Organize je kinderwagen

26 september 2013

Het voordeel als je kleintje ouder wordt is dat je minder mee hoeft te slepen. Sjouwde ik eerst met een overvolle luiertas denk aan; flesje,melkpoeder, thermoskan, luiers, reserve kleding, spuugdoekjes, billencrème, knuffeldoekje, dekentje, speen. Als ik nu op pad ga ben ik snel klaar, de hoognodige spulletjes gaan mee. De luiertas heeft zijn beste tijd gehad en staat nu te verstoffen in een hoekje.

kinderwagen, buggy, organizer, kinderwagen tas, tas, luiertas, verzorgingstas, verzorging, buggy organizer, review, tip, onderweg, op pad, baby, kind, praktisch, verzorging, luiertas, luier, flessen, Stroller Organizers, 3Sprouts, fairtrade, eco, vogelaar De opvolger van de luiertas is de kinderwagen organizer. Met de organizer heb je al je spulletjes binnen handbereik. Het heeft aan beide kanten een bekerhouder (geïsoleerd). Hier kun je het flesje of de beker van je kleintje in doen. De organizer heeft ook een groot opbergvak en een kleiner vakje met klittebandsluiting voor je sleutels, telefoon of portemonnee. Door middel van twee lussen met klittebandsluiting kun je de organizer makkelijk vastzetten aan de kinderwagen of buggy.

Een handig product en te koop in drie verschillende vrolijke dierenprints. Je hebt keus uit de olifant, wasbeer en neushoorn. Deze zijn vanaf € 24,95 verkrijgbaar.

Milestone Baby Cards
We love Sophie!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter