’n mooie grijze op haar kamertje zou kunnen hebben, dan is haar geluk compleet! Ga hem delen op FB.

 • Reply Cindy Jerphanion 8 mei 2017 at 10:26 am

  Woww! Ben mijn de inrichting aan het doen van nieuwe huis!😍wat zal dit supergaaf zijn! Wat pronkstuk in huis!!😍😍😍 zou ik héél héél blij mee zijn geliked en openbaar gedeeld.🍀! ! Nu heel hard nageltjes bijten voor 2 meisjes en zoontje in ons nieuwe huis voor hun slaapkamer! Wat gave spilletjes! ♡♡♡♡

 • Reply Claudia Muller-Kosters 8 mei 2017 at 10:35 am

  Wat stoer! Dan zou ik alleen nog moeten kiezen wie ik blij mee ga maken, ons mannetje of ons meisje… Ik zou gaan voor wit , dat past op beide kamers mooi ☺

 • Reply Jasmijn 8 mei 2017 at 10:49 am

  De grijze stoel zou perfect zijn om te chillen zegt Phileine 🙂

 • Reply Laura Jacobs 8 mei 2017 at 11:07 am

  Wauw die zou echt te gek zijn in het grijs voor op mijn zoontje zijn kamer! 🍀
  Zowel via facebook als instagram een kansje gewaagd! 🤞

 • Reply Marjan vg 8 mei 2017 at 11:43 am

  Wauw! De witte zou supergaaf zijn op de kamer van mijn dochter!

 • Reply Annemarie Westland 8 mei 2017 at 12:34 pm

  Heel gaaf zo’n hangstoel!
  Kruipen ze toch wat sneller in denk ik.
  Ik zou de witte wel willen winnen voor de slaap/speel kamer van mijn 3 jarige peuter ♡ .

 • Reply Linda Post 8 mei 2017 at 1:04 pm

  Gaaf!! Ik zou voor de witte kleur gaan! Lijkt me echt heerlijk ontspannend, lekker lezen in je eigen hangstoel 🙂

 • Reply Marjolein 8 mei 2017 at 2:03 pm

  Ik vind deze stoelen al erg lang zooo mooi! Een witte past perfect bij Daan z’n meubels. Zou heel fijn zijn nu we zo vaak boekjes lezen..

 • Reply Kim Jansen 8 mei 2017 at 2:32 pm

  Wauw prachtig! De kleur pluto zou helemaal geweldig staan in de babykamer. Wat een heerlijke plek lijkt mij dit om mijn zoontje te kunnen voeden in de nacht. En overdag lekker in te schommelen met de oudste met een boek op schoot. Ik zie het al helemaal voor me!

 • Reply Iris 8 mei 2017 at 6:23 pm

  Cool! Ik hou zo van schommelen en Mn kids hebben dat overgeërfd haha! De hangmat buiten is altijd bezet, dus dee toffe stoel voor hun zelf zouden ze echt gaaf vinden! De kleur wit past het beste in hun kamer.

 • Reply Daantje 8 mei 2017 at 9:27 pm

  Helemaal verliefd 😍 op de prachtige rotan hangstoel van KidsDepot. Ik zou superblij zijn met de hangstoel in de kleur naturel en het een mooi plekje geven in de nieuwe kamer van mijn zoontje.

 • Reply Annemarije van W. 9 mei 2017 at 9:50 am

  Wat een gave rotanstoel! Ik heb jullie bericht gedeeld op FaceBook. In juli verwachten wij ons eerste kindje, dus dit zou wel écht heeeeeel erg gaaf zijn!!!! De grijze stoel zou prachtig staan op de kamer van ons kleintje <3<3<3.

 • Reply Iris van Bijsterveldt-Broers 9 mei 2017 at 10:37 am

  O wauw! Heel gaaf! Ik doe heel graag mee voor onze 2 mannetjes. De grijze vinden we tof! 🍀

 • Reply melissa 9 mei 2017 at 1:18 pm

  Wat een gave rotanstoel, natuurlijk doe ik graag mee. Ik doe mee voor de kleur naturel, dan zou hij op elk kamertje passen! ik volg uiteraard via fb en ig en ik ga nu heel hard duimen. liefs melissa

 • Reply Feikje 9 mei 2017 at 2:18 pm

  Wauw! We zijn bezig om een stoere jongenskamer te maken op zolder voor onze zoon van 3 jaar. Zo’n stoel zou een heerlijk lounge hoekje kunnen worden waar hij boeken kan bekijken en uiteindelijk kan lezen!

  • Reply Feikje 9 mei 2017 at 2:19 pm

   Over de kleur van zijn kamer zijn we nog niet uit, wit past overal bij!

