De speelkleden van Mister Rabbit

7 januari 2016

De box was bij ons al snel passé, dus verplaatste het ontdekkingsgebied zich al vrij snel naar de vloer. Reva en Lucy hebben heel wat schuif, rol en lig sessies gehad op de grond. Wat had ik toen graag een speelkleed van Mister Rabbit op de vloer willen hebben. Van deze speelkleden worden de kids blij, maar mama’s ook! 

Door het strakke design en dankzij de enorme keus aan kleurcombinaties matchen ze altijd met ieder interieur. Yes!!!!! Voor de kleintjes zorgen ze voor een warm, schoon en veilig plekje waar relaxed op gespeeld kan worden. Helemaal handig is de travelbag, zodat je het kleed zo onder je arm overal mee naar toe kunt nemen. Naar logeerpartijtjes, op vakantie, naar een picknick noem maar op. mister rabbit, vloerkleed, kleed, speelkleed, babykleed, spelen, carpet, kleuter, kind, dreumes, rollen, kruipen, liggen, box, kinderkleed, kleedje, tapijt, accessoire, accessoires, wonen, baby, design, modern, strak, grond, vloer, veilig, warm, schoon, wasmachine, wassen, onderweg, op pad, vakantie, handig, praktisch, logeren, picknick, picknicken, spelen, kou, tegen, meenemen, travelbag, kinderkamer, babykamer, interieur, strak, design, kleur, basic, inrichten, tip, inspiratie, geboorte, cadeau, kraamcadeau, De stof van het kleed is opgebouwd uit drie lagen (wolmix, matrasvezels en een beschermlaag aan de onderzijde). Zelfs op een koude tegelvloer of op parket ligt je baby er lekker warm bij. En mocht je kleine er een flinke smeerboel van gemaakt hebben dan gooi je het kleed zo de wasmachine in.

Er komt natuurlijk een moment dat je kindje de vloer verruilt voor het echte werk lekker lopen. Dan verhuis je Mister Rabbit naar de kinderkamer en gebruik je het als een warm vloerkleed. Maakt de ruimte meteen gezellig en geeft vaak een kamertje net de finishing touch. Check de hele collectie in de webshop.

Pretty Pegs: meubelvoetjes
DIY: Speelgoedzak

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter