Kookboek tip: Proef de liefde

11 november 2015

Hoe ziet jouw avondeten moment eruit? Soms heb ik nogal een onrealistisch beeld voor ogen waarbij Jeroen en ik rustig de dag doorspreken en Reva en Lucy in stilte genieten van hun avondmaaltje. Helaas niets is minder waar, het lijkt meer op een hysterische vulkaanuitbarsting dan een rustig momentje met het gezin. Met de kleine stoorzenders is het praktisch onmogelijk om een fatsoenlijk gesprek met elkaar te voeren.

Oké tijd voor een diner voor twee, zodra de kids knock-out op bed liggen en diep in dromenland zijn. Hoe druk we ook altijd bezig zijn met ons kroost laten we vooral onszelf en partner in crime in alle hectiek niet vergeten. En daar kan dit nieuwe kookboek ‘Proef de Liefde’ je heel goed een handje bij helpen. Iedereen weet tenslotte dat de liefde door de maag gaat, toch?! Dus wil je fijn een quality time momentje met je man ga dan lekker kokkerellen. In dit kookboek staan 52 verleidelijke gerechten om je lief telkens weer mee te veroveren. Van fris tot heet, van zoet tot kleverig, van rauwe coquilles met gemberlimoendressing tot een passiebombe. De recepten zijn in 5 hoofdstukken onderverdeeld: Fris, Knapperig, Heet, Kleverig, Hartig en Zoet. En ieder hoofdstuk wordt ingeluid met een mooi gedicht van Ingmar Heytze. Het boek staat vol prachtige foto’s, die je al helemaal meenemen in de sfeer. Love is in the air!!!!!

Proef de Liefde is alweer het zesde boek dat Anya van de Wetering met haar stylingbureau 465 maken voor Uitgeverij Snor. Waarschijnlijk ken je haar ook wel van de mega populaire Soepkalender. Proef de liefde! is verkrijgbaar via Uitgeverij Snor.
eten-koken-kookboek-uitgeverijsnor-relatie-diner-recepten-liefde-lunch-gezin-familie-druk-ladylemonade_nl3 eten-koken-kookboek-uitgeverijsnor-relatie-diner-recepten-liefde-lunch-gezin-familie-druk-ladylemonade_nl4 eten-koken-kookboek-uitgeverijsnor-relatie-diner-recepten-liefde-lunch-gezin-familie-druk-ladylemonade_nl5eten-koken-kookboek-uitgeverijsnor-relatie-diner-recepten-liefde-lunch-gezin-familie-druk-ladylemonade_nl2eten-koken-kookboek-uitgeverijsnor-relatie-diner-recepten-liefde-lunch-gezin-familie-druk-ladylemonade_nl8

DIY: Je naam in chocoladeletters
Kookboek tip: Easy Peasy Family

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reageer Anya van de Wetering 12 november 2015 aan 10:08 pm

  Hoi Cyntia!

  Dank voor je leuke blogverhaal over ons boek!
  Het boek is met veel plezier en liefde gemaakt en we hebben tijdens fotograferen dan ook alles gegeten en geproefd!

  Veel kook & kijkplezier,

  Lieve groet Anya

 • Reageer Cynthia 12 november 2015 aan 11:25 pm

  Anya, bedankt voor je leuke reactie. Lijkt me geweldig om zo’n prachtig kookboek te maken. En het dan uiteindelijk zelf opeten is helemaal een feest.

 • Laat een reactie achter