Knuffelguru

20 mei 2014

Ik kom graag in Azië en neem iedere reis wel een boeddha mee. Maar ik was er nog nooit één tegen gekomen die zijn roots in Nederland heeft. En uitgerekend deze oer-Hollandse vrolijke dikkerd heeft mijn hart gestolen. De Huggy Buddha is de eerste knuffel ter wereld die op boeddha geïnspireerd is. Een super origineel kraamcadeau voor een kleintje die je alle liefde, gezondheid en geluk van de wereld wenst!

De Huggy Buddha is een idee van Sandra de Vries. Zij wilde voor haar eerste kleinkind graag een zachte boeddha kopen, maar vond alleen maar knuffelberen. En dus besloot ze om er dan maar zelf één te ontwerpen. Met als resultaat een heerlijke, pluizige en zachte bolle boeddha om lekker mee te knuffelen. Inmiddels is Huggy Buddha verkrijgbaar in drie verschillende maten; de grootste van 25 cm hoog, junior die 19 cm meet en de talisman sleutelhanger van 10 cm. Ze worden allemaal met de hand gemaakt en zijn er in het lichtgrijs, de junior ook in het zacht blauw of roze. Een leuk extraatje is het subtiele belletje in de buik van boeddha en het wenskaartje waarop je een mooie boodschap kunt schrijven.

knuffel, boeddha, huggy buddha, baby, kinderen, speelgoed, kraamcadeau, kraamkado, cadeau, kado, verjaardag, tips, ideeën, origineel, geluk, liefde, woonaccessoires, geboorte, zwangerschap, winnen, azie, oostersCharlie heeft het lachen nog maar net onder de knie, maar wordt ook helemaal blij van zijn boeddha. Hij heeft een groot oppakken-en-niet-meer-loslaten gehalte. Ze zeggen dat een boeddha over zijn buik aaien, geluk brengt. En dat is mooi! Want deze knuffel is zo zacht, mijn kleine knuffelkont blijft hem aaien!

 

knuffel, boeddha, huggy buddha, baby, kinderen, speelgoed, kraamcadeau, kraamkado, cadeau, kado, verjaardag, tips, ideeën, origineel, geluk, liefde, woonaccessoires, geboorte, zwangerschap, winnen, azie, oosters

En zoals de mythe – die overigens niet waar is – vertelt, mag je een boeddha nooit voor jezelf kopen. Dus geven wij er één weg. Vertel ons hieronder aan wie je hem zou schenken en waarom. Wie weet ontvang jij dan binnenkort de Huggy Buddha Junior in het lichtgrijs t.w.v. €34,95.

Keep it cool!
DIY: Cadeau voor opa & oma

Dit vind je misschien ook leuk

17 Reacties

 • Reply Teuntje 20 mei 2014 at 7:35 am

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriendin! Ze is nu zwanger en kan in eerste instantie zelf wel wat geluk gebruiken!! Daarna kan zij al het geluk delen met haar kleintje❤️

 • Reply Ellis 20 mei 2014 at 9:03 am

  Wat een gezellige dikkerd. Mijn schoonzusje heeft net een pittige bevalling gehad en kan wel wat geluk gebruiken. Ik zou de buddha aan haar schenken.

 • Reply Marina 20 mei 2014 at 9:21 am

  Wat een bijzonder moment om dit verhaal te lezen. We noemden mijn vader altijd Boeddha omdat hij zo een rustige man was het rustpunt in de familie zeg maar. En hij is 1,5 maand geleden overleden. Ik zou hem dus aan mijn moeder geven. Dan heeft ze toch nog een Boeddha die ze af en toe kan knuffelen als ze dat wil!

 • Reply Eef 20 mei 2014 at 11:16 am

  Ik zou hem geven aan het zoontje van goeie vrienden. Ze hebben de afgelopen 2 jaar gereisd door Azië en hebben daar een kindje gekregen. Na bijna een jaar met hem in Thailand zijn ze net weer terug in Nederland. Misschien definitief… Ze weten het nog niet. Ik hoop dat ze blijven, want we missen ze altijd zo erg. Misschien kan deze Huggy buddha ze hier houden!

 • Reply Susanna 20 mei 2014 at 11:19 am

  Ik zou hem geven aan mijn eigen dochter. Ze is met 29 weken veel te vroeg geboren en kan dus al het geluk van de wereld gebruiken!

 • Reply Trees 20 mei 2014 at 3:00 pm

  Voor mijn nichtje! Ze wordt in juli geboren en maakt van mij een trotse tante. Ik wens haar met dit originele cadeau daarom graag alle liefde en geluk toe in haar leven!

 • Reply Adinda 20 mei 2014 at 3:02 pm

  Mijn schoonzus is zwanger van haar tweede zoon. En wat geef je iemand die alles van de eerste nog heeft? Deze te gekke buddha natuurlijk! Wat een super origineel cadeau. Ik weet zeker dat ik haar er blij mee maak!

 • Reply Yvonne 20 mei 2014 at 3:05 pm

  Mijn beste vriendin heeft een tweeling gekregen en dat zijn helaas huilbaby’s. Ze kan dus wel wat ‘zen’ in huis gebruiken. Ik hoop dat deze
  Knuffel haar en de baby’s rust brengt.

 • Reply Fiene 20 mei 2014 at 6:38 pm

  Telt het ook als ik hem aan mijn eigen kindje wil geven? Ik kan niemand bedenken die ik meer liefde en geluk toewens als haar! Zij verdient daarom deze lieve knuffel.

 • Reply Liselot 20 mei 2014 at 6:43 pm

  Voor iemand met een enorme Boeddha verzameling thuis is dit een fantastisch cadeau. En laat ik nu een vriendin hebben die dat heeft. Ik weet zeker dat het de mooiste en zeker ook de origineelste wordt tussen alle anderen!

 • Reply Shanta 22 mei 2014 at 12:09 am

  Na twee roerige jaren waar geen eind aan leek te komen geef ik deze Huggy Buddha graag cadeau aan mn zusje. Het is een symbolisch gebaar om te zeggen dat het geluk haar vanaf nu toelacht ♡

 • Reply Kristina 24 mei 2014 at 8:37 pm

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor de meid waarmee ik samen in het ziekenhuis heb gelegen toen wij zwanger waren. Onze zonen zijn op 2 dagen verschil van elkaar geboren en daardoor hebben wij heel veel aan elkaar door elkaar onze ervaringen te delen. Wij zijn nu erg goed bevriend en hopen dat onze zonen ook met elkaar op kunnen groeien! Haar zoontje heeft de bijnaam Boeddha gekregen omdat hij zo’n heerlijke eter is en altijd vrolijk is. Dus ik zou haar heel graag deze boeddha willen schenken om te zeggen hoezeer ik deze vriendschap waardeer!

 • Reply Mandy 24 mei 2014 at 8:40 pm

  Ik zou hem heel graag aan mijn dochtertje willen geven. Ze heeft een kleine lichtgevende Budha van de Action en die geeft ze altijd lachend een kusje voor ze naar bed gaat. Ik denk dat ze deze knuffel Budha helemaal geweldig zal vinden.
  Maar, als ik de verhalen hier boven lees, denk ik dat andere kindjes misschien meer geluk kunnen gebruiken op dit moment. (mijn dochtertje heeft volgens mij al het geluk al wat ze nodig heeft)

 • Reply Annemieke 29 mei 2014 at 10:57 pm

  Hoi Susanna, jij hebt de Huggy Buddha voor jouw dochter gewonnen. We hopen dat hij haar al het geluk brengt dat ze nodig heeft. En een hele mooie toekomst!

 • Reply A 21 februari 2015 at 4:18 pm

  ik zou deze lieverd heel graag aan mijn vriendinnetje cadeau doen die met veel moeite (5 jaar!) uiteindelijk toch zwanger is geworden (nadat we hen een buddha cadeau hebben gegeven), dit zou een perfect cadeau zijn!

 • Reply Laila 1 juni 2015 at 6:31 pm

  Hoi, ik zou hem graag aan mijn zwangere schoondochterje geven. Ze heeft een gezondheidsstudio en is gek van Boudhisme. Ze heeft er ook een shop bij en dat zou een leuk item zijn om te verkopen 🙂

 • Reply Lotty 28 oktober 2015 at 3:18 pm

  Goedemiddag,
  Op zoek naar een origineel kraamkadootje voor mijn zusje, die op dit moment aan het bevallen is, kom ik jullie geweldige knuffel Buddha tegen. Toepasselijker kan bijna niet. Bijnaam voor haar ongeboren zoontje was/is “blije Buddha”….
  Alleen daarom al kan ik bijna niet heen om jullie knuffel.

 • Laat een reactie achter