Uit tip: Kindertheater Toverknol

14 december 2015

Bij kindertheater de Toverknol stappen kinderen in de wondere wereld van gekkigheid, humor, feest en fantasie. Onlangs ging ik samen met Reva en haar BFF Bo op een relaxte zondagochtend naar een voorstelling. En de party begint al als je één stap over de drempel zet, je botst vrijwel meteen tegen de droom aan van ieder meisje. Een rek van een paar meter lang volgestouwd met alleen maar verkleedkleren en waar een hele rits zoete jurken tussen hangen. De stoere mannetjes kunnen zich vergapen aan de coole superhelden outfits of zich vermommen als brandweerman, ridder, dier, politieagent of als een gevaarlijke piraat. Voor de finishing touch moet er nog eventjes de accessoire kast worden ingedoken en dan kan de voorstelling beginnen. Met een glaasje limo en een koekje in de hand gaat het doek op.

Theater de Toverknol is te vinden in Haarlem, Amsterdam en Utrecht en hier kun je iedere woensdag, zaterdag en zondag genieten van hilarische voorstellingen. Er wordt gezongen, gedanst en grappen gemaakt die ook de papa’s en mama’s aan het lachen maken. Met twee stuiterende meiden naast me kon ik alleen maar ontzettend genieten van zoveel vrolijkheid. Wat een fijne start van de zondag.

Iedere maand wordt er weer een nieuw stuk gespeeld. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht is dit een super leuk uitje voor het hele gezin. Mocht je niet in de buurt van de Toverknol locaties wonen dan maak je er gewoon een gezellig mini stedentripje van. Hebben de kids in ieder geval ook hun fun momentje gehad. De voorstellingen zijn er vanaf 1 t/m 9 jaar en je kunt heel makkelijk reserveren via de site. En voor alle kleine creatievelingen kun je bij de Toverknol ook terecht voor cursussen, muziekles, theaterles, musicals en verjaardagspartijtjes. Ook leuk, iedere zomervakantie wordt er een theater zomerkamp georganiseerd. Check de site van de Toverknol voor alle ins & outs.uittip-kindertheater-theater-voorstelling-kind-kleuter-toverknol-muziekles-peuterdans-oppad-activiteit-kinder-weekend-ladylemonade_nl6 uittip-kindertheater-theater-voorstelling-kind-kleuter-toverknol-muziekles-peuterdans-oppad-activiteit-kinder-weekend-ladylemonade_nl2 uittip-kindertheater-theater-voorstelling-kind-kleuter-toverknol-muziekles-peuterdans-oppad-activiteit-kinder-weekend-ladylemonade_nl4 uittip-kindertheater-theater-voorstelling-kind-kleuter-toverknol-muziekles-peuterdans-oppad-activiteit-kinder-weekend-ladylemonade_nl1

Review: Artie Farty
Uit tip: Sprookjeswinterwonderland

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter