In love with…….

1 juni 2015

Noodoll! Zijn ze niet super cute die heerlijke knuffelvriendjes die om op te eten zijn? Gemaakt van hoe kan het ook anders ……. noedels en rijst. Maak kennis met Ricecarrot, Ricecracker, Ricepuffy en de rest van de Noodoll collectie. Het Engelse merk brengt knuffels tot leven. De familie bestaat uit een hele rits personages die ieder hun eigen grappige karakter hebben. Voor ontwerpster YiYing is dit ooit als afstudeerproject begonnen en kijk nu eens! Er is nog meer, een stationery collectie, toffe gadgets en natuurlijk mijn favoriet de schattige knuffelkussens in de vorm van een vriendelijke witte wolk.

Dit vrolijke merk maakt kids aan het lachen en ook alle mama’s. De knuffels en kussens zijn van betaalbare kwaliteit, verantwoord geproduceerd en ze kunnen allemaal zo hop de wasmachine in. Sounds perfect to me!

Ben je ook een Noodoll freak? Lucky you, vandaag hebben wij een leuke give-away, namelijk een super zachte witte wolkenkussen. Voor in de kinderkamer als decoratie of voor je kleintje een lekker zacht nieuw knuffelvriendje. Laat ons weten waarom jij dolgraag zou willen winnen?
knuffel-noodoll-kinderkamer-speelgoed-tip-win-wolk-wolken-kussen-accessoires-ladylemonade_nl9 knuffel-noodoll-kinderkamer-speelgoed-tip-win-wolk-wolken-kussen-accessoires-ladylemonade_nl7 knuffel-noodoll-kinderkamer-speelgoed-tip-win-wolk-wolken-kussen-accessoires-ladylemonade_nl2 knuffel-noodoll-kinderkamer-speelgoed-tip-win-wolk-wolken-kussen-accessoires-ladylemonade_nl3 knuffel-noodoll-kinderkamer-speelgoed-tip-win-wolk-wolken-kussen-accessoires-ladylemonade_nl4 knuffel-noodoll-kinderkamer-speelgoed-tip-win-wolk-wolken-kussen-accessoires-ladylemonade_nl5

 

Shop tip: Helemaal marleen
Steppe steppe step

Dit vind je misschien ook leuk

21 Reacties

 • Reply Joam 1 juni 2015 at 7:30 am

  Wat een cuties! Daar wil ik wel mee knuffelen samen met mijn zoontje Olle!

 • Reply Jikke 1 juni 2015 at 7:38 am

  Madelief gaat sinds kort naar school en dat is best wel heel erg spannend vindt zij! Mama ook wel hoor….
  Maar wat zou zo’n geweldig knuffelvriendje dan helpen, want dan gaan ze samen al due spannende avonturen beleven! Dus wie van de noodoll’s wil madelief helpen ?

 • Reply Renske 1 juni 2015 at 7:42 am

  Ik alweer bijna 1 jaar compleet in de wolken met mijn zoon, hij op zijn beurt in de wolken met een wolken-Noodoll. Yes, sounds about right : )

 • Reply Nathalie den Hertog 1 juni 2015 at 7:53 am

  Wauw!!! Dat roze ijssie zou ik graag winnen voor me meissie!!!

 • Reply Elvera 1 juni 2015 at 7:55 am

  Wat een leukerds!! Dat zou m’n zoontje te gek vinden in zijn nieuwe kamer, we gaan nml eerdaags verhuizen 🙂

 • Reply Willemijn 1 juni 2015 at 8:07 am

  Ik ben drie maanden geleden bevallen van een wolk van een baby. Torsten heeft alleen wat opstart problemen gehad. Toch bleef hij altijd blij en lachen. Dit lieve wolkje doet me aan hem denken.

 • Reply Sanne 1 juni 2015 at 8:50 am

  Omdat het opgeknapte poppenstapelbed dat klaar staat voor de eerste verjaardag van mijn dochter nog wel een plekje over heeft ♡

 • Reply Annelies Deneweth 1 juni 2015 at 9:06 am

  Ons wolkje Lowie is nu 3 maandjes oud en alle voorbereidingen naar zijn komst en geboortekaartje stonden in teken van een wolkje. Nu vandaag is hij jammer genoeg wat ziek en een mooie lieve wolk knuffel zou hem daar heel veel deugd bij doen… hopelijk een wolkje voor ons wolkje!

