Kinderschoenenwinkel gezocht? Dit zijn onze favorieten!

5 april 2019
Kinderschoenenwinkel gezocht? Dit zijn onze favorieten!

Voor je het weet ben je weer aan de beurt om nieuwe kinderschoenen te kopen. Soms vind ik het jammer dat de voetjes van mijn dochtertjes zó snel groeien. Heb je net een paar te leuke schoentjes geshopt, een paar maanden later zijn ze alweer te klein. Aan kinderschoenen geef ik trouwens makkelijker geld uit dan aan kinderkleding. Ik vind het zelf vooral héél belangrijk dat allebei mijn meiden op kwalitatief goede schoenen lopen. En daar bezuinig ik dus ook echt niet op! Ben je op zoek naar een leuke kinderschoenenwinkel? In dit blog deel ik mijn favoriete online shops!

Kinderschoenenwinkel inspiratie

# Little Legends

In de shop van Little Legends ga je het helemaal vinden. Toffe sneakers, trendy boots, slippertjes voor de zomer en hele leuke sandalen. Is jouw kindje gek op sneakers, deze online winkel heeft zoveel moois. Je vindt hier merken als Nike, New Balance, Adidas, Vans, Akid, Puma en Superga. Ga je liever voor de stoere boots, de Dr. Martens kindercollectie is zó tof! Ook shop je bij Little Legends de merken, Boxbo, Bergstein, Birkenstock, Salt-Water Sandals. Als je nog een kleintje hebt, kijk dan ook echt even bij de superleuke babyschoentjes.

Kinderschoenenwinkel gezocht? Dit zijn onze favorieten!
‘Lees ook: Op zoek naar een leuke kinderwinkel? Dit zijn 12 hele fijne adresjes.

# Kids Department

Bij Kids Department koop je kinderkleding van exclusieve kindermode merken. Maar deze winkel verkoopt daarnaast ook hele leuke shoes voor de kids. Toffe merken, zoals En fant, CarlijnQ, Bobo Choses, Vans, Salt-Water Sandals, Birkenstock en de prachtige kindersloffen van Collégien shop je hier.

# Kids Love Sneakers

Alle kleine sneakers freaks kunnen hun hartje ophalen in de Kids Love Sneakers webshop. Deze winkel heeft een groot aanbod van sneakers t/m maat 40. Ook de allerkleinsten kunnen hier terecht. Kids Love Sneakers verkoopt onder andere de merken Converse, Adidas, Vans, Supra, Puma, Reebok, Asics, New Balance, Timberland en nog veel meer.

Kinderschoenenwinkel gezocht? Dit zijn onze favorieten!

# Bengel kinderschoenen

Volop schoenen keus heb je ook in de webshop van Bengel kinderschoenen. Ga er maar lekker voor zitten, want ze verkopen zoveel leuks. Falcotto, Naturino, Fabienne Chapot, Bunnies, Boumy, Develab, Clic!, Shoesme, je gaat hier vast en zeker slagen! Ook voor babyschoenen zit je bij deze webshop helemaal goed.

# Kinderstappers

Bij de webshop Kinderstappers.nl kom je merken tegen die je niet overal kunt kopen. Ben je juist op zoek naar iets originelere of bijzondere kinderschoenen, dan is deze webwinkel zeker een aanrader. Hou je van de klassieke stijl of ga je liever voor een paar fashionable sneakers, voor iedere stijl vind je de mooiste schoenen. Kinderstappers.nl verkoop onder andere de merken Maa Shops, AKID, PèPè, Eli 1957 en Ocra.

‘Lees ook: 5 Stijlvolle babyschoenen merken.
Kinderschoenenwinkel gezocht? Dit zijn onze favorieten!

# Kinderschoenenwinkel Hippeschoentjes

Hippeschoentjes is een kinderschoenenwinkel die je zeker niet mag missen tijdens je zoektocht naar mooie kwalitatieve kinderschoenen. Wat een feestje is deze winkel! Hippeschoentjes kiest voor duurzame kinderschoenen merken die op een sociaal verantwoorde manier te werk gaan. Ook in deze winkel kom je toffe en unieke merken tegen die je niet overal kunt shoppen. JFF, Eli, Maa, CKS, Yokono, Stones and Bones, Veja en nog veel meer te gekke labels worden hier verkocht.

Nono nieuwe zomercollectie + outfit give away
Nieuw merk Bear & Mees - stoere kindersneakers

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter