Magisch plastic

10 november 2014

Ken jij het nog van vroeger, krimpie dinkie? De plastic tovervellen waar je op kunt tekenen, kleuren en knippen. Huppakee, even de oven in en wachten op het magische krimpmoment. Het speelgoedmerk Djeco heeft deze ouderwetse knutselpakketjes in een nieuw jasje gestoken. Je hebt verschillende soorten setjes. Het zal geen verrassing zijn, maar wij gingen natuurlijk aan de slag met het Krimpie Dinkie sieradensetje. Een blije Reva, die en dol is op knutselen en gek is op kettingen.

Wat hebben we nodig? Krimpfolie, een ketting, ringetjes om de ketting mee te sluiten, één voorbeeld blaadje, 2x 13 vormpjes om in te kleuren. Met het instructieboekje bij de hand waren we er klaar voor. Hoewel Reva er eigenlijk nog te klein voor is heeft ze lekker op haar eigen manier zitten fröbelen. Vooral van het krimpen van de figuurtjes in de oven was ze erg onder de indruk. En het resultaat van het geknutsel, de ketting, moest natuurlijk meteen geshowd worden. Krimpie dinkie is ook ideaal om met een kinderfeestje te doen. Of geef het als een verrassingscadeautje door de brievenbus.

Wil je ook aan de knutsel? Shop deze nieuwe krimpie dinkies van Djeco bij onze favoriete online shop PSikhouvanjou.
knutselen-creatief-kind-plastic-tekenen-kleuren-kleurpotloden-djeco-krimpiedinkie-ladylemonade_nl2

DIY: Tekening voor Sint
DIY: Uitdeel uiltjes

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply Marleen 10 november 2014 at 9:42 am

    Erg leuk!! Ik heb ze ook, maar dan van een andere winkel voor een tiende vd prijs

  • Reply Cynthia 10 november 2014 at 12:54 pm

    Ze zijn er in allerlei soorten en maten en natuurlijk in verschillende prijzenklassen. Je kunt dus helemaal zelf kiezen wat je er aan wilt uitgeven ;-).

  • Reply Mariël 10 november 2014 at 1:11 pm

    Leuk Cyn, brings back memories! 🙂

  • Laat een reactie achter