Papa’s oude overhemd

1 mei 2015

Bij het uitmesten van de kledingkast van manlief kom je altijd wel een overhemd tegen die niet meer gedragen wordt. Wat ga je ermee doen? Er zijn een aantal opties. Of je brengt het naar een tweedehandswinkel en je maakt een ander heel erg blij. Of je gebruikt het voor jezelf als schoonmaakblouse met altijd de geur van je lief om je heen. Of je maakt papa’s grootste fan dolgelukkig.

Atelier AF! heeft een hele toffe bestemming voor overbodige overhemden. Ze worden gerecycled en omgetoverd tot kinderkleding en accessoires. Op geheel nieuw wijze krijgen de overhemden van alle leuke papa’s een compleet nieuw leven. Ze worden volledig uit elkaar gehaald en in een nieuw jasje gestoken. De originele details blijven zoveel mogelijk zichtbaar.

De overhemden worden zelfgemaakte unieke kinderschorten. Zoals het Huis Tuin en Keuken Prins(es) schort om lekker in te bakken of te tuinieren. In het zakje vind je een afwasborstel, een bestek, een gieter of een lief schattig konijntje. De applicaties zijn gemaakt van reststofjes. De DIRECTEUR blouse is een heerlijk kliederschort om vrolijk in te verven. En voor de meisjes is er de CHEF overgooierjurk waar lekker in geklust kan worden. Aan de allerkleinsten wordt ook gedacht, zij kunnen met een gerust hart een smeerboel maken met hun unieke ADVOCAAT slabbetje. En de vlaggenlijnen, knuffels en tasjes worden gemaakt van alle stofjes die overblijven. Lang leve recyclen!

Kies een item uit de shop of stuur zelf een overhemd naar Atelier AF en je kindje krijgt het meest unieke cadeautje ever. Zo hebben de kids papa altijd een beetje in de buurt. Origineel toch?!
Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl21
Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl23
Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl20
Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl22

Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl26
Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl24
Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl25

Af-atlier-overhemd-schort-keuken-creatief-knutselen-blouse-origineel-slab-kind-verven-ladylemonade_nl27

DIY: Indianentooi
Het boek zonder tekeningen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter