Kidsproof nagellak

26 augustus 2015

Als oma een dagje komt oppassen is het natuurlijk dikke vette party. Waar mama de tijd niet voor heeft maakt mijn allerliefste mamma het dubbel en dwars weer goed. Het moment dat ik mijn voeten weer over de drempel zet als ik thuiskom sta ik met gespreide armen te wachten totdat mijn zoetjes komen aanvliegen. Ik kan daar staan totdat ik een ons weeg, maar niemand ziet mij staan. De ladies zijn super druk, oma staat haartjes in te vlechten (waar ik bar slecht in ben) en nageltjes te lakken.

Inmiddels hoef ik zelf niet meer aan te komen met het idee om nagels te lakken, dat kan namelijk alleen the ‘one and only’ oma. De nagellak die er gebruikt wordt is van het Franse Nailmatic. Deze is speciaal voor kinderen, zonder schadelijke stoffen en parfum. Je wast de nagellak er ook weer zo af met warm water en zeep. Hartstikke kidsproof dus en het zit ook nog in een te gekke verpakking die ingekleurd kan worden. Leuk om als cadeautje te geven aan een kleine lady. De Nailmatic nagellak zijn per stuk verkrijgbaar of in een set van 3 of 7 stuks. Je kunt ze shoppen bij Petit Jule.
nagellak-meisjes-kinderen-kind-zonderschadelijkestoffen-cadeau-nailmatic-ladylemonade_nl7 nagellak-meisjes-kinderen-kind-zonderschadelijkestoffen-cadeau-nailmatic-ladylemonade_nl10nagellak-meisjes-kinderen-kind-zonderschadelijkestoffen-cadeau-nailmatic-ladylemonade_nl3 nagellak-meisjes-kinderen-kind-zonderschadelijkestoffen-cadeau-nailmatic-ladylemonade_nl8 nagellak-meisjes-kinderen-kind-zonderschadelijkestoffen-cadeau-nailmatic-ladylemonade_nl9

Ahoy Zeeman
Aan de ketting

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter