12 Mooie kinderstoelen

26 augustus 2016

Alle fases die je doorloopt met je kindje zijn ontzettend bijzonder. Ik vond het vooral een fantastisch moment toen Reva daadwerkelijk zelfstandig op haar billetjes kon zitten. De wereld ziet er meteen weer heel anders uit. Het is eigenlijk ook wel weer een stukje praktischer, je hebt je handen weer iets vaker vrij. En het idee alleen al dat je saampjes aan tafel kan zitten leek mij altijd al geweldig. Gezellig tijdens het eten, beetje puzzeltjes maken, als ze iets groter zou zijn creatief aan de knutsel. Er stond uiteraard wel weer meteen een nieuw puntje op mijn altijd zo fijne to-do lijst toen Reva deze mijlpaal had bereikt. Ik ging op zoek naar een mooie kinderstoel waar onze kleine dame als een koningin in zou kunnen zitten.

Nu is er ontzettend veel keus en ligt het helemaal aan je eigen wensenlijstje voor welke kinderstoel je uiteindelijk kiest. Er zijn de meest fantastische (design) kinderstoelen waar je meteen in katzwijm bij valt. Alleen hangt daar natuurlijk wel een leuk prijskaartje aan. Je vindt ook steeds vaker kinderstoelen die op de groei gemaakt zijn. Kinderen hebben op deze manier heel lang plezier van hun stoel. Misschien is het dan minder erg om iets meer uit te geven wetende dat je een product koopt wat je jaren kunt gebruiken.

Naast dat Reva goed en lekker moet kunnen zitten, vond ik het ook belangrijk dat de kinderstoel matched bij het interieur. Zelf ben ik echt een diehard Stokke Tripp Trap fan, vooral omdat dit een meegroei stoel is. Ik hou van het eenvoudige en strakke ontwerp en je hebt veel keus uit allerlei handige accessoires. Er worden heel wat uurtjes in de kinderstoel doorgebracht dus bedenk goed wat je belangrijk vindt. Misschien kan ik je alvast op weg helpen met een lijstje van mooie en praktische kinderstoelen. Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en in verschillende prijsklassen.

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl16

Stokke Tripp Trap

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl

Meegroeistoel Tibu

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl1

Kees Hi! Chair

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl14

Bloom stoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl5

Ikea stoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl4

OVO meegroeistoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl13 Kidsriver kinderstoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl10

Inklapbare houten stoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl2

Baby Björn stoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl7

Stokke Steps

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl9 Nuna meegroeistoel

kinderstoel-budget-kind-baby-veilig-design-hout-interieur-meegroeistoel-stokke-inspiratie-ladylemonade_nl12 Inklapbare kinderstoel

28 x We gaan nog niet slapen smoesjes
Veilig naar school met een fietshelm

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

 • Reply cindy 27 augustus 2016 at 2:51 pm

  Ik wilde zelf een matching interieur met mijn Hay About a Chair eetstoelen en heb daarom ook voor de OVO Micuna gekozen. Ik was op slag verliefd op het design.

  Het nadeel van deze stoel is dat je de houten armleuning alleen het eerste jaar gebruikt daarna is deze met in-/ en uitnemen overbodig. Het tafeltje kan daarna ook niet meer gebruikt worden en de gaten waarin deze zijn bevestigd zijn in de kunststof kuip zichtbaar, er worden bijvoorbeeld geen afdekknopjes meegeleverd.

  Doordat mijn dochter vaak een skinny jeans aan heeft wordt het zitvlak vuil ondanks het feit dat deze na elke eetbeurt wordt schoongemaakt. Deze spikkel is niet te verwijderen met JIF of een ander schoonmaakmiddel.

  Nu is mijn dochter 2,5 jaar en heeft ze al te lange benen om deze op de houten voetsteun te zetten, deze voetsteun kan niet worden versteld.

  Wel wordt de OVO chair in een prachtige doos geleverd en zit deze verder prima.

  Destijds had Stokke dit model nog niet en was het type Tibbe ook nog niet in de handel anders had ik anders besloten maar toch heb ik een hippe stoel in de keuken staan!

 • Laat een reactie achter