Barcelona + kids = Nobodinoz

2 mei 2014

Finally!!! We hebben gisteren de sleutel van onze nieuwe huis gekregen. Jeroen en ik keken elkaar schaapachtig aan, daar stonden we dan met het hele gezin in ‘onze’ nieuwe woonkamer. Nou ja nieuw, we hebben nog wel een klusje te klaren. De komende drie maanden staan in het teken van slopen, alles openbreken, opnieuw indelen en inrichten. Je begrijpt dat ik me al vrij snel in de laatste fase bevind namelijk het aankleden van de hele tent. Blijer kun je me niet maken. Het zal wat bloed, zweet en tranen gaan kosten, maar dan heb je wel wat.

Mijn inrichtings sensoren staan momenteel op scherp voor leuke spulletjes en mooie merken. Soms zie je wel eens een merk waar je eigenlijk direct verliefd op bent. Alles klopt; de kleuren, de stijl en ik krijg meteen de heftige drang om de hele winkel leeg te shoppen. Dat gevoel had ik toen ik het Spaanse merk Nobodinoz tegen kwam. Het merk uit Barcelona staat voor stijl, kwaliteit en betaalbare prijzen. De collectie bestaat uit frisse tinten en kwalitatieve eerlijke materialen. Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt voor de wereld van de kleine kids. Zoals slaapzakjes, speelgoed, baby- en kinderkleding, speeltentjes, beddengoed, mooie poefs, relax/speelmatrasjes. Oftewel alles om de kleintjes en kinderkamer in stijl uit te dossen. Het merk heeft ook prachtige kinderkamermeubels alleen heb ik deze in de Nederlandse shops nog niet kunnen spotten.
kinderkamer-kleding-meubels-baby-kind-slapen-ladylemonade_nl5

Mocht je nou binnenkort met je lief een citytrip Barcelona in het verschiet hebben. Vergeet dan niet om langs Carrer de Sèneca 9 te lopen waar de Nobodinoz winkel gevestigd is. Dit fijne merk is online te koop bij o.a Kids Deco.

kinderkamer-kleding-meubels-baby-kind-slapen-ladylemonade_nl2

kinderkamer-kleding-meubels-baby-kind-slapen-ladylemonade_nl3

kinderkamer-kleding-meubels-baby-kind-slapen-ladylemonade_nl6 kinderkamer-kleding-meubels-baby-kind-slapen-ladylemonade_nl8

Dierentuin in huis
Freak de hydrofiel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter