Meet mr. Fox

9 januari 2015

Afgelopen decembermaand stond boordevol gezelligheid, maar ondertussen zaten wij ook volop in een ‘verkoudheid, buikgriep, tandjes, sprongetje’ luchtbel. Met joggingbroek en al dook ik iedere avond mijn bedje in, super charming. Zo kon ik iets makkelijker de kou buiten mijn bed trotseren als ik voor de zoveelste keer uit mijn behaaglijke slaap werd gewekt. De slapeloze nachten waren niet meer bij te houden. Dacht ik alles gehad te hebben ging ik zelf ook nog even knock-out door een buikgriep. Totaal niet educatief verantwoord, maar de televisie heeft overuren gedraaid. De wasmand ontpopte zich deze dagen tot een kleine Mount Everest. Alleen de hoog nodige ondergespuugde of vol met snot besmeerde items werden als de bliksem in de wasmachine gegooid.

warmeknuffel-ziek-griep-virus-buik-knuffel-warm-kind-baby-peuter-magnetron-hittepetit-ladylemonade_nl2 Blijkbaar had ik al een vaag voorgevoel en heeft Sinterklaas Reva een cadeau gegeven die deze dagen de populariteitsprijs met gemak heeft gewonnen. Het knuffel warmtekussen van het merk Bitten is Reva’s nieuwe BFF. Snotterig op de bank geïnstalleerd onder een dekentje met haar nieuwe vriendje Mr. Vos. De liefste knuffel die je op zo’n moment kan wensen, die ook meteen rillerige zieke kindjes heerlijk warm houdt. De knuffel moet eventjes in de magnetron en is dan klaar om je kleintje te verwarmen. Inmiddels is Reva weer onze pittige tante pollewop die de oren van je hoofd kletst. En ook als is ze weer het dametje in huis Mr. Vos sleurt ze nog steeds overal mee naartoe.

Gevuld met tarwe en lavendel zijn de warmtekussens er in een aantal varianten allemaal even lief en heerlijk warm. Om te knuffelen, als troost, tegen buikpijn of gewoon tegen de winterse kou. Kom maar op 2015, wij zijn er helemaal klaar voor.

warmeknuffel-ziek-griep-virus-buik-knuffel-warm-kind-baby-peuter-magnetron-hittepetit-ladylemonade_nl3

DIY: Trommel
Geluk

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter