Knutsel atelier

6 december 2013

Er zijn van die dagen dat ik een kleine hyper de pieper stuiterbal in huis heb die niet te stoppen is. Hartstikke leuk voor even maar op een gegeven moment wil deze moeder een beetje rust in de tent. Een ‘creatief chill momentje’ is hier het antwoord op. Reva wordt geïnstalleerd aan tafel met haar kleurboek en kleurpotloden en ze is zoeter de zoet.

activiteit, creatief, kind, tip, verjaardag, dreumes, kleuter, verjaardagsfeestje, cadeau, bos, boswandeling, knutselen, winter, koud, regen, binnen, binnen activiteit, binnen spelen, fröbelen, maken, bouwen, DIY, do it yourself, slecht weer, vies weer, Voor kleine kunstenaartjes is knutselen, bouwen, kleien een fijn rust momentje in een hectische dag. Natuurlijk is het ook een ideale activiteit als het buiten vies en koud weer is. Oftewel een ´must have´ in huis zijn knutsel spulletjes. Wij hebben een aantal creatieve knutselsetjes voor je op een rijtje gezet. Je kleine kan lekker druk zijn met creatief fröbelen. En mams kan even genieten van haar eigen ‘relax momentje’.

1. Boetseerset voor de allerkleinsten € 20,25
Geweldig boetseerklei, speciaal voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. Ideaal om de hand bewegingen van je kleintje te bevorderen.

2. Geweldige rijgkaarten knutselset € 15,25
Grote geperforeerde kaartjes en bolletjes wol waarmee je mooie zachte plaatjes van kan maken. Rijg met de draad door de geperforeerde kaartjes op de tekening en binnen ´no time´ heeft je uk een wondermooi kunstwerkje geproduceerd.

3. Mozaïek knutselpakketje € 7,75
Deze Mozaiek knutselpakketjes maken van jouw kindje een echte ´Gaudi´.

4. Superleuke knutsels uit de natuur € 9,95
Een heerlijke winterse boswandeling gemaakt met de kids? Tas vol met mooie vondsten uit de natuur? Met dit boekje kun je meteen aan de slag. Originele ideeën voor knutselwerkjes met nootjes, takjes, bladeren en nog veel meer.

5. Vingerverf set vogels € 22,95
Met dit setje ontpopt jouw kleine zich tot een ware kunstenaar. De eenmaal gemaakte kunstwerkjes verdienen zeker een plek aan de muur

6. Boetseerklei set ‘western’ € 10,75
Om grappige cowboy en indianen figuurtjes te maken, steek je de kartonnen onderdelen in bolletjes boetseerklei, die in de open lucht opdrogen. Een zeer eenvoudige activiteit met een prachtig resultaat.

7. Helikopter bouwpakket € 22,95
Aankomende ingenieurs opgelet, zet je eigen helikopter in elkaar! Snel in elkaar knutselen en dan gaat het beginnen: bij deze helikopter draait de propeller rond zodra de motor is opgewonden.

8. Te gekke kids set met 3 design decoratietapes € 10,50
Ontdek superleuke masking tape gemaakt van Japans rijstpapier. Op de tapes kan geschreven worden. Gebruik de tape om cadeautjes mee in te pakken, envelopjes te versieren, in je fotoalbum of zelfs op de muur!

9. Houten stempel set € 26,50
De set bevat 6 of 7 figuurtjes die je kids maar al te goed kennen uit het alledaagse leven. Keuze uit Boerderij, Dierentuin of de hippe City variant. Met twee inktkussentjes en 5 potloden.

10. Origami vliegtuigjes set € 5,50
Voor kleine pilootjes is deze origami vliegtuig set te gek. Eerst in elkaar knutselen en dan door de kamer laten vliegen. Have fun!

11. Papieren doe-het-zelf jet set pets € 11,50
Urenlang knutselplezier met deze 4 doe-het-zelf jet set pets uit papier. Heerlijk om achteraf de kamer te versieren met Howie de hond, Kamiel de kat, Conny het konijn en Herc de Hamster. Ook een perfecte activiteit tijden een verjaardagsfeestje!

12. La Marelle A4 kleurboek Chloe € 6,95
Prachtig kleurboek voor kleine ‘Picasso’s’.

Een bijzondere bestemming
New @ Kitsch Kitchen

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Chantelle 8 december 2013 at 9:29 am

    Wat is dat kleurboek van La Marelle prachtig. Zoiets zie je niet zo vaak en is echt wat anders dan de normale kleurboeken. Leuk!

  • Laat een reactie achter