Rock baby!

9 maart 2015

De kleur roze is stiekem mijn huis binnen gedrongen vanaf dag één dat ik wist dat ik zwanger was van een meisje. Sokjes, slabs, kruippakjes, rompertjes tot aan het nagelschaartje aan toe allemaal zoet gekleurd. En nee, dit heb ik echt niet allemaal zelf geshopt. Baby blue en sweet pink zijn super lief, toch grijp ik juist vaak naar de stoere kleurtjes. Soms tot groot ongenoegen van mijn kleine Pink Panther Reva die het liefst alles, maar dan ook alles in deze kleur zou willen hebben.

Het merk Sproet & Sprout is juist zo’n lekker eigenwijs merk die alle zoetigheid ver achter zich laat. Hier vind je coole kledingitems voor de boys en de girls. Denk aan rompertjes, t-shirtjes, sweaters, comfortabele sweatpants en kleding-baby-kleertjes-cadeau-romper-slab-kraamcadeau-zwart-wit-stoer-jongen-meisje-legging-hip-trendy-ladylemonade_nl4 grappige slabbetjes, allemaal in de kleuren zwart en wit. Humoristische teksten en illustraties voor kleine rebelse hipsters. Vooral de rompertjes vind ik echt super tof. Met teksten als ‘Eat your vegies’ en ‘Cool at the pool’ is je kleine boef toch om op te eten? En wat ik helemaal te gek vind, deze stoere rompertjes worden ook verkocht in een weckpot. Een perfect kraamcadeautje in een originele verpakking.

En tadaaaaa, wij mogen een eigenwijze baby blij maken met dit stoere allover print rompertje (maatje 86). Winnen? Laat ons weten waarom jouw kleine rockstar baby de grootste dondersteen is die je maar kunt bedenken.
kleding-baby-kleertjes-cadeau-romper-slab-kraamcadeau-zwart-wit-stoer-jongen-meisje-legging-hip-trendy-ladylemonade_nl3

Je huis op zijn paasbest
Cool de zomer in!

Dit vind je misschien ook leuk

13 Reacties

 • Reply janneke 9 maart 2015 at 8:51 am

  Tofferd!! Zou namelijk nu al heel stoer staan als decoratie in de babykamer totdat ons kindje er is 🙂

 • Reply Katja 9 maart 2015 at 9:25 am

  Onze dondersteen laat nu al bijna twee weken op zich wachten. Nu al een eigen willetje! Daar hoort een stoere en eigenwijze garderobe bij.

 • Reply Sandra 9 maart 2015 at 10:12 am

  Ik heb al een dochter die 2 jaar wordt in juli en een dochter onderweg, ook uitgerekend in juli. Heel veel kleding kan ze dus overnemen. Daarom zou ’t heel leuk zijn om zo’n stoer rompertje te dragen die niet van d’r grote zus is!

 • Reply Renske 9 maart 2015 at 10:14 am

  Onze dochter krijgt alles voor elkaar met haar prachtige Bambi ogen. Drie keer knipperen en iedereen valt in katzwijm. Hoe klein ze nog is ze is ontzettend uitgekookt.

 • Reply Nadine 9 maart 2015 at 11:35 am

  Ik heb een zoontje van 1 1/2 en dat is een echte boef. Zijn ondeugende streken beginnen zodra hij zijn oogjes ’s ochtends open doet.

 • Reply Miranda Slot 9 maart 2015 at 3:10 pm

  Te gek rompertje ik heb een dochtertje maar hou vooral van stoere kleuren en Sophie is ook een grote dondersteen die sinds kort ook af en toe op de gang staat omdat ze voor geen meter luister. Zal wel de leeftijd zijn

 • Reply Carol 9 maart 2015 at 5:05 pm

  Onze Beau is een klein mannetje, maar haalt al zoveel kattenkwaad uit bij zijn grote broer. Ik hou mijn hart vast over een paar jaar.

 • Reply Nicole 9 maart 2015 at 10:16 pm

  Ik ben zeven weken geleden bevallen van een prachtige dochter. Een heel lief meisje die nu al dondersgoed weet wat ze wil. Dat belooft wat

 • Reply Anne 10 maart 2015 at 12:14 am

  Te gek! Ik hou van dit stoere merk. Dochtertje Kikki is een bengel en kan ik niet uit het oog verliezen of ze spookt weer iets uit wat niet mag. Dit rompertje past helemaal bij haar.

 • Reply Lies 10 maart 2015 at 6:22 pm

  Zo leuk en schattig!!! De kleine is er nog niet maar wordt denk ik zo, als ik naar mijn vriend en mijzelf kijk, een enorme dondersteen en heeeeel eigenwijs!

 • Reply Judith 10 maart 2015 at 8:53 pm

  Ik ken nog wel een eigenwijsje en hij heet Fedde. Hij doet echt alles maar dan ook echt alles wat niet mag. Een heel klein maar wel een heel lief druk mannetje.

 • Reply Cynthia 12 maart 2015 at 9:47 pm

  Genoeg donderstenen zijn er zo te lezen ;-). Anne, daar houden we van kleine stoere dametjes. Jouw lieve Kikki mag binnenkort dit te gekke rompertje dragen. Veel plezier ermee!

 • Reply brenda 19 maart 2015 at 9:33 pm

  Heel erg gaaf! Word er al blij van als ik er naar kijk! En me meisje is een stoere chick, en daarom willen we deze graag winnen!:-D

 • Laat een reactie achter