Voor stoere kids

14 januari 2015

Toen ik voor de eerste keer zwanger was shopte ik me gek. Het is haast onmogelijk om weerstand te bieden tegen al dat schattige babyspul. Op het moment suprême dat ik Reva dan eindelijk in haar zoete nieuwe outfit kon uitdossen zat het voor geen meter. Rare pasvorm, veel te groot (ook als was het zeker weten haar maat) of gemaakt van een stof waar ze helemaal kriegelig van werd. En als ze dan eindelijk aangekleed was in haar te schattige pakje zat er binnen no-time een vlek in. Zelfs met mijn onmisbare Vanish spray kreeg ik die er never nooit uit. Ze presteerde het ook regelmatig om ergens vast te komen zitten en er vervolgens een winkelhaak in te maken van voor naar achteren. Kleertjes hebben hier in huis niet een heel lang leven en ik moet er dus vooral niet teveel geld aan uitgeven. Schoenen daarentegen daar bezuinig ik niet op. Tenslotte gaat het om de kleine voetjes die goed moeten groeien.

devalab-schoenen-kinderen-meisje-jongens-leer-winter-ladylemonade_nl4 Develab is een kinderschoenenmerk waar ik perfect kan slagen voor de juiste schoentjes. Het merk staat voor de woorden develop en laboratory, altijd in ontwikkeling en vooruitgang staat voorop. De schoentjes zijn duurzaam en van goede kwaliteit en dat zie je meteen terug in het materiaal. Reva zou het liefst de godganse dag op haar prinsessenschoentjes willen lopen. Sinds haar nieuwe stoere booties van dit merk belanden haar roze muiltjes gelukkig wat vaker in de hoek. Reva bepaalt ’s ochtends haar outfit en dat is nu een skinny jeans met haar nieuwe hippe shoes, leren laarsjes met een brons metallic uitstraling. In de collectie zie je camouflage- en luipaardprint trends terug, kleurrijke details, sneakers met ruige accenten en laarzen die er ruw en gedragen uitzien. En bovenal schoenen die lekker warm dragen en ideaal zijn om de winter mee door te komen. Je shopt de schoenen van Develab onder andere bij Kleertjes.com.

devalab-schoenen-kinderen-meisje-jongens-leer-winter-ladylemonade_nl5Goed nieuws! Wij mogen vandaag een stoere jongeman blij maken met deze coole sneakers (maat 33). Hier gaat hij zeker weten de blits mee maken. Laat ons weten waarom juist jouw zoontje deze toffe shoes moet winnen.

 

 

kinderschoenen, kinderschoen, kids, schoenen, materiaal, leer, leren, lederen, kort, hoog, schoen, merk, develab, jongens, hip, trendy, meisjes, jongen, meisje, stoer, netjes, laarzen, laarsjes, laars, sneakers, hoog, laag, sneaker, winter, collectie, praktisch, voet, voeten, maat, pasvorm, groot, kleur, warm, maten, kindermaten, kwaliteit, duurzaam, gymp, gympen, maat, win, winnen, Develab,

Verkleden is feest!
Onderbroekenlol

Dit vind je misschien ook leuk

9 Reacties

 • Reply Noor 14 januari 2015 at 9:38 am

  Dex draagt iedere winter weer met veel plezier de schoentjes van develab. Ook al is hij lekker veel aan het ravotten de schoentjes blijven mooi.

 • Reply Kikki 14 januari 2015 at 11:28 am

  Wauw wat een leuke actie. De schoentjes van Bram zijn net kapot gegaan. Deze sneakers zijn helemaal cool voor mijn stoere ventje.

 • Reply Lieke 14 januari 2015 at 12:19 pm

  Julian zijn voetjes groeien zo snel is niet bij te houden. Hij is nu alweer toe aan nieuwe schoentjes. Voor de portemonnee helaas wat minder leuk. Hij zal super blij zijn als we deze coole schoenen winnen. Wij gaan duimen.

 • Reply Marijke Spaarenburg 14 januari 2015 at 2:16 pm

  De perfecte maat voor mijn mannetje die bijna jarig is

 • Reply Marije 14 januari 2015 at 2:47 pm

  Leuk,leuk,leuk!!!! Onze jongen is nogal kieskeurig als het om schoenen gaat. Toevallig weet ik dat hij deze absoluut vet cool

 • Reply Tie Morren 14 januari 2015 at 10:53 pm

  Zou super leuk zijn voor mijn lieve stoere vent. Vooral met een rubberen neus, dan kan hij heerlijk ravotten zonder dat ik hoef te balen van de kaal geschuurde neuzen.

 • Reply Nienke Hoefsloot 15 januari 2015 at 8:26 am

  Onze jongen speelt de hele dag alleen maar buiten en is altijd hutten aan het bouwen en aan het voetballen. Hij kan wel weer een nieuw exemplaar schoenen gebruiken.

 • Reply Eline 15 januari 2015 at 12:27 pm

  Die zien er stoer uit en kunnen volgens mij prima tegen een stootje. Precies wat onze wildebras Teun nodig heeft

 • Reply Cynthia 23 januari 2015 at 2:47 pm

  Lieke gefeliciteerd, Julian heeft er weer een paar mooie nieuwe schoenen bij. Veel plezier!

 • Laat een reactie achter