Onze 5 favoriete jongens kledingmerken deze zomer

5 februari 2018
Mijn favoriete jongens kledingmerken voor de lente en zomer 2018

Hoe erg is dat?! Terwijl de laatste keer dat ik iets voor mezelf geshopt heb een behoorlijke tijd geleden is, hebben mijn boys alweer een flinke zomercollectie 2018 in hun garderobe hangen. Er zijn ook zo onwijs veel toffe kledingmerken voor kids. En dat ik alles beroepsmatig ook nog goed in de gaten houd, komt de inhoud van mijn portemonnee al helemaal niet ten goede. Ook dit seizoen is er weer zoveel leuks, dat ik het moeilijk heb gehad om mijn top 5 favoriete kledingmerken voor de jongens voor deze zomer aan te wijzen. Na veel wikken en wegen, veranderen en weer terug veranderen, is dit mijn lijstje. Ik ben benieuwd of jouw favorieten er ook tussen staan!

Top 5 kledingmerken

#1 Billybandit

Mijn favoriete jongens kledingmerken voor de lente en zomer 2018 - Billy Bandit

Ik heb helemaal verliefd op het toffe Franse jongens kledingmerk Billybandit. Pas 3 jaar oud en ontstaan na het succes van zusje Billieblush, maar nu al een winnaar! De collectie is altijd weer opvallend, creatief en nooit hetzelfde. Hij bevat sterke basics die je lekker kunt mixen en matchen met de uitgesproken shirts, jasjes, broeken, schoenen en accessoires uit de collectie. Mijn jongens zijn dol op dit stijltje en ze zien er ondertussen ook nog té cool uit. En de kleding zit ook nog eens heerlijk. Billybandit shop je o.a. bij Store of Daydreams.

‘Lees ook: Onze 5 favoriete meisjeskleding merken voor de zomer van 2018.’

#2 Indian Blue Jeans

Mijn favoriete jongens kledingmerken voor de lente en zomer 2018 - Indian Blue Jeans

Prachtige denims zijn zoals altijd de basis van de Indian Blue Jeans collectie. We zien mooie lichte wassingen met damaged en repaired details en used denims in diverse tinten. Voor de boys is er deze zomer voor het eerst ook een super skinny fit. En al die fijne spijkerbroekjes combineren zo leuk met de rest van de collectie. Vooral de retro style shirts en vintage regenboog sweaters vind ik zo leuk. En naast coole shirts en shorts zijn er deze zomer voor het eerst ook zwemshorts. Thank you IBJ! Indian Blue Jeans shop je o.a. bij Kixx Online.

#3 Bobo Choses

Mijn favoriete jongens kledingmerken voor de lente en zomer 2018 - BoBo Choses

Het vintage shirt kom je ook volop tegen in de nieuwe collectie van Bobo Choses. In prachtige kleuren als zeeblauw of donker perzik en met zo’n vale look waar Bobo altijd zo goed in is. I love, love, love het footprint shirt (het middelste plaatje op de onderste rij op de uitgelichte hoofdfoto). De kleur staat geweldig bij mijn twee blonde knullen. En net zoals bij Billy Bandit weet je ook bij Bobo Choses dat de kleding altijd zo lekker draagbaar is. Bobo Choses shop je o.a. bij Orange Mayonnaise.

‘Lees ook: De kindermode trends voor de zomer van 2018.’

#4 Tumble ‘N Dry

Mijn favoriete jongens kledingmerken voor de lente en zomer 2018 - Indian Blue Jeans

De nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry heeft deze zomer een lekker casual cool karakter. Concerten, festivals en sportwedstrijden zijn de inspiratiebron geweest voor de kinderkleding van de boys. Strepen, heldere kleuren en grafische fruitprints zorgen voor een echt zomergevoel. Er zijn veel mooie jassen, zomertruien, geprinte shirts en vesten die geweldig staan op de toffe denims. En zoals altijd zijn de items hip, maar heerlijk comfy en stevig, zodat je jongens er lekker in kunnen spelen. Tumble ‘N Dry shop je o.a. bij Kixx Online.

#5 Retour

Mijn favoriete jongens kledingmerken voor de lente en zomer 2018 - Retour

Voor goeie basics kun je altijd bij Retour terecht. De jeans, shirts, truien en vesten zijn van goede kwaliteit maar ook altijd on top of trends. Deze zomer pakt Retour weer uit met een knallende en vooral stoere nieuwe collectie. In de jongenslijn worden oude sporthelden vereerd. Van retro tot clean, de sporttrend is booming. We zien veel rood, wit en blauw, maar ook neon blijft dit seizoen belangrijk en geeft de collectie een extra dosis kleur. Ik vind vooral de sportlooks enorm sterk en van de jeans blijf ik ook fan. Retour shop je o.a. bij Kixx Online.

Wat zijn jouw favoriete kledingmerken voor boys? En wat vind je van de nieuwe zomercollecties? Laat vooral hieronder je reactie achter. Ik ben erg benieuwd naar jullie kledingsmaak.

De zomerschoenen collectie van Studio Maison & give away!
Onze 5 favoriete meisjeskleding merken voor zomer 2018

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter