Op reis met Pick & Pack

22 juni 2015

Fingers crossed! Hopelijk worden we de komende maanden flink getrakteerd op aangename tropische temperaturen. En dan vlieg ik in september dolgraag het Portugese zonnetje nog even tegemoet als afsluiter. Reva weet dat we op vakantie gaan, maar wanneer? Zij denkt dat het nog een paar nachtjes slapen is. Zij zit in ieder geval al in de vakantiemodus en is al grondig aan het testen hoeveel speelgoed er in haar eigen trolley kan. Yep, mijn dametje heeft haar eigen stylische rolkoffer waarmee ze straks de show kan stelen. Ze heeft de Fun Trolley Reef van het Zweedse merk Pick & Pack. En het is er eentje met een opvallend printje die je zeker straks niet kan missen op de bagageband. Een onderwaterwereld met vrolijke visjes en kleurige afbeeldingen in een formaat speciaal voor de kleine reiziger.

Het merk Pick & Pack heeft voor de kids een hele leuke collectie reisartikelen ontworpen. Denk aan handige rugtassen, koffertrolleys, portemonnees en toilettasjes. Allemaal voorzien van grappige en vrolijke printjes en super handig voor onderweg. Het duurt nog even voordat we het vliegtuig instappen, dus Reva haar trolley is nu vooral een heel leuk speeltje. Eén ding weten we in ieder geval al zeker, er kan heel veel in. Met een inhoud van 28 liter ben je wel eventjes zoet met inpakken. De binnenkant is voorzien van handige opbergvakjes met ritsen. De stang is uiteraard in hoogte verstelbaar, Reva kan dus prima zelf haar koffertje meenemen. Mocht ze het op den duur zat worden dan kan papa (mama heeft haar handen al vol ;-)) met gemak de trolley tillen. Aan de voorkant zit een ruim vak met een rits, dit is fijn voor kleine spulletjes die je kindje graag binnen handbereik wilt hebben. Mocht de koffer toch foetsie raken dan kunnen ze de eigenaar binnen no-time terugvinden. Op de achterkant zit er namelijk een label waar persoonlijke gegevens op geschreven kan worden. Essentieel is dat de koffer wel tegen een paar stootjes kan. Ik kan je vertellen Reva en Lucy hebben dit uitgebreid getest en de koffer is nog steeds oké. En wat ik ook een enorme plus vind, de trolley kan gewoon mee als handbagage.
vakantie-opreis-koffer-kind-trolley-pick&pack-handig-onderweg-ladylemonade_nl7

De Pick & Pack kindertrolleys zijn er in 6 leuke ontwerpen en verkrijgbaar bij Bagageonline.nl. En om je alvast in de vakantiesferen te brengen geven wij in samenwerking met Bagageonline.nl een Pick & Pack trolley weg. Hoe leuk is dat?! Het enige wat je hoeft te doen is ons te laten weten welke je heel graag zou willen winnen voor je kindje en wie weet…
vakantie-opreis-koffer-kind-trolley-pick&pack-handig-onderweg-ladylemonade_nl42

Camping recepten
In de handbagage

Dit vind je misschien ook leuk

21 Reacties

 • Reageer Babette van Rooden 22 juni 2015 aan 7:22 am

  Die zijn wel heel erg leuk. Mijn kinderen maken graag kans op de pick pack trolley met de monsters er op. Ze hebben daarnet zelf bedacht dat die voor alledrie (2 jongetjes vsn 9 en vijf en een meisje van bijna 8) leuk is. Wij duimen!

 • Reageer annemarie 22 juni 2015 aan 7:26 am

  wat een gave trolley ..ik denk dan mijn dochter super blij is met nummer 1 of 5 ….echt heel erg handig voor onze aankomende vakantie

 • Reageer Amber 22 juni 2015 aan 7:29 am

  Oh die met die tractors! Voor onze boer Berend! Vakantie is al geboekt, nu de koffer nog. Ik zie hem al staan bij de lopende band om zijn koffer te spotten.

 • Reageer Wendy 22 juni 2015 aan 7:33 am

  oohh wat zijn ze leuk! Nr 4 zou leuk zijn voor onze dochter van bijna 2, die de hele dag Blub Blub zegt.. Haha
  Of nr 6 voor onze stoere bink van 4!