 • Reply brenda 1 juni 2015 at 10:11 am

  Wowww goedemorgen!
  Wat een leuke actie!! 🙂
  Ik wil heel graag een van ijsjes omdat me dochter DOLL is op ijsjes.
  Maar het wolkje is ook geweldig!
  (Tis ook moeilijk kiezen, ze zijn allemaal LEUUKKK).
  <3 ik ga duimen! 🙂

 • Reply Marije 1 juni 2015 at 10:31 am

  wij zijn wel toe aan een beetje zon, maar van dit wolkje worden we ook heel blij!!

 • Reply sandra 1 juni 2015 at 10:58 am

  Ze zijn allemaal leuk!! Ik laat me verrassen, mocht ik zo’n leuke knuffel voor m’n dochter winnen:)

 • Reply Froukje Portena 1 juni 2015 at 12:01 pm

  Onze zoon wordt komende zaterdag 2 jaar! Hoe leuk zou het zijn om deze voor hem te winnen! <3

 • Reply Maud 1 juni 2015 at 12:26 pm

  Waarom ik zo’n dotje van een wolk wil winnen voor mijn zoontje?
  W = Want dan is zijn kamertje helemaal compleet!
  O = Onder het voeden hij er lekker op kan leunen met zijn hoofdje!
  L = Lekker knuffelen met dit kussen natuurlijk héérlijk is voor ons liefje!
  K = Kussens er genoeg te koop zijn maar zeker niet zo mooi als deze!
  J = Jongetjes zeer zeker óók dol zijn op wolkjes!
  E = Eef Lillemor “Love you to the moon & back” haar poster prachtig bij dit kussen past en die hangt boven zijn bedje!
  Ach, ik heb in ieder geval mijn best gedaan want vanochtend om half 8 ook een poging gedaan en toen was mijn reactie weg haha, stomme telefoon! Maar toch nog een 2e poging voor zo’n leuke actie!
  Groetjesss

 • Reply cher 1 juni 2015 at 1:39 pm

  een wolkje voor mijn kleine donderstraaltje, dat zou super zijn!

 • Reply Emmeke 1 juni 2015 at 6:11 pm

  Dit kussen zou perfect passen in het ‘wolken’ kamertje van mijn dochter van 2. En aangezien ze binnenkort grote zus wordt en hier best aan zal moeten wennen zou ik haar graag willen verrassen met dit mooie kussen voor op haar grote-meisjes-bed!

 • Reply Marinke 1 juni 2015 at 8:27 pm

  Ik heb net een nichtje gekregen met de prachtige naam Skye. Dit wolkje is haar gewoon op het lijf geschreven! Hoop dat ik hem win!

 • Reply Maggie 1 juni 2015 at 8:47 pm

  Vanaf kleins af aan heeft mijn dochtertje een enorme fascinatie voor wolken. Ze vergeet vaak vooruit te kijken omdat ze meestal de lucht aan het bewonderen is. Het kan niet anders dat haar kamertje één al uit lieve wolkjes bestaat en daar past dit geweldige kussentje perfect tussen.

 • Reply Meike 2 juni 2015 at 8:19 am

  Wat een gave knuffel!
  Deze zou ik met alle liefde aan mijn liefste neefje willen geven, gewoon omdat ik hij mijn alles is en ik van hem hou.

 • Reply Sharon 4 juni 2015 at 2:08 pm

  Ons (nog in de buik) meisje kreeg haar eerste Noodoll toen haar tante net wist dat ze verwacht werd. Haar tweede Noodoll kreeg ze met de babyshower van een andere tante.

  De wolkenkussen staat al een tijd op m’n verlanglijstje voor haar. Hopelijk ben ik de gelukkige en kan ik haar daar mee blij maken. Over twee dagen uitgerekend, zou dus een super cadeau zijn. Ik ben in ieder geval al in de wolken!

 • Reply Susanne Margot 4 juni 2015 at 9:38 pm

  Mijn dochter van 2,5 heeft net een grote-meisjes-bed gekregen en ze slaapt dus sinds twee nachten niet meer in haar ledikantje. Best groot ineens zo’n bed! Ze heeft dus heel veel plek voor leuke vriendjes en die moet gevuld worden want ze voelt zich een beetje alleen!

 • Reply Cynthia 8 juni 2015 at 3:25 pm

  Maggie, jouw dochtertje is de gelukkige winnares. Hopelijk geniet ze zo van dit wolkje dat ze op straat gewoon weer recht voor zich uit kijkt 😉 Veel plezier ermee.

 • Laat een reactie achter