 • Reply Isabelle peters 9 mei 2017 at 4:47 pm

  Super gaaf! De stoel zou de perfecte aanvulling zijn voor in onze serre!! Ik heb gedeeld op ig (heb geen fb)! Duimduimduim

 • Reply Marian B 9 mei 2017 at 7:17 pm

  Erg mooi! Ik heb al een leuk plekje hiervoor in gedachte, en ik denk dat ik daar ook iemand heel blij mee maak. De witte heeft de voorkeur! Volgend op Bloglovin en Youtube en gedeeld via G+.

 • Reply Jolanda 9 mei 2017 at 7:38 pm

  Ik doe hele graag mee voor mijn dochter Benthe en ga voor de naturel kleur. Wij zouden hem graag in de tuin ophangen!

 • Reply Jan 10 mei 2017 at 12:44 am

  Ik ga voor de naturel kleuren

 • Reply Evi Huys 10 mei 2017 at 1:41 am

  Ik doe heel graag mee voor de naturel, heel erg mooi!

 • Reply Anna 10 mei 2017 at 6:41 am

  Ik zou voor de witte gaan… prachtig…!
  Facebook: An Na

 • Reply Sandra van Baren-Nooijen 10 mei 2017 at 6:55 am

  Uiteraard waag ik een gokje !!

  Ben helemaal fan van Kids depot ♡ en idd deze hangstoel mag daar niet aan ontbreken.
  We zijn bezig met een nieuwe kamer voor onze dochter ivm de komst van een broertje in september..
  Dit zou dus super van pas komen, en te gek staan bij al haar andere spulletjes ♡
  En als we dan toch de keus hebben gaan we voor grijs !!

 • Reply Lise 10 mei 2017 at 8:54 am

  Ik zou de naturel kiezen. Dat past goed bij de rest. De meisjes zouden hier echt dol o zijn.

 • Reply Jelmar 10 mei 2017 at 9:11 am

  Wauw! Ik vind de grijze rotan hangstoel heeel gaaf! Als inwoner van het prachtige rotandorp Noordwolde mag zo’n item eigenlijk niet in je interieur ontbreken natuurlijk 🙈 Ik maak dus heel graag kans 😄

 • Reply Leslie muller 10 mei 2017 at 10:24 am

  Oh wat gaaf! Ik kende het merk nog niet maar het is nu al me favoriet! Dat industriele vind ik zo tof! Doe graag mee voor de grijze variant voor mijn zoon zijn nieuwe kamer na de verbouwing. Kan hij lekker chillen in zijn hangstoel.

 • Reply Els 10 mei 2017 at 11:12 am

  Ik doe mee voor de grijze stoel! Die vinden mijn jongens vast helemaal geweldig

 • Reply elisabeth maria martina 10 mei 2017 at 11:27 am

  de finishing touch op de nieuwe kamer van mijn kleindochter
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Reply Brit Weijers 10 mei 2017 at 1:08 pm

  Wat leuk ik ga voor naturel. facebook & instagram

 • Reply cobi 10 mei 2017 at 2:51 pm

  wauw gaaf in het wit!

 • Reply Denise 10 mei 2017 at 4:21 pm

  Wat een prachtige stoelen zeg! Mijn oudste dochter gaat deze zomer een nieuwe kamer krijgen en deze stoel in het wit zou perfect in die stijl passen. Stijlvol en een rustige kleur! ❤ behalve het mooi zijn, zou ze haarzelf er heel prettig en geborgen in voelen. Iets wat vanwege haar aandoening zeer belangrijk is. De kans is klein, maar ik doe toch graag mee. Wie weet 🍀🍀🍀

 • Reply Erika van Koert 10 mei 2017 at 5:29 pm

  Gaaf ! Die zou echt super leuk zijn voor in mijn dochter haar nieuwe kamer. Kleur naturel

 • Reply Margreet Sterken-Vial 10 mei 2017 at 9:24 pm

  Wat zou ik mijn kleindochter Fabienne gelukkig maken met zo’n geweldigewitte stoel
  kan ze daar in lekker haar boekjes lezen

 • Reply Lisa 10 mei 2017 at 9:33 pm

  Supertoffe samenwerking van Lady Lemonade en PSikhouvanjou. En wat een mooi item voor in de kinderkamer van mijn dametje. Heerlijk schommelen 😊. Ik denk dat de kleur naturel het mooist in de vrolijke kamer van mijn dochter past.

 • Reply Karin Van de Ruit 10 mei 2017 at 10:47 pm

  Mijn dochters willen deze stoel heel graag ophangen op onze nieuwe chill en lounge zolder. Kleur naturel is prachtig😍

 • Reply Marijke Langenegger 10 mei 2017 at 10:51 pm

  Oooooh wow💓! Supergraag de grijze voor ons nieuwe huisje sinds 5 weken, vindt Fem héérlijk🎁💞👩‍👧!

 • Reply Silvia Swart 10 mei 2017 at 11:08 pm

  De grijze hangstoel zou perfect bij ons passen 😉 Wat een leuk idee voor de kids. Super!