 • Reageer Claudia 22 juni 2015 aan 7:39 am

  graag de reef versie voor mijn meisje! Super voor onze eerste vakantie in Italië!

 • Reageer Claudia 22 juni 2015 aan 7:41 am

  graag de reef versie (nummer 4)voor mijn meisje! Super voor onze eerste vakantie in Italië!

 • Reageer Rabia 22 juni 2015 aan 8:03 am

  Xavi vindt ze allemaal leuk! Maar hij wil heel graag dat leuke meisje op de foto erbij…;-)

 • Reageer mariette 22 juni 2015 aan 8:11 am

  Waauww hoe gaaf! Afgelopen vakantie een tasje meegenomen was net niet handig! Ik denk voor de aankomende vakantie dat mijn zoontje en ik hier heeul blij van worden! Nr. 3/5 of 6 zou fantastisch zijn! 🙂

 • Reageer miranda mommersteeg 22 juni 2015 aan 8:27 am

  De roze met de kikkers, nummer 1, zou helemaal geweldig zijn voor mijn lieve dreumesnichtje. En wie weet komt er wel een klein prinsje uit als ze de kikkers een kusje geeft. Voor ons is ze in ieder geval zelf wel een prinsesje!!

 • Reageer Miez 22 juni 2015 aan 9:04 am

  Nummer 4 is wel echt een vakantie koffer voor mijn dochter!

 • Reageer Marieke 22 juni 2015 aan 9:14 am

  Met nummer 1 of 6 zouden we heel blij zijn!

 • Reageer Viv 22 juni 2015 aan 9:23 am

  Wauwwww wat ontzettend leuk! Ons manneke van 4 wil ook zo graag een eigen koffer en nummer 3 met de auto’s, tractors enz is het HELEMAAL. Wat zou het toch super leuk zijn om hem hiermee te mogen verrassen zo vlak voor de grote vakantie!

 • Reageer Natascha 22 juni 2015 aan 9:30 am

  Leuk!!! Mijn zoontje mees heeft al een koffertje voor op reis. Nu kan zijn kleine zusje niet achterblijven! Ze vindt de kikker koffer erg leuk. Mooi voor naar italie!

 • Reageer Marjolein 22 juni 2015 aan 9:38 am

  Mijn zoon van 3 vindt koffer nummer 6 het allerstoerst! Zou heel leuk en handig zijn voor onze vakantie en voor logeerpartijtjes!

 • Reageer Hilde Pilger 22 juni 2015 aan 9:52 am

  Wauw, wat zijn ze leuk! En de Cars-trolleys zijn ze inmiddels wel ontgroeid (plus dat mamma ze heel lelijk vindt!). Nummer 2 en nummer 5 zijn absoluut favoriet bij Daan, Siem en Mick. Zou een geweldig cadeau zijn met twee vakanties (Dordogne en Turkije) in het vooruitzicht. We duimen!

 • Reageer Sandra Hamers-Wouters 22 juni 2015 aan 10:50 am

  Heel graag nummer 1 of 4 voor mijn kleine meid! Super leuk ♡

 • Reageer Hilda Geux-Koopmans 22 juni 2015 aan 11:49 am

  Nr. 4, voor dochterlief om mee op reis te gaan in de trein, naar pake en beppe. 😀

 • Reageer Soraya Mourits 22 juni 2015 aan 3:41 pm

  Ik zou heel graag nummer 4, onderwaterwereld, willen winnen voor mijn dochtertje van bijna 2 jaar.

 • Reageer Agnes 22 juni 2015 aan 8:00 pm

  Wat een mooie koffers zeg! Ik zou de trolley met de tractors graag winnen voor mijn zoontje. Zijn opa en oma wonen in Frankrijk, als hij bij ze gaat logeren is deze koffer nstuurlijk super handig en stoer!

 • Reageer Natasja Smit 28 juni 2015 aan 1:05 pm

  Ik zou heel graag een kans maken voor mijn zoontje op Pick & Pack trolley nr 6 met de dinosaurussen erop 🙂

 • Reageer Cynthia 4 juli 2015 aan 9:48 pm

  Miranda, gefeliciteerd! Jouw nichtje heeft de Pick & Pack trolley gewonnen. Fijne zomervakantie!

 • Laat een reactie achter