Travel buddy

20 juli 2015

Meet Choco (bruin) en Coco (wit), zijn ze niet super cute?! Dit zijn niet zomaar twee lekkere zachte beertjes. Deze travelbuddies, van het Poolse merk Mana’o nani, zijn speciaal gemaakt om overal mee naar toegenomen te worden. In hun handjes hebben de knuffels kleine verborgen magische magneetjes zodat ze zich overal aan kunnen vasthouden. Je maakt ze vast aan de gordel van de autoriem, aan de riempjes van de maxicosi, aan het ledikantje of aan de kinderstoel. Of zoals wij binnenkort op vakantie gaan aan de gordel van de vliegtuigstoel. Op ijskasten doen de zachte vriendjes het trouwens ook heel goed. Dit lieve vertrouwde reisgenootje gaat altijd met je kleintje mee op pad. Hoe gezellig is dat?!

Iedere travel buddy is bijzonder en heeft zijn eigen unieke naam, deze vind je aan de binnenkant van het doosje. Reva haar witte Coco vriendje heet Sandi. Het doosje op zich is al een cadeautje, super cool ontworpen met grappige eenvoudige tekeningen. Het doet ook meteen dienst als slaapplaats of geheim opbergplekje voor het beertje. Reva is ‘totally in love’ met haar Coco Sandi die overal mee naar toe gesleurd wordt. Ze bindt haar kleine vriendje aan alles vast. Sowieso gaat deze travel buddy ook mee in de handbagage, dan kan Reva lekker chillen in het vliegtuig. En dan houdt deze mama ook meteen maar haar relaxmomentje. De knuffels shop je hier.
travelbuddy-knuffel-baby-kind-beer-onderweg-oppad-cadeau-kraamcadeau-ladylemonade_nl4

Ga je binnenkort op vakantie of gewoon lekker op pad en kan je kindje wel een knuffelvriendje gebruiken voor onderweg. Wij mogen twee van deze schatjes weggeven. Laat ons weten waarom jij dolgraag wilt winnen en wie je favoriet is, Choco (bruin) of Coco (wit)?
travelbuddy-knuffel-baby-kind-beer-onderweg-oppad-cadeau-kraamcadeau-ladylemonade_nl2 travelbuddy-knuffel-baby-kind-beer-onderweg-oppad-cadeau-kraamcadeau-ladylemonade_nl6

De lievelingsknuffel van je kind
Zelf stoepkrijt maken | Een super leuke lente- en zomeractiviteit voor kids

Dit vind je misschien ook leuk

13 Reacties

 • Reply Helma 20 juli 2015 at 7:23 am

  Wat is ze lief, Coco!!! Wat heerlijk zo’n knuffelvriend. Ik zou haar heel graag voor mijn dochter winnen. We gaan niet op vakantie, want de baby kan elk moment geboren worden. Maar proberen wel dagjes weg te gaan. En dan is Coco wel heel fijn om mee te knuffelen. ze is heel kritisch met knufffels…bij’ Coco ging ze stralen van oor tot oor!!!!

 • Reply Fleur 20 juli 2015 at 7:44 am

  Hoi lieve Choco, wat lijkt mij jou een leuke lieve knuffel. Ik ga binnenkort op vakantie samen met mijn grote nicht en wat zou ik jou ook graag meenemen. Hoor ik snel van je? Dikke kus van Fleur

 • Reply Tamara 20 juli 2015 at 7:49 am

  Coco is superschattig! Al is choco dat ook! Maar mijn dochtertje Emma zou helemaal blijw orden van Coco, ze is dol op knuffels en knuffelen dus zo’n lekker zacht vriendje erbij wat ze ook nog eens mee kan nemen zou ideaal zijn!

 • Reply Kim 20 juli 2015 at 7:52 am

  Lieve choco en Coco vind jullie beide te lief zeg! Ik heb straks een stoere ridder op de achterbank die na bijna vier jaar zijn achterbank deelt met zijn kleine broertje waar die super lief voor is maar hij kan wel wat extra aandacht gebruiken zo in alle hectiek en als echte knuffelaar is hij vast blij met een extra vriendje op de achtbanen erbij.

 • Reply Dorine 20 juli 2015 at 7:54 am

  Lieve Choco,

  Anouk vindt jou helemaal het einde. Ze is dol op Choco(lade) en binnenkort gaan er twee grote reizen beginnen waarbij ze wel een speciale vriend kan gebruiken. Ze wordt grote zus én we gaan terug naar Nederland vanuit het verre Australië.
  Lieve Choco wil jij samen met onze Anouk deze geweldige reizen gaan maken?
  Hopelijk tot snel!

  Dorine

 • Reply Wendy Huijnen-Hermens 20 juli 2015 at 7:57 am

  Vind beide kleuren even schattig!! Ik zou er dolgraag een winnen voor mijn zoon, hij vindt knuffels super leuk!!

 • Reply Jet 20 juli 2015 at 8:01 am

  Zou Choco heel graag winnen voor m’n lieve Cas, gewoon omdat ie zo superleuk is!!!

 • Reply Chantal 20 juli 2015 at 8:33 am

  Die kleine wollige Coco past perfect bij de familie en op onze achterbank. Mijn dochters nemen hem graag overal mee naartoe! Hij krijgt de tijd van zijn leven 🙂

 • Reply sandra 20 juli 2015 at 9:20 am

  Wanneer ik mn 2wk oude dochter borstvoeding geef & mn oudste dochter van 2 daarnaast zit met zo’n heerlijke knuffel zou ze fantastisch vinden!

 • Reply Sabine Flothuis 20 juli 2015 at 9:23 am

  Ontzettend schattig!! Ik maak graag kans voor mijn dochter 🙂 Dit jaar geen vakantie voor ons omdat we binnen een paar weekjes onze kleine baby verwachten! Toch gaan we nog wel regelmatig dagjes weg. Een knuffelvriendje in de auto zal ze heerlijk vinden (ook meer naar haar eigen kamertje!)

 • Reply Sarina 20 juli 2015 at 1:17 pm

  Wil heel graag choco winnen voor mijn zoontje Milo. Choco ziet er zo leuk en lief uit dan kan mijn zoontje lekker knuffelen met hem!

 • Reply Wouter 21 juli 2015 at 2:38 pm

  Hallo lieve Coco, ik ben de fiere papa van een flink zoontje. Mijn zoontje speelt graag met zijn blokken, auto’s maar soms heeft ie ook graag een knuffel bij zich, eentje dat hij kan knuffelen, lief hebben en geheimpjes vertellen. Volgens mij Coco zou jij een tof knuffelvriendje voor hem zijn! Ik doe dan ook stiekem mee voor mijn zoontje op jou te winnen 🙂

 • Reply Cynthia 26 juli 2015 at 4:07 pm

  Kim en Wouter gefeliciteerd! Coco en Choco komen jullie kant op.

 • Laat een reactie achter