Een koekje cadeau

29 mei 2014

Finn wordt over een maand alweer drie jaar. En ik vind het altijd erg leuk om van een kinderverjaardag iets speciaals te maken. Dus ben ik sinds een week alweer het internet aan het afstruinen op zoek naar originele ideeën. Mijn grootste prioriteit: een alternatief voor de verjaardagstaart, want daar doe je mijn peuter gewoon geen plezier mee. En zo kwam ik op de website van De Koekenbakkers terecht. Zij bakken koekjes met de beste ingrediënten en versieren ze daarna met veel liefde met de hand. Zo worden gewone koekjes ineens hele bijzondere, originele en persoonlijke mini-cadeautjes die niet alleen heel lekker zijn, maar ook een lust voor het oog!

koekjes, cadeau, koekjeskaarten, kaarten, kraamcadeau, kraamtraktatie, traktaties, verjaardag, tips, ideeën, creatief, origineel, kinderen, peuter, kleuter, geboorte, baby, trouwen, bruiloft, verjaardagstaart, alternatief, beschuit, muisjes, koeken, koek De hippe koekjes met gekleurd glazuur zijn er in alle denkbare vormen. Van auto’s, bloemen, vlinders, rupsje nooitgenoeg, bruidsjurken tot kinderwagens en kabouterhuisjes. Voor elke gelegenheid is er wel een koekje te vinden. Er is geen vaste collectie, je mag het zelf bedenken.

De Koekenbakkers bakken traktaties, huwelijksbedankjes, kraamcadeautjes, maar ook de zogenaamde Koekjeskaarten. Dit zijn koekjes in een mooi doosje die je verstuurt in plaats van een kaart, om iemand extra blij mee te maken. En die zijn er dan ook in verschillende thema’s. Zoals de ‘new baby’ koekjeskaart om nieuwbakken ouders te feliciteren met hun kleintje. Of de ‘rode bolide’ als verjaardagskaart voor een stoere jongen. koekjes, cadeau, koekjeskaarten, kaarten, kraamcadeau, kraamtraktatie, traktaties, verjaardag, tips, ideeën, creatief, origineel, kinderen, peuter, kleuter, geboorte, baby, trouwen, bruiloft, verjaardagstaart, alternatief, beschuit, muisjes, koeken, koek

koekjes, cadeau, koekjeskaarten, kaarten, kraamcadeau, kraamtraktatie, traktaties, verjaardag, tips, ideeën, creatief, origineel, kinderen, peuter, kleuter, geboorte, baby, trouwen, bruiloft, verjaardagstaart, alternatief, beschuit, muisjes, koeken, koek Wil je zelf ook zulke mooie koekjes maken? Dat kan! Er worden namelijk workshops gegeven. Of je kunt thuis aan de slag met een starterspakket en het Koekboek die via de website te koop zijn.

koekjes, cadeau, koekjeskaarten, kaarten, kraamcadeau, kraamtraktatie, traktaties, verjaardag, tips, ideeën, creatief, origineel, kinderen, peuter, kleuter, geboorte, baby, trouwen, bruiloft, verjaardagstaart, alternatief, beschuit, muisjes, koeken, koek

Kortom: Een lekkere website die een bezoekje verdient. Voor een traktatie, lekkernij voor je kraambezoek of gewoon om inspiratie op te doen als je binnenkort zelf weer eens gaat koekenbakken met de kids. Ik weet alvast zeker dat ik er slaag voor mijn kleine koekiemonster zijn verjaardag.

Reisspelletjes voor kinderen
Voor grote jongens die liever klein blijven

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Jose 30 mei 2014 at 8:07 am

    Wauw, die zien er echt mooi uit!

  • Laat een reactie achter