 • Reply Natasja 11 mei 2017 at 6:57 am

  Heerlijk zo’n relaxplek! Ik ga toch voor de witte als ik er 1 winnen mag. Nu maar hopen dat er geen ruzie ontstaat tussen onze 3 meiden 😀

 • Reply Rachel 11 mei 2017 at 1:58 pm

  Wauw onwijs gaaf voor op de nieuwe zolderkamer van ons mannetje! We duimen mee voor de grijze! 💙

 • Reply Pleun 11 mei 2017 at 2:01 pm

  Met deze eyecatcher wordt de kinderkamer van onze dochter in een handomdraai omgetoverd tot een heerlijk plekje waar ze rustig haar favoriete boekjes kan lezen! Ook ideaal als ze ’s ochtends om 6 uur wakker is en niet meer kan en wil slapen…. De kleur grijs zou fantastisch staan en vind ik altijd mooi in combinatie met oud-roze! En als m’n dochter dan ‘uitgehangen’ is dan gaat ie naar de kamer van mijn zoontje en combineer ik het met mint groene accessoires!

 • Reply Tamara V 11 mei 2017 at 9:53 pm

  Een eigen “hangplek” voor meneertje koekepeertje.GEWELDIG.
  Naturel is tijdloos (ik heb ook een rotan tafeltje en stoeltje )

 • Reply julia van empel-stamate 11 mei 2017 at 11:30 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoon . Natural

 • Reply Sjoerd 12 mei 2017 at 10:29 am

  Mijn vaste papa momentje na een lange dag werken, is na het eten een boekje lezen voor mijn meisjes.
  Dit is echt genieten samen! Als mijn meisjes in zo’n prachtige hangstoep zouden mogen zitten zou het helemaal 1 groot feest zijn! Wat zijn ze mooi zeg!
  De witte zou erg mooi staan op mijn kleine meisje haar kamer, die roze met grijs is qua muur en accessoires en witte meubelen. Wat zou ik een gelukkige papa zijn zeg als ik zou mogen winnen, met 2 nog gelukkigere meisjes hier in huis! 😃😃

 • Reply Nelly 13 mei 2017 at 9:12 am

  Ik ga voor de witte

 • Reply Sophia Grootjans 13 mei 2017 at 11:08 am

  Heel erg mooi, Ik doe graag mee voor de naturel hangstoel

 • Reply Anneliese de Waal 13 mei 2017 at 1:03 pm

  Wat leuk voor de kamer van mijn dochter Sam, ik doe graag voor haar mee !!, ik vind de grijze kleur erg mooi 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 • Reply Ine 13 mei 2017 at 4:06 pm

  Jawel, jawel wij gaan voor naturel mijn kleindochter en ik en voor de kick.

 • Reply Diny Gijsberts 13 mei 2017 at 6:36 pm

  Naturel want dat past bij jongen if meisje en willen ze een eigen kleur kiezen kan het overgelakt worden.
  Volg je op indtagram onder Momzymom.
  Geretweet onder MissMomzy
  Gepint onder DinyG

 • Reply Nancy van Heck 13 mei 2017 at 9:48 pm

  Ik zou graag de grijze willen winnen is erg mooi in het witte kamertje voor mijn zoontje.

 • Reply Femke Dekker 13 mei 2017 at 11:25 pm

  Wauw …. geweldig! Wij gaan aan het eind van de maand verhuizen en ook het mooi maken van de speelkamer staat nog op de planning. De naturel hangstoel zou er heel mooi kunnen hangen. Dit zou een leuke verrassing zijn voor mijn drie kinderen!

 • Reply Celina 14 mei 2017 at 1:54 am

  Wij gaan van de zolder een chill/speelplek/logeerkamer maken.. Deze stoel zou er perfect kunnen hangen ♡

 • Reply Josien Hillebrands 14 mei 2017 at 3:18 pm

  Grijs voor de slaapkamer van zoon Ravi! ♥

 • Reply Sieneke van Biessum 14 mei 2017 at 3:19 pm

  Deze oma kiest voor grijs en hoop dat ik mijn dochter en kleinzoon mag verrassen!

 • Reply Daan moerland 15 mei 2017 at 7:16 am

  Wat onwijs gaaf zeg ! We wonen net in ons nieuwe huis en ons kleine meisje heeft ze goed meegeholpen! Ook haar eigen kamertje heeft ze goed ingesmeerd met lijm zodat we konden behangen! Met de grijze zouden we wel echt heel blij zijn

 • Reply Miranda wils 15 mei 2017 at 7:46 am

  Oooh gaaaf😍😍😍😍😍😍😍 de grijze ❤️❤️🙏🙏

 • Reply jessi 15 mei 2017 at 12:44 pm

  waauw hoe leuk!
  heb het nog nooit eerder gezien zou zeer leuk zijn voor in de nieuwe veranda

 • Laat een reactie achter