Back to Basic

29 april 2015

Als Reva zelf de outfit van de dag zou mogen uitkiezen zie je voor je het weet een zuurstok buiten in de straat lopen. En ja, dat is dan mijn kleine fashionista die een neus heeft voor de juiste combinaties. Not!!!! ’s Ochtends moet ik praten als Brugman om haar enigszins leuk gekleed de deur uit te laten gaan. Ook al ben ik dol op vrolijke kleurtjes, in de kast horen ook altijd een paar mooie rustige basics. Zo kunnen de regenboog dagen ook eens afgewisseld worden met een subtieler kleurenpalet. En als je op zoek bent naar stijlvolle en rustig gekleurde basics dan ben je bij het Amsterdamse merk Gray Label helemaal aan het juiste adres.

Als tegenhanger van de felle kleuren en drukke printjes houdt oprichtster Emily Gray het juist graag simpel. Ze ontwerpt hoge kwaliteit basics in zachte kleuren voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Haar collecties kenmerken zich door tijdloze en vernieuwende ontwerpen die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Ideaal! Er wordt alleen maar gewerkt met het allerzachtste biologische katoen. Dit betekent het ultieme draagcomfort voor de kleintjes die zich op en top vrij kunnen bewegen.

En aangezien de mama’s soms een beetje jaloers waren op de toffe Gray Label kledingitems voor hun kids is er nu een exclusieve mama-dochter jurk. In stijl dezelfde look, hoe cool is dat?! Leuk moederdag cadeautje dacht ik zo. Gray Label is online verkrijgbaar in de shop of in de winkel in Amsterdam. De zomercollectie bestaat dit jaar ook weer uit mooie fijne ontwerpen. De salopette is zo leuk, zowel verkrijgbaar voor de jongens als voor de meiden.
kleding-kind-peuter-kleuter-dreumes-basic-neutraal-fashion-ladylemonade_nl11 kleding-kind-peuter-kleuter-dreumes-basic-neutraal-fashion-ladylemonade_nl12 kleding-kind-peuter-kleuter-dreumes-basic-neutraal-fashion-ladylemonade_nl15

Blije voetjes
5 Etsy shops voor hippe hummels

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply saskia 1 mei 2015 at 11:42 am

    \ik houd wel van deze stijl, de mama en dochter jurk is erg leuk.

  • Laat een reactie